Ερασιτεχνική ομάδα Ποδοσφαίρου

AlexTheodin

Supreme Member
25 December 2007
5,912
Athens, Thessaloniki, Köln
Με ένα φιλαράκι, αποφασίσαμε να βρούμε κάποια ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου για να προπονούμαστε κυρίως και αν κάτσει να παίξουμε κιόλας κάποια στιγμή.
Επειδή έλειπα χρόνια απο Αθήνα δεν γνωρίζω πολλές εδώ εκτός απο το Μαρούσσι (που μένω) αλλα αυτό είναι σε μεγάλη κατηγορία και δεν μας παίρνει.
Απο φυσική κατάσταση δεν είμαστε σε άσχημο επίπεδο (τρέχω 3-4km καθημερινά και λίγα βάρη) αλλά σε καμία περίπτωση στο επίπεδο που απαιτεί το άθλημα. Γιαυτό θέλουμε μία ομάδα σε χαμηλή κατηγορία που αφενός θα μας δεχθεί και αφετέρου δεν θα είναι εκτός των δυνατοτήτων μας. Ειδικά στην αρχή το κομμάτι που μας ενδιαφέρει είναι η προπόνηση.

Επειδή υπάρχουν παιδιά εδώ με επαφή με το άθλημα είπα μήπως υπάρχουν προτάσεις για ομάδες που μπορούμε να απευθυνθούμε.

Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ πολύ φίλε, πράγματι βοηθάει. Κανα δύο απο αυτές ξέρω οτι έχουν και χόρτο που είναι βασικό και ξέχασα να το αναφέρω. Το Μαρούσσι το βλέπω και αυτό στην Β' κατηγορία, εγώ γιατί είχα την εντύπωση οτι παίζει στο Τοπικό? Θα ρωτήσω και εκεί, μήπως δεχθούν το ταλέντο μας...

Ευχαριστώ! Το θέμα είναι οτι έχω χρόνια να κάνω σοβαρή εντατική προπόνηση απο τα εφηβικά-αθλητικά χρόνια. Τα φοιτητικά με την σποραδική ενασχόληση μας έχουν πάει πίσω και βάλε και κανα δυο τραυματισμούς που κουβαλάμε... Γιαυτό κοιτάω όσο το δυνατόν χαμηλότερη κατηγορία ώστε να μην παμε και καούμε. Να κάνουμε 2 μηνες προπόνηση να μπούμε σε ρυθμό και αν κάτσει και κανας αγώνας μετά καλό είναι.

Ευχαριστώ πολύ φίλε, πράγματι βοηθάει. Κανα δύο απο αυτές ξέρω οτι έχουν και χόρτο που είναι βασικό και ξέχασα να το αναφέρω. Το Μαρούσσι το βλέπω και αυτό στην Β' κατηγορία, εγώ γιατί είχα την εντύπωση οτι παίζει στο Τοπικό? Θα ρωτήσω και εκεί, μήπως δεχθούν το ταλέντο μας...

Ερώτηση? Manager έχεις????? Αν δεν έχεις καί θέλεις μεταγραφή στον Περσικό ............ πες μου:flipout:

Θέλει λίγο προσοχή γιατί τα πράγματα στη Γ Αθηνών για π.χ. δεν είναι και τόσο ρομαντικά.
Εντάξει δεν πέφτουν οι φάπες που έπεφταν στα χρόνια μου αλλά έχει και κάτι serial killers αμυντικά χαφ.

Υπάρχει και όριο ηλικιακό πλέον. Ρώτησε το.

Δεν πας σε κανένα 8χ8, που να μπλέκεις τώρα...

Το φοβάμαι αυτό να σου πώ. Έχω και δυο τραυματισμούς απο παλιά και με ανησυχεί μήπως βρεθεί κανένας τέτοιος. Άσε που με τόσα χρόνια στα 5χ5 έχω ξεχάσει τι σημαίνει τάκλιν... (σχεδόν!)

Αλλά θέλω λίγο κάποιου είδους προπόνηση γιατί και μόνος με το τρέξιμο δεν γίνεται μεγάλη δουλεία. Και τα γυμναστήρια τα σιχάθηκα δεν ξαναπάω.