Έρχεται μείωση $100(PS3) στα μέσα Αυγούστου;

Για πολλοστή φορά προσπαθείς να γυρίσεις ένα θέμα για μια κονσόλα, σε αντιπαράθεση με άλλη κονσόλα.

Επειδή λοιπόν είναι άσχετο με το θέμα, θα σε παρακαλέσω να μην το ξανακάνεις. Κακώς κ εγώ που απάντησα κιόλας....:slapface:

Κ γιατί τόση "κάψα" με το ποιά τελικά κονσόλα είναι καλύτερη ; Πληρώνεσαι από την αντίστοιχη εταιρεία ; Ή έχεις μετοχές κ φοβάσαι ότι αν δεν πάει καλά, θα χάσεις χρήματα ;

Νομίζω ότι κάπου πρέπει να πρυτανεύει η ηρεμία κ η λογική... Ας αφήσουμε λοιπόν αυτό το θέμα για όσους ενδιαφέρονται να το διαβάζουν. -bye-

Eγω προσπαθω να γυριζω το θεμα η ο Φωτης που εβαλε παραπανω τον συγκριτικο πινακα?

Αυτα για τις μετοχες κτλ. δεν τα σχολιαζω γιατι ειναι το λιγοτερο ατυχη... με την λογικη αυτη καποιοι αλλοι θα επρεπε να γραφουν μεσα απο την Sony Hellas αυτην την στιγμη...

Απάντηση: Re: Έρχεται μείωση $100(PS3) στα μέσα Αυγούστου;

Eγω προσπαθω να γυριζω το θεμα η ο Φωτης που εβαλε παραπανω τον συγκριτικο πινακα?

Αυτα για τις μετοχες κτλ. δεν τα σχολιαζω γιατι ειναι το λιγοτερο ατυχη... με την λογικη αυτη καποιοι αλλοι θα επρεπε να γραφουν μεσα απο την Sony Hellas αυτην την στιγμη...

Το να βάζεις έναν πίνακα δεν είναι κακό, αφού άλλωστε δείχνει το οικονομικό πλαίσιο που θα κινείται η λεπτή κονσόλα της sony σε σχέση με τον ανταγωνισμό της. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερη η μία ή η άλλη.

Re: Απάντηση: Re: Έρχεται μείωση $100(PS3) στα μέσα Αυγούστου;

Το να βάζεις έναν πίνακα δεν είναι κακό, αφού άλλωστε δείχνει το οικονομικό πλαίσιο που θα κινείται η λεπτή κονσόλα της sony σε σχέση με τον ανταγωνισμό της. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερη η μία ή η άλλη.

στα 299$ πλέον το PS3 ...ίδια τιμή με το απαρχαιωμένο 360pro

-bye-

Ενταξει καταλαβαινω οτι σαν κατοχος PS3 εχεις μια συμπαθεια αλλα ειναι αδικο να φορτωνομαι ολες τις διαμαχες εγω και αλλοι να βγαινουν "λαδι"...

Τελος παντων δεν εχω προβλημα να σβηστουν τα παραπανω ποστ και ολα καλα...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έρχεται μείωση $100(PS3) στα μέσα Αυγούστου;

-bye-

Ενταξει καταλαβαινω οτι σαν κατοχος PS3 εχεις μια συμπαθεια αλλα ειναι αδικο να φορτωνομαι ολες τις διαμαχες εγω και αλλοι να βγαινουν "λαδι"...

Τελος παντων δεν εχω προβλημα να σβηστουν τα παραπανω ποστ και ολα καλα...-bye-

Κάτοχος μεν, αλλά όχι υπερασπιστής.

Το χρησιμοποιώ μόνο για pro evo με φίλους και ως bd/dvd player. -bye-

Σάκης btw!

μα ο προηγούμενος πίνακας είναι εντελώς on-topic και έχει να κάνει σχετικά με την μείωση των 100$ και τον ανταγωνισμό

Σάκης btw!

μα ο προηγούμενος πίνακας είναι εντελώς on-topic και έχει να κάνει σχετικά με την μείωση των 100$ και τον ανταγωνισμό

Γεια σου ρε Σακη γιγαντα...-bye-

ΥΓ. Sorry εβλεπα sfotis και νομιζα οτι ησουν Φωτης...

Γεια σου ρε Σακη γιγαντα...-bye-

ΥΓ. Sorry εβλεπα sfotis και νομιζα οτι ησουν Φωτης...

no worries m8
action-smiley-069.gif

ps3overseendeal.jpg

Seen@GamesCom: Hating expensive Sony products

In the shadow of Sony's hotel in Cologne, Germany, a street ad displays a rather good deal. Electronics retailer Saturn is urging passersby to pick up a PS3 and a PSP for 399 -- not a bad deal, considering the PS3 costs that much on its own. Now we understand Saturn's tag line! "Wir hassen teuer," as in, "We hate expensive."

Of course, who knows if that deal will remain as hot within the next few hours, when Sony has its press conference on the eve of GamesCom. It's widely speculated that the company will announce a PS3 Slim and a possible price drop.
http://www.joystiq.com/2009/08/18/seen-gamescom-hating-expensive-sony-products/

Μικρότερο & φθηνότερο...

Σας έχουμε προετοιμάσει ήδη... Η Sony θα σπάσει τις τιμές... και τα ταμία από το Φθινόπωρο και μετά. Η νέα έκδοση του Plastation 3, προϊδεάζει για το τι μέλλει γενέσθαι. Στα 2/3 των διαστάσεων του προκατόχου του, με 120 GB σκληρό δίσκο και αρχική τιμή 299 ευρώ ( η έκδοση των 80GB).

To νεό PS3 χαρακτηρίζεται από αρκετές βελτιώσεις, τόσο στις ηλεκτρονικές βαθμίδες του, στο στάδιο τροφοδοσίας και στο στάδιο απαγωγής της θερμοκρασίας, όσο και στην σύνδεση HDMI που υποστηρίζει το "BRAVIA Sync" .

Η τελευταία παρέχει άμεσα 1080p από δίσκους BD, η από DVD μέσω upsclaing, όπως και σήμα 1080p/24, βάθος χρώματος στα πλαίσια του Deep Color και εύρος σε εκείνα του x.v.YCC. Στον ήχο υποστηρίζονται τα Dolby TrueHD & DTS-HD.

Παράλληλα είναι εφοδιασμένο με θύρα Ethernet και ασύρματη δικτύωση IEEE 802.11b / g, όπως και Bluetooth.

Οι διαστάσεις του είναι 290 × 290 × 65 χιλιοστά και το βάρος του 3.2 κιλά. Και η επίσημη κυκλοφορία του αναμένεται στις 3 Σεπτεμβρίου.
http://www.fullhd.gr/2008-03-05-02-18-38/media-centers/1783-new-sony-playstation-3.html

Λέτε να βάλει καπέλο στο Slim στην Ελλάδα και να είναι πιο ακριβό?