Κι εγώ θα ήθελα να μάθω διαφορές 7300 με 9300 και 9200. Είναι καλύτερος ο 7300 από 9200? Πάντως ακριβότερος (προς το παρόν) είναι.
Κι εγώ θα ήθελα να μάθω διαφορές 7300 με 9300 και 9200. Είναι καλύτερος ο 7300 από 9200? Πάντως ακριβότερος (προς το παρόν) είναι.
Όσον αφορά την τιμή παντως, η Epson έχει παράδοση σε σημαντικές διάφορες μεταξύ retail και street price...
@tegonik: Αν δεν έχεις κανέναν και είσαι ανάμεσα σε 7300 και 9200; Αυτή τη στιγμή στη Γερμανία έχουν ίδια τιμή, αλλά στην Ελλάδα ο 9200 είναι 550 ευρώ φτηνότερος.
δυστυχώς αν δεν έχεις τα χρήματα να πας σε TW9300 ή JVC X5000 οι DLP είναι μονόδρομος (αν μπαίνει στον χώρο σου λόγο μικρότερων ευκολιών τοποθέτησης)..
...κάθε φορά που το λες αυτό, μπήγεις ακόμη ένα καρφί πιο βαθιά στην καρδιά μου.....μέχρι και να παντρευτώ νωρίτερα σκέφτηκα μήπως και πείσει η δικιά μου τον πεθερό να μου πάρει τον 9300 αντί για κανένα ρολόι που δεν θα φορέσω ποτέ... αλλά με τρώει η αξιοπρέπεια τρομάρα μου.
...κάθε φορά που το λες αυτό, μπήγεις ακόμη ένα καρφί πιο βαθιά στην καρδιά μου.....μέχρι και να παντρευτώ νωρίτερα σκέφτηκα μήπως και πείσει η δικιά μου τον πεθερό να μου πάρει τον 9300 αντί για κανένα ρολόι που δεν θα φορέσω ποτέ... αλλά με τρώει η αξιοπρέπεια τρομάρα μου.
Πολύ ενδιαφέρον review. Επί της ουσίας δηλαδή, δεν έχει ουσιαστικό νόημα να επενδύεις σε πολύ ακριβότερο projector αν δεν έχεις "bat cave";
Εντυπωσιακό αυτό που έχει κάνει με την μαύρη κουρτίνα που τραβιέται.
Eνα πολύ ενδιαφέρον συγκριτικό από τα παιδιά του projectiondream μεταξύ 9300 και 7300 με bonus συγκριτικό 9300 με LS1000...
http://projectiondream.com/en/epson-eh-tw9300-eh-tw7300-eh-ls10000-battle/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.