epson w700 η' Bravia VPLAW15

Να ρωτήσω κάτι και εγώ, καθώς σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω τον Sony.
Στο τεστ που έκανε ο “Ήχος” κάπου γράφει - επί λέξει - πως “ο προβολέας έρχεται σε λειτουργία λίγα λεπτά μετά το άναμμά του

Είναι δυνατόν να είναι σωστή αυτή η φράση ? :chinscratch:

Ρωτάω, γιατί ο παλιός BenQ 5120 που έχω, ανάβει μετά από λίγα δευτερόλεπτα ! Είναι δυνατόν ο Sony να θέλει “μερικά λεπτά” ?

Απάντηση: Re: epson w700 η' Bravia VPLAW15

Να ρωτήσω κάτι και εγώ, καθώς σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω τον Sony.
Στο τεστ που έκανε ο “Ήχος” κάπου γράφει - επί λέξει - πως “ο προβολέας έρχεται σε λειτουργία λίγα λεπτά μετά το άναμμά του

Είναι δυνατόν να είναι σωστή αυτή η φράση ? :chinscratch:

Ρωτάω, γιατί ο παλιός BenQ 5120 που έχω, ανάβει μετά από λίγα δευτερόλεπτα ! Είναι δυνατόν ο Sony να θέλει “μερικά λεπτά” ?

Με τον όρο “ο προβολέας έρχεται σε λειτουργία λίγα λεπτά μετά το άναμμά του”

εννοούμε από την στιγμή που πατάμε το "on" μέχρι την στιγμή που η λάμπα αποκτά το max της φωτεινότητά της και όχι μέχρι την στιγμή που θα δούμε το λογότυπο.

οτι και να κανεις μην παρεις'"γουρουνι στο σακι" δηλαδη χωρις να τον δεις και να ξερεις τι αγοραζεις.Πχ,Ο Σονυ -δεν τον εχω δει αλλα απ'οτι διαβαζω-θελει να κατσεις σχετικα μακρια απο την οθονη γιατι αλλιως θα βλεπεις πιξελς κατι που προσωπικα με ενοχλει τα μεγιστα.

Δημήτρη έχεις δίκιο. Από την άλλη πολλοί αυτό θα το χαρακτηρίσουν σαν ποιο sharp εικόνα.

ειναι τοσο μεγαλη διαφορα το 10.000 κοντραστ με το 12.000?

Δήμητρα, τα νούμερα της αντίθεσης και της φωτεινότητας που διαβάζεις στα διάφορα διαφημιστικά είναι ονομαστικά, δηλαδή αυτά που δίνουν οι κατασκευαστές, και γενικά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, οπότε μην "τσιμπάς". Τα πραγματικά νούμερα δίνονται από τους ειδικούς, αφού πάρουν το μηχάνημα και το "χειρουργήσουν" στα εργαστήριά τους (αλλά ακόμη κι αυτοί διαφωνούν συχνά μεταξύ τους). Πάντως, ένας καλός λόγος αντίθεσης είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην παραγωγή μιας καλής εικόνας. Οι ειδικοί μπορούν να πουν περισσότερα.

Θα μπορούσατε να συστήσετε ένα καλό Show Room στην περιοχή των Αθηνών που πιθανόν να έχει αυτούς τους δυο projectors, ώστε να βγάλω προσωπικά συμπεράσματα.

Εαν υπάρχει κόλλημα λόγω διαφήμισης..τότε και ένα pm θα ήταν καλοδεχούμενο..

Ευχαριστώ..

Ps: Τώρα να σας πώ την μαύρη μου αλήθεια εγώ με την Sony γενικά την έχω μια προκατάληψη

...θέλεις επειδή όσα μηχανήματα που έχω πάρει Sony και έχουν να κάνουν με ακτίνα είχαν πάντα

κάποιο πρόβλημα. Θέλεις το cd player, θέλεις το Discman μέχρι και το writer στον

υπολογιστή...όλα είχαν πρόβλημα..

Με την Cyber-Shot Δοξα τον θεό δεν έχω πρόβλημα μέχρι τώρα...Με τους προβολείς πώς τα πάει ??

Last edited:
Θα μπορούσατε να συστήσετε ένα καλό Show Room στην περιοχή των Αθηνών που πιθανόν να έχει αυτούς τους δυο projectors, ώστε να βγάλω προσωπικά συμπεράσματα.

Εαν υπάρχει κόλλημα λόγω διαφήμισης..τότε και ένα pm θα ήταν καλοδεχούμενο..

Ευχαριστώ..

Ps: Τώρα να σας πώ την μαύρη μου αλήθεια εγώ με την Sony γενικά την έχω μια προκατάληψη

...θέλεις επειδή όσα μηχανήματα που έχω πάρει Sony και έχουν να κάνουν με ακτίνα είχαν πάντα

κάποιο πρόβλημα. Θέλεις το cd player, θέλεις το Discman μέχρι και το writer στον

υπολογιστή...όλα είχαν πρόβλημα..

Με την Cyber-Shot Δοξα τον θεό δεν έχω πρόβλημα μέχρι τώρα...Με τους προβολείς πώς τα πάει ??

Αλλά και πάλι σκέφτομαι...και που ξέρω ότι οι προβολείς είναι ρυθμισμένοι σωστά και δεν προωθεί το κατάστημα κάποιον συγκεκριμένο προβολέα ρυθμίζοντας τον καλύτερα... Χμ...

Αλλά και πάλι σκέφτομαι...και που ξέρω ότι οι προβολείς είναι ρυθμισμένοι σωστά και δεν προωθεί το κατάστημα κάποιον συγκεκριμένο προβολέα ρυθμίζοντας τον καλύτερα... Χμ...

Δεν το ξέρεις...
Και να σου πώ και το άλλο; Αν θέλει να σε κοροϊδέψει θα το κάνει και δεν θα πάρεις και χαμπάρι...
Αν σκέφτεσαι έτσι όμως δεν βγάζεις άκρη...

ειναι τοσο μεγαλη διαφορα το 10.000 κοντραστ με το 12.000?

αυτο που εχω ακουσει εγω και μαλλον ετσι θαναι,ο ΣΟΝΥ εχει το καλυτερο μαυρο στην κατηγορια του.Αυτο μετραει.Αστα τα νουμερα.Συνονοματη δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.:flipout:Ειδες τον Επσον 'σαρεσε, και τωρα τρωγεσαι μηπως ο αλλος ειναι καλυτερος....εμ αλλιως ολοι οσοι ασχολουμαστε κατι χρονια ,θαμασταν εντελως παλαβοι,:grinning-smiley-043που ειμαστε δηλαδη......:violent-smiley-008:

Nαιι πριν μπω στο φορουμ μονη μου εψαχανα και μη σου πω πως ημουν σε μονοδρομο...για epson αλλα τωρα μαλλον θα παω για τον sony μεταπιστεμε βρε παιδια... :):)

´Ασε τον σονυ... :singer: τουλάχιστον τον topaz... :operator: Για κοιτα τίποτα σε ...1080... :BDGBGDB55: οι τιμες έπεσαν κατω από το...πάτωμα.... :antlers: με 2500Ε πέρνεις οπτομα 80ρι ή benq 9000 και είσαι..... jet :rifle:

Aν ο σονυ ειναι κοντα στο 1000ρικο μη το σκεφτεσαι.... αλλοιως και ο επσον με τις εγγυησεις του θα σε παει για 2 χρονακια -bye- :grinning-smiley-043

Nαιι πριν μπω στο φορουμ μονη μου εψαχανα και μη σου πω πως ημουν σε μονοδρομο...για epson αλλα τωρα μαλλον θα παω για τον sony μεταπιστεμε βρε παιδια... :):)

Μην μπερδεύεσαι τόσο πολύ, χάνεις την ουσία .Εγώ δεν πιστεύω ότι θα έχουν τεράστιες διαφορές .
Πάρε ένα και θα τον ευχαριστηθείς σίγουρα. Άσε στο πλάι της λεπτομέρειες ,
σε ένα χρόνο από τώρα θα είναι αρχαία μηχανάκια .Βαλε της ταινιούλες σου και απόλαυσε ίντσες .

Μην μπερδεύεσαι τόσο πολύ, χάνεις την ουσία .Εγώ δεν πιστεύω ότι θα έχουν τεράστιες διαφορές .
Πάρε ένα και θα τον ευχαριστηθείς σίγουρα. Άσε στο πλάι της λεπτομέρειες ,
σε ένα χρόνο από τώρα θα είναι αρχαία μηχανάκια .Βαλε της ταινιούλες σου και απόλαυσε ίντσες .

Σύμφωνα με τον Μελίδη ( διορθώστε με , εαν κάνω λάθος ) ο οποίος έχει και τα 2 μηχανάκια , το Τοπάζι είναι 2 φορές καλύτερος ... Εαν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω , πάρε τοπάζι ... Το λέει και το όνομα , τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι της γυναίκας !

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο τοπάζ είναι πλέον καλύτερη αγορά με 1060 ευρώ που κοστίζει πλέον.
Από επσον είχα τον 200 και τον 600, έχω δει τον 700 και έχω ήδη τον 1000.
Η εικόνα του τοπάζ σε κερδίζει αμέσως. Ο παλιός καλός 600 μου φαίνεται πια σαν φτωχός συγγενής. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Αυτή είναι η εκτίμησή μου.

η αληθεια ειναι η διαφορα ειναι μικρη (στην τιμη..)
και οτι πολυ απο σας θα λενε:μιλαμε για απλους projectors!!!
αλλα ο κοθενας οτι μπορει αγαραζει σωστα?

και οτι πολυ απο σας θα λενε:μιλαμε για απλους projectors!!!
αλλα ο κοθενας οτι μπορει αγαραζει σωστα?

πιο πολυ δεν μπορουσες να πεσεις εξω...........πολλοι απο μας εχουμε φαει χρονια νάσχολουμαστε με πολυ χειροτερους απ'αυτους....:guitarist:

Ως ένας πολύ ευχαριστημένος κάτοχος 700άρη η γνώμη μου είναι να πάρεις τον ...σόνυ! Άξίζει τη διαφορά των χρημάτων που θα δώσεις γιατί υπερέχει σε μαύρο, ευκρίνεια,τεχνολογία και ποιότητα κατασκευής. Πιστεύω πως είναι ένα μηχανάκι το οποίο θα ευχαριστηθείς για δυο χρόνια τουλάχιστο (αν δεν σου τη βαρέσει όπως όλους εμάς και τον αλλάζεις κάθε χρόνο!!!:music-smiley-005:)