epson tw700 vs tw9200

t.chrisostomou

Established Member
25 December 2006
262
Γεια σας,τα τελευται 3-4 χρονια δεν ειχα την ευκαιρια να δω καποιους αλλους προβολεις εχτος απο τον δικο μου epson tw700 (720p) και θα ηθελα να ρωτησω τους συνεχομενα σχολουμενους με το αθλημα επειδη ενδιαφερομαι για αλλαγη του:
1)αν εχει μεγαλη διαφορα απο τον tw9200 (1080p).
2)Επιπροσθετα θα ηθελα να μαθω την εξεληξη των LCD στην ευκρεινια/sharp σε σχεση με ενα DLP.

Για την εξέλιξη των lcd δεν ξέρω να σου πω. πάντως η αύξηση της ανάλυσης θα σου κάνει πολύ μεγάλη διαφορά.
επιπλέον δεν ξέρω πώς είναι ο tw700 σε θέματα κίνησης καθώς είναι παλιό μοντέλο και δεν θυμάμαι αν είχε θέματα με κλείδωμα στα 23,976.
ο 9200 σίγουρα θα κλειδώνει καλά με την αντίστοιχη πηγή και επιπλέον έχει και frame interpolation.
σε όλα αυτά βάλε και το 3d αν σε ενδιαφερει και έχεις νομίζω μια καλή εικόνα των διαφορών που θα πάρεις.

Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Μπορείς να δεις εντυπώσεις στο σχετικό νήμα για τον 9200. Από θέμα ευκρίνειας, μου φάνηκε εξαιρετικός όπως τον είδα πρόσφαυα στην έκθεση του Ήχου. Το μαύρο του είναι πάρα πολύ καλό, τόσο που με εντυπωσίασε, καθώς έχω CRT προβολέα και έχω συνηθήσει σε απόλυτο μαύρο. Έαν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα θα είναι μιά σημαντική αναβάθμιση από τον 700 που έχεις.

Σας ευχαριστω παιδες για τισ απαντησεις σας.οταν πηρα τον tw700 θα ελεγα οτι ειμουν ευχαριστημενος την τοτε εποχη παρολο που οι dlp παρατηρησα μετα οτι ειχαν ποιο κοφτερι εκονα και ειπα οτι αμαν ερθει ο καιρος να αλλαξω προβολεα θα πηγαινα σε dlp αυτην την φορα.απο τοτε ομως περασαν καποια χρονια και διαβαζοντας σας εδωμεσα αντιλυφθεικα οτι τα δεδομενα αλλαξα και οτι τα lcd εκαναν αλματα.καταποσον κοντεψαν η περασαν την dlp δεν γνωριζω και θα πρεπει να δω και απο μονος μου και να κρινω.παντος σας ευχαριστω και σας ευχομαι καλες γιορτες και καλο νεον ετος.