Epson TW1000 εντυπωσεις

Αν βρουμε εναν 1000αρι και ο κ. Καστρουνης εχει κουραγιο να τους "φερει" σωστα, γιατι οχι; ;)

Για πότε λέτε; Αν βολεύει γιατί όχι για μια βολτίτσα.
Έχω και κάποια υποχρέωση που την έχω παραμελήσει και ο στρατηγός περιμένει.
Ρεζίλι έγινα.
Για πείτε λοιπόν.

Για πείτε λοιπόν.

Mιχάλη φαντάζομαι ότι σαββατοκύριακο σε βολεύει, ε;

Σημειωτέον ότι μπορώ να φέρω μαζί μου φωτογραφική μηχανή Canon 20D μαζί με εξαιρετικό φακό (Sigma 20mm/1.8)... Tην σχέση μου με το άθλημα δείτε το στην υπογραφή μου :p

Καταρχην να δουμε ποτε μπορουν ο Μιχαλης και ο Μανωλης...
Αν ειναι να γινει σε καποιο σπιτι μπορουμε Κυριακη, αν σε καταστημα μονο Σαββατο μεσημερι..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson TW1000 εντυπωσεις

Ενοχλητικό. Στον 81 απλά επιλέγεις την βηματική ίριδα και όχι την χρήση της αυτόματης.

Στον 600-700 βάλε το χέρι σου στο σασί του κατά την διάρκεια προβολής και θα καταλάβεις.
Προφανώς μιλάμε για την αυτόματη ίριδα.

Αν είναι για την χειροκίνητη δεν έχει νόημα η κουβέντα.

Τον 600 πάντως τον είχα στο ταβάνι 1m πίσω μου και δεν άκουγα κάποιον ενοχλητικό θόρυβο κατά την λειτουργία της ίριδας στο αυτόματο αλλά ούτε και ήταν εμφανή τα σκαλοπάτια κατά την διάρκεια της λειτουργίας της (τουλάχιστον εγώ δεν είχα παρατηρήσει κάτι που να με ενοχλεί, σε αντίθεση με τον HD81).

Παιδιά εγώ θα κάνω τα αδύνατα δυνατά και ελπίζω να καταφέρω να παραβρεθώ (αν φυσικά με θέλετε στην παρέα σας..:slapface:) μιας και ο 1000άρης μου έχει μπει για τα καλά στο μάτι...-bye-

Mouse, ολοι οι καλοι χωρανε, ειδικα αν ερχεσαι απο τοσο μακρυα!
Θα μιλησω με Καστρουνη να το οργανωσουμε...