EPSON TW7000

Μακράν ότι καλύτερο ο προβολέας που σου πρότεινε ο user etien. O LG HU 710 αποτελεί το νεότερο , μικρότερο σε μέγεθος και καλύτερο - ανανεωμένο μικρό αδερφάκι του LG HU810 pw . Πρόκειται για προβόλι Laser παρακαλώ , με crispy φακό , χρωματική παλέτα στα 103,3% DCI P3 , 5800:1 true native contrast για DLP , ανανεωμένο λειτουργικό περιβάλον LG Web OS , lens shift και αθόρυβος...αποτελεί στα 1500 κλεψιά...

Στα 1500 παιζει και αυτος με μεγαλο καθετο και οριζοντιο lens shift. Είναι led και πολυ πιο μαζεμενος σε διαστασεις.
Αλλά μιλαμε για 40%-50% ακριβοτερα μηχανηματα. Χωρις να εχω δει τον 7100 να παιζει, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με τον 7000.

ενδιαφερον και ο lg

Μακράν ότι καλύτερο ο προβολέας που σου πρότεινε ο user etien. O LG HU 710 αποτελεί το νεότερο , μικρότερο σε μέγεθος και καλύτερο - ανανεωμένο μικρό αδερφάκι του LG HU810 pw . Πρόκειται για προβόλι Laser παρακαλώ , με crispy φακό , χρωματική παλέτα στα 103,3% DCI P3 , 5800:1 true native contrast για DLP , ανανεωμένο λειτουργικό περιβάλον LG Web OS , lens shift και αθόρυβος...αποτελεί στα 1500 κλεψιά...

Απο εμφανιση παντως ειναι να του πετας κουβερτα πανω του οταν ειναι σβυστος .....

σε σχεση με τον JVC X 30 (μοντελο αρκετα Παλιο ...) που εχω τι λεει;;;

ενδιαφερομαι για να παμε στον κοσμο του λειζερ και του ψευδο4Κ...

αν μπορει καποιος να μου πει αξιζει να αναβαθμισω η να κατσω στα αυγα μου ...

ο JVC που εχω εχει πολυ καλο μαυρο παντως !

Last edited:
Απο εμφανιση παντως ειναι να του πετας κουβερτα πανω του οταν ειναι σβυστος .....

Once you go black, you never go back που λένε..

Αφου τα παμε Ευάγγελε και σε αλλο thread!! 😁
Μενεις εκει που είσαι εαν θες τα μαυρα τα καλα! Εαν θες καλύτερο χρώμα και πιο crispy εικόνα παρτον! Αλλα τα μαυρα παπαλα...δεν ξερω τι native εχει ο δικος σου αλλα σιγουρα θα είναι καλύτεροs από εναν DLP.

Γνωμη μου..... μαζευε οσο μπορεις στην ακρη για εναν NZ500..αυτη ναι θα είναι αναβάθμιση πραγματικη!!!

Υγ. Το τελευταιο που μενει να κοιτάξουμε σε εναν προβολεα είναι η εμφανιση του! Εμενα προσωπικα μ αρεσει γιατι ξεφευγει απο τα μαυρα μπαουλα των υπολοίπων!😊