Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Re: Έρχεται το λαμπρατοράκι μου

Γαυγαμηλη ονόμασε την Στέλιο..Πρωτότυπο, εύηχο και δεν πρόκειται να μπερδέψεις κόσμο..
Φαντάσου τώρα να την ονομάσεις Μαστροκωστα (για χάρη της γνωστής περσόνας) και να την φωνάξεις στο πάρκο.
Instead, μπορεί να σου έρθει ο Μάστρο Κώστας με το μυστρί στο χέρι που έτυχε να περνάει στην περιοχή σχολώντας από την οικοδομή. :flipout:

Απάντηση: Έρχεται το λαμπρατοράκι μου

Τα ονόματα των σκύλων πρέπει να είναι μονοσύλλαβα (το ιδανικό), η έστω δισύλλαβα. Για τον ίδιο λόγο που έτσι πρέπει να είναι και οι εντολές... Τρισύλλαβα και πάνω μπερδεύουν τον σκύλο. Ακόμα κι αν ακούν σε πολυσύλλαβες λέξεις, οι δύο πρώτες συλλαβές είναι αυτές που χρησιμοποιεί (trigger) το μυαλό τους.

Re: Απάντηση: Έρχεται το λαμπρατοράκι μου

Τα ονόματα των σκύλων πρέπει να είναι μονοσύλλαβα (το ιδανικό), η έστω δισύλλαβα. Για τον ίδιο λόγο που έτσι πρέπει να είναι και οι εντολές... Τρισύλλαβα και πάνω μπερδεύουν τον σκύλο. Ακόμα κι αν ακούν σε πολυσύλλαβες λέξεις, οι δύο πρώτες συλλαβές είναι αυτές που χρησιμοποιεί το μυαλό τους.

Γαυ (ακούγεται σαν Γαβ οπότε του αποσπά την προσοχή) και Μηλη σαν δισύλλαβο - κράχτης ..Δεν έχει ξαναβγεί καλύτερο όνομα για Σκύλο πίστεψε με :)

Είμαι περίεργος πάντως Στέλιο να δω ,αν την φέρεις καμιά μέρα από το σπίτι,πως θα την δεχτεί ο δικός μου ο αρκουδος..Δεν έχει ξαναδεί σκύλο..

Last edited:
Απάντηση: Re: Έρχεται το λαμπρατοράκι μου

:a0210:

Πως βγάλατε την πρώτη νύχτα?

Έκλαψε καθόλου?

μια χαρα πηγαμε εχει δικο της δωματιο με βεραντα
το πρωι την εβγαλα απο το δωματιο για να γνωρισει το υπολοιπο σπιτι
αργοτερα εκλαψε λιγο γιατι ηθελε νεα εξερευνηση
γενικα παμε πολυ καλα

Re: Απάντηση: Re: Έρχεται το λαμπρατοράκι μου

μια χαρα πηγαμε εχει δικο της δωματιο με βεραντα
το πρωι την εβγαλα απο το δωματιο για να γνωρισει το υπολοιπο σπιτι
αργοτερα εκλαψε λιγο γιατι ηθελε νεα εξερευνηση
γενικα παμε πολυ καλα

:grinning-smiley-043

Re: Έρχεται το λαμπρατοράκι μου

Dogs-Vs-Cats_o_91446.jpg

Παντως η χωρα ειναι τριτοκοσμικη οσο αναφορα ιδιως την συμπεριφορα των ανθρωπων εναντι των σκυλων,οι μισοι θαμωνες θα σε κοιτανε με μισο ματι στις καφετεριες η στις παραλιες μην τους μαγαρισεις την φαμιλια.οταν γυρισαμε απο την Γερμανια,που ξεχασα να πω οτι επιτρεπονταν οι σκυλοι ακομα και στα πολυκαταστηματα εκτως απο τα τραμ ,τρενα, ζωλογικοι κηποι κλπ,στο αεροδρομιο Μακεδονια περιμεναμε τον κανακαρη μεσα στο μποξ να τον παραλαβουμε με αγωνια γιατι θα ηταν μισοζαλισμενος και τρομαγμενος και οι τρισαθλιοι βαλανε το xxl box με τον σκυλο μεσα πανω στην κορδελα που γυρναει με τις βαλιτσες,οτι να ναι...στο Ντισελντορφ μας τον φερανε με καροτσακι και μονο πρωινο δεν του δωσαν...

Ε τόση φροντίδα και περιποίηση... πρέπει να έχουν ανταποδοτικό όφελος.
Ότι κάνουν με εμάς πάνω κάτω. -bye-

Re: Απάντηση: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Ε τόση φροντίδα και περιποίηση... πρέπει να έχουν ανταποδοτικό όφελος.
Ότι κάνουν με εμάς πάνω κάτω. -bye-

:flipout:
εγω μιλαω για γενικη συμπεριφορα και παιδεια απο κει και περα ναι υπαρχουν παντου διαστροφικοι
,η κτηνοβασια ειναι απαγορευμενη απο το 12 στην Γερμανια την ιδια χρονια με την Ελλαδα,ναι υπηρξε μια ομαδα αρρωστων που εκμεταλευτηκε ενα παραθυρακι της νομοθεσιας παλιοτερα,αλλα εδω δεν υπηρχαν ρχουν κτηνοβατες?,μην μου πειτε οτι δεν εχετε ξανακουσει..

Στην Ελλάδα αυτό που βλέπω είναι ΙΜΟ ένας υπερβολικός - άνω του κανονικού - "προστατευτισμός" στα τετράποδα.

Όταν λέω άνω του κανονικού εννοώ ότι η αγάπη προς τα ζώα τείνει να εκδηλώνεται πολύ ευκολότερα και πολύ πιο "παθιασμένα" απ' ότι η αγάπη προς το συνάνθρωπο.

Φοβάμαι μη καταντήσουμε στο τέλος μισάνθρωποι, δε ξέρω...