Epson tw1000 και HTPC

bros400pgm

AVClub Enthusiast
Καλησπερα παιδια.

Αντιμετωπισα σημερα το εξης προβλημα: συνδεσα το htpc στον προβολεα και ο επσον μου βγαζει ενα μην. "not supported".
Δειχνει δηλαδη οτι δεχεται σημα (διαφορετικα θα ελεγε "no signal") αλλα δεν μπορει να το δειξει.

κοιτωντας το manual μου λεει αυτο που δειχνει η εικονα.

Η συνδεση του προβολεα με την καρτα γραφικων (nvidia6600 ultra) ειναι μεσω ανταπτορα dvi σε vga και εν συνεχεια με vga καλωδιο στον προβολεα.
Φυσικα την καρτα την εβαλα σε clone mode για να βλεπω τι κανω.

Υπαρχει καμια λυση?

Ας αρχίσουμε από τα βασικά.

Η ανάλυση και το refresh rate που βγάζει η κάρτα γραφικών σου, βρίσκονται στη λίστα από αντίστοιχες αναλύσεις & refresh rates που γράφει ο προβολέας ότι υποστηρίζει από την είσοδο VGA?

Απάντηση: Re: Epson tw1000 και HTPC

Ας αρχίσουμε από τα βασικά.

Η ανάλυση και το refresh rate που βγάζει η κάρτα γραφικών σου, βρίσκονται στη λίστα από αντίστοιχες αναλύσεις & refresh rates που γράφει ο προβολέας ότι υποστηρίζει από την είσοδο VGA?

Ω ναι. Διαβασα το manual πριν ποσταρω.

Εν τω μεταξυ δεν γνωριζω και πολλα. Εδω μια φωτο των αναλυσεων

Αντιθετα με το xbox360 και τα ιδια καλωδια, κλειδωνει μια χαρα.

Μηπως καποιος απο τα παιδια που εκαναν την δοκιμη στο σπιτι του Τασου, ειναι σε θεση να με διαφωτισει?

Σόρρυ βρε φίλε αλλά γιατί κάνεις σύνδεση από DVI σε vga και δεν κάνεις από DVI σε HDMI; Από HDMI θα πάρεις εκτός από απροβλημάτιστη και καλύτερη εικόνα...

Σωστος.
Αλλα εχω και ενα denon2910 που θελω να συνδεσω πανω στην hdmi, και ο epson λογω οικονομιας εχει μονο μια hdmi !!!!!

Εχω ετοιμο το καναλι με 2 hdmi καλωδια, απλα θελω να αποφευγω το μπασε βγαλε.

Αλλωστε και 2 hdmi να ειχε, παλι θα το εψαχνα "εγκυκλοπεδικα".

Υπαρχει περιπτωση να φταινε οι drivers της καρτας γραφικων? Εχω τους 91.47

Re: Απάντηση: Epson tw1000 και HTPC

Υπαρχει περιπτωση να φταιει το hdpc?

Αν και νομιζω οτι ειναι μονο στις ψηφιακες θυρες, αλλα λεω μηπως.

Δεν φταίει αυτό.

Και είναι μόνο για τις θύρες DVI/HDMI, αλλά και έχει ισχύ μόνο όταν παίζεις προστατευμένο υλικό (BluRay / HD DVD).