Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Όλα όμορφα..
Ο κολλητός μου μπαίνει σιγά σιγά στα 11 αλλά μόλις βλέπει κουτί κάτι παθαίνει..Σε κάποια φάση πήγα να του το πάρω και για λίγο να με διαμελίσει. :)

View attachment 141889

Πανέμορφος γατούλης!
g094.gif

Σωστός πάνθηρας!

Και το Λενικώ μου που είναι 14, τα ίδια κάνει.

Ανεξαρτήτως ηλικίας και μεγέθους τους αρέσουν τα κουτιά!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σωστός πάνθηρας!

Και το Λενικώ μου που είναι 14, τα ίδια κάνει.

Ανεξαρτήτως ηλικίας και μεγέθους τους αρέσουν τα κουτιά!

Να σου δείξω την φιλενάδα του..Αδέσποτη..Όλη μέρα σχεδόν είναι έξω στο μπαλκόνι..Ξέρει ακριβώς τις ώρες που της ρίχνω φαΐ και αν ξεχαστώ κάποια μέρα ερχεται και ξυνει το τζάμι με τα νύχια της..
Την κυρία αυτή την ξέρω δυο χρόνια και κάτι αλλά έχω ένα μεγάλο παράπονο από αυτήν..Δεν έχει κάτσει πoτε να την χαϊδέψω.. :(
Όταν τρώει αυτή όλα καλά...Όταν σκάνε όμως άλλα γατάκια να φάνε,ο δικός μου την υπερασπιζεται με σθένος..Στον αέρα κανονικά...Μέσα από το τζάμι όμως δεν μπορεί να κάνει και πολλά..Και μένει με το παράπονο.
Στελιο σορρυ που σου γεμίσαμε το νήμα με γάτες..Ξέρω οτι θα επανέλθεις με νέες φωτο της μικρουλας σου.. :)

View attachment 141893

Πανέμορφη και η φιλεναδίτσα.

Ποιός ξέρει τι έχει περάσει και φοβάται έτσι.

Πάντως ταϊζοντάς την σιγά σιγά θα σε εμπιστευτεί και σίγουρα θα σε αφήσει να τη χαϊδέψεις! :)

Απάντηση: Re: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Στελιο σορρυ που σου γεμίσαμε το νήμα με γάτες..Ξέρω οτι θα επανέλθεις με νέες φωτο της μικρουλας σου.. :)

σας ευχαριστω που το ομορφαινετε
βαλτε και αλλες ...

Όλα όμορφα..
Ο κολλητός μου μπαίνει σιγά σιγά στα 11 αλλά μόλις βλέπει κουτί κάτι παθαίνει..Σε κάποια φάση πήγα να του το πάρω και για λίγο να με διαμελίσει. :)

View attachment 141889

Κουκλος!

Όλα όμορφα..

View attachment 141889

Πανεμορφος. Τελικα καταλαβα ο ασπρος ειναι που εφυγε. Ειδα το περασμενο ποστ σου και στεναχωρηθηκα, αλλα δεν ηθελα να ρωτησω ποιος απο τους δυο που ειχα δει σε αλλες φωτο. Η λυπη παραμενει παντως.

Ευχομαι αυτος να τα εικοσαρισει. :cool4:

Μανο γιατι δεν παιρνεις ενα σκυλο ρε φιλε; Φαινεται οτι τα αγαπας πιο πολυ και απο τους Μηχανικους!

Αααααααα .... :love::love::love: .....

Καταρρεω .... :love::love::love: ..... καποιος να με σκεπασει :sleep:

συνηθως τα λαμπρατορια γενναν 7-11
αν προχωρησουμε σε ζευγαρωμα τα 4-5 ειναι δικα σου Μανο !