Ερχεται!!!!!!!!!!!!!

Τι σιγά μην το διαβάσω βρε Θπαπάρα... αφού δεν χάνω επεισόδιο ... θα στον φέρω το συντομώτερο ... άφραγκος ξεάφραγκος κανόνισε ... ξέρεις τι πίνω ...

Re: Απάντηση: Ερχεται!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν παίδες, αναμένω:
Ιντερκονέκτ και έναν παθητικό προ απ τον Πετραλιά και την φωτογραφική μηχανή του Σπύρου Α.
Επίσης περιμένω τον Δημοκηδή (σιγά μην το διαβάσει) να φέρει τον προ που του ετοίμασε ο Πετραλιάς να δούμε αν αξίζει να παίξω με ενεργητικό προ στο σύστημα μου.
Μετά απ αυτά, θα ήθελα να ακούσω και κάποιο DAC (κατά προτίμηση βουβάλι), μόνο σαν εμπειρία μιας και σε λίγο δεν θα έχω να πληρώσω το ρεύμα :D

Πολύ ενεργητικό σε βλέπω:ADFADF1:

Μπα, εγω θα τον ελεγα εμπυρικο !!!

Που να δεις άμα κάνουν κι αυτό που λένε, ο προ του Δημοκηδή με τον τελικό του Θ θα είναι εκρηκτικός συνδυασμός αφού δεν υπάρχει πυκνωτής πουθενά :D
Πριν το "show" να βάλουμε 2 πυκνωτές στον τελικό, 2 κολλήσεις είναι γιατί αλλιώς θα μας πάρουν τα γούφερ στο κατόπι...

Απάντηση: Re: Ερχεται!!!!!!!!!!!!!

Τι σιγά μην το διαβάσω βρε Θπαπάρα... αφού δεν χάνω επεισόδιο ... θα στον φέρω το συντομώτερο ... άφραγκος ξεάφραγκος κανόνισε ... ξέρεις τι πίνω ...
Χμμμ, θυμάμαι.
15αρι, εμφιαλωμένο νερό :D

Pay attention...Η αγωνία κορυφώνεται....Κυρίες και κύριοι....Το σύστημα με κωδικό 'ΘΗΤΑ'

Υ.Γ.Όταν καεί το κερί,θα φανεί και το υπόλοιπο:flipout:

_1016207.jpg

_1016185.jpg

_1016173.jpg

_1016203-1FD.jpg

Last edited:

(ωραια τηλεοραση επισης χεχε:coool:)

Εμένα μου άρεσε το πρόγραμμα!:ADFADF1:

Γμτ... είμαι πολύ περίεργος να ακούσω αυτό τον συνδυασμό! Bulalias Audio!
Ας όψεται η μοίρα...

Τα ηχεία είναι κατασκευή του Μπουλ (nbulamatsis). Κάπου έχει και τις φώτο της κατασκευής. Θα τις ανεβάσω, μαζί με τις πληροφορίες.
Το DAC είναι ένα κινεζάκι Modified by Νίκος Πετραλιάς και ο ενισχυτής είναι φτιαγμένος κι αυτός απ τον Πετραλιά.

Mdf, Τα έβαψε φίλος στην Κόρινθο (φαναρτζής, πολύ μερακλής, αλλά μου έβγαλε την πίστη-όχι πάντως σαν τον Πετραλιά :D)

Άψογος Μήτσε... αν παίζουν τόσο καλά όσο ωραία φαίνονται... φτιάχτηκες!

Καλοάκουστα όλα!

υγ.1 Τα ηχεία που κάθονται?
υγ.2 Θα σου έρθω και εγώ επίσκεψη
υγ.3 η κοπέλα στη tv είναι γνωστή σου?