EPSON TW1000 εντελώς αχρησιμοποίητος - Νέα Τιμή 1750 euro

Re: EPSON TW1000 εντελώς αχρησιμοποίητος

Νομίζω οτι 1.750,00 ειναι πολύ καλή και λογική τιμή για το εν λόγω μηχάνημα.

Δεν έχεις άδικο. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω που να τον τοποθετήσω φιλοξενούμαι στους γονείς μου για όσο διάστημα ανακαινίζεται το σπίτι μου και έχω τρομερά προβλήματα με αυτή την ανακαίνιση.. φτάσαμε σε δικαστικές αγωγές κτλ γιατί έπεσα σε απαταιώνες.
Σκέψου ότι ψάχνω νέους εργολάβους αυτές τις μέρες.. αμφιβάλω ότι θα μπω σπίτι μου πριν τον φεβρουάριο όπως πάει, αλλά προκύπτει επίσης κι ένα ζήτημα μετρητών. Επομένως ας το χαρεί κάποιος άλλος.. δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα.

Απάντηση σε ερωτήσεις σας που έλαβα με τηλέφωνο και email

Η εγγύηση είναι 3 χρόνια για τη συσκευή και 3 χρόνια ή 3000 ώρες για την λάμπα (διεθνής εγγύηση). Το μηχάνημα αγοράστηκε περίπου πριν 2.5 μήνες και έχει λειτουργήσει λιγότερο από 1 ώρα (βλ και μετρητή). Δοκιμές απολύτως δεκτές.

βλέπε και: http://www.epson.gr/content/GR/el_G...product_specification_EMPTW1000_GR.ilocal.htm

Προς άμεση πώληση 1600 ευρώ

Ξέχασα να ρωτήσω η βάση που γράφεις πιο πάνω σε τιμή έρχεται μαζί με το προβολικό;
θα σου τηλ μήπως έρθω μέσα στο σ-κ και στον κλέψω χεχεχε περί κλοπής πρόκειται μεταφορικά. Μόνο μην τον ζητάς πίσω μετά

Πες +50. Καινούρια κάνει γύρω στα 95-100 ευρώ. Η βάση που δίνω (όπως και ο προβολέας) δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ.. είναι στο κουτί της και αυτή και οι βίδες της :bigcry:

Αγνοήστε το 1750 ευρώ στο θέμα. Πωλείται άμεσα 1600 ευρώ.

Έβαλα ως όριο αυτό το Σαββ/κο. Δοκιμές δεκτές.

O προβολέας με τη βάση του έκλεισε στον φίλο Pontios.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας σε αυτή την αγγελία και για τα δημόσια και private μηνύματά σας.

Δημήτρης