Κάλλη Συνοδινού
Supreme Member
- 17 June 2009
- 3,594
313 και σήμερα....
:grandpa:
Xρήστο ,να το κάνεις [δηλ να την μαλώσεις]
Οι γάτες πάνω σε ενισχυτές κλπ,κλπ είναι απαγορευμένο ,σου μιλώ από προσωπική πείρα
Ο κύριος αυτός δεν έχει ιδέα από γάτες. Η δική μας γάτα είναι πολύ δεμένη μαζί μας. Όταν ήταν να μετακομισουμε στη Γερμανία ρωτήσαμε τον κτηνίατρο και μας συμβουλεψε να την πάρουμε μαζί μας, γιατί γάτες που εγκαταλειπονται από τα αφεντικά τους παθαίνουν κατάθλιψη και μαραζώνουν. Έτσι και κάναμε."... Ίσως γι' αυτό η γάτα και δεν μεταναστεύει. Διότι όπου βρίσκεται έχει τα εισοδήματά της, ξέρει πώς και πού θα προγευματίσει και θα γευματίσει. Με τους λεγομένους δε κυρίους της, δεν έχει παρά απλήν γνωριμίαν, χωρίς να έχει και καμίαν υποχρέωσιν να τους ακολουθήσει εις άλλο σπίτι. Εις κάθε σπίτι μένει ως ιδιοκτήτης. Γι' αυτό, πιθανόν, πάντοτε οσάκις άλλαξα σπίτι, μόνον τη γάταν δεν κατόρθωσα να μετακομίσω ποτέ."
Τίμος Σταθόπουλος (1914)
Ο κύριος αυτός δεν έχει ιδέα από γάτες. Η δική μας γάτα είναι πολύ δεμένη μαζί μας. Όταν ήταν να μετακομισουμε στη Γερμανία ρωτήσαμε τον κτηνίατρο και μας συμβουλεψε να την πάρουμε μαζί μας, γιατί γάτες που εγκαταλειπονται από τα αφεντικά τους παθαίνουν κατάθλιψη και μαραζώνουν. Έτσι και κάναμε.
Υ.Γ. Στέλιο καλώς τη δεχτηκες, είναι γλυκύτατη.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Μήπως σε έχει κάνει να νομίζεις έτσι?![]()
Και η δικιά μου είναι πάρα πολύ δεμένη μαζί μου.
Οποιος ζει με αυτα τα ζωα που διαλεξαν να συντροφευουν τον ανθρωπο, ανακαλυπτει το μεγαλειο της φυσης, παιρνει μια δωση του Καλου που διεπει τον κοσμο.
Οποιος ζει με αυτα τα ζωα που διαλεξαν να συντροφευουν τον ανθρωπο, ανακαλυπτει το μεγαλειο της φυσης, παιρνει μια δωση του Καλου που διεπει τον κοσμο.
Ρε Χρησταρα δεν μου την στελνεις προς τα κατωΤα ζωάκια δεν ξέρουν από ψέματα και υποκρισίες.
Το μεσημέρι που γυρνάω από τη δουλειά, αν δεν την χαϊδέψω δεν τρώει.
Ότι και να κάνει, αν με δει να σηκώνομαι με ακολουθεί σαν σκυλάκι.
Το βράδυ θέλει να κοιμάται δίπλα μου.
Το πρωί αν δεν την χαϊδέψω, κλαίει.
Μόλις την φωνάξω έρχεται αμέσως.
Αν με δει στενοχωρημένο ή άρρωστο έρχεται και μου κάνει χαδάκια.
Μου φέρνει πάντα δωράκια![]()
Ρε Χρησταρα δεν μου την στελνεις προς τα κατω.
Ο δικος μου ο παλι@π@ουστας ειναι θηριο.
Οταν το πηγαμε για στειρωση ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι το "χειροτερο" γατι που περασε απο το ιατρειο της.
Την κοπαναει απο το σπιτι,κανει ζημιες,χαδια ΜΟΝΟ οταν το αποφασισει αυτος...ΑΛΛΑ δεν τον αλλαζουμε με τιποτα.
Και γιατι να μου δειχνει αγαπη με εναν τοσο εμμεσο τροπο (η γατα)
και οχι με εναν εντελως αμμεσο τροπο (οπως ο σκυλος) ? ....
Την αντιληψη μου ακονιζω ... η ... την στοργη και τρυφεροτητα μου ?
Ξέρεις τι λένε για τις γάτες.
Η γάτα επιλέγει εσένα και όχι εσύ τη γάτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.