ΕΡΧΟΝΤΑΙ .... W4500

Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε την διαφορα στην εικόνα από την W4000 που να σημειώσω ότι ανεξάρτητος τεχνολογίας πολλοί την θεωρούν ως την δεύτερη καλύτερη μετά τις Kuro ακόμα και σε SD.

Νομίζω πως οι διαφορές στην εικόνα θα περιορίζονται στην λίγο καλύτερη κίνηση λόγω 100Hz.

θα είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνεται σειρά τηλεόρασης παρόμοια με μια υπάρχουσα, αλλά με μόνη διαφορά τα 100Hz.

έτσι θα δούμε και πόσο εκτιμούνε (σε χρήμα) την παραπάνω λειτουργία των 100Hz...

Απάντηση: Re: ΕΡΧΟΝΤΑΙ .... W4500

Μην μπερδευετε τα Ευρωπαικα με τα Αμερικανικα μοντελα της Sony. Ποτε δεν ηταν τα ιδια.

H W4500 δεν νομιζω οτι ειναι η αντιστοιχη της XBR6.

Συμφωνώ με το Γιάννη. Οι XBR6 έχουν διαφορετικό design από αυτό που φαίνεται στο link που δόθηκε παραπάνω.

Επίσης lol στη Sony που παίρνει τη W4000, της προσθέτει 100Hz και την πουλάει για 2-3 εκατοστάρικα παραπάνω... :ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: ΕΡΧΟΝΤΑΙ .... W4500

Συμφωνώ με το Γιάννη. Οι XBR6 έχουν διαφορετικό design από αυτό που φαίνεται στο link που δόθηκε παραπάνω.

Επίσης lol στη Sony που παίρνει τη W4000, της προσθέτει 100Hz και την πουλάει για 2-3 εκατοστάρικα παραπάνω... :ADFADF1:

Όταν αντιστοίχισα την W4500 με την XBR6, αναφερόμουν στα τεχνικά χαρακτηριστικά και σε θέμα εικόνας. Και η Samsung βγάζει ένα σωρό παραλλαγές με μόνη διαφορά το design και τα ηχεία.

Όσον αφορά το πόσο κοστολογεί η Sony τα 100Hz, υπάρχουν και χειρότερα. Για παράδειγμα η Philips πετάει μια λάμπα ακόμα στην πλάτη και κάνει τις δύο, τρεις και μετά ζητάει 300-400 παραπάνω ;)

εγώ στεναχωρήθηκα, δεν είναι μόνο τα 300 διαφοράς της 4500, είναι και τα 300 ( ; ) που θα πουλήσω λιγότερο την ολοκαίνουρια μου 4000 για την αναβάθμιση...

(χαθήκαμε βρε, ας όψεται η αλλαγή φορέα που με άφησε χωρίς internet κάνα μήνα, πήγα και Κυκλάδες, τι να λέμε καλά είναι κι εκεί...καλώς σας βρήκα και καλό σας καλοκαίρι)

εγώ στεναχωρήθηκα, δεν είναι μόνο τα 300 διαφοράς της 4500, είναι και τα 300 ( ; ) που θα πουλήσω λιγότερο την ολοκαίνουρια μου 4000 για την αναβάθμιση...

(χαθήκαμε βρε, ας όψεται η αλλαγή φορέα που με άφησε χωρίς internet κάνα μήνα, πήγα και Κυκλάδες, τι να λέμε καλά είναι κι εκεί...καλώς σας βρήκα και καλό σας καλοκαίρι)

Βέλκαμ μπακ -bye-

Τόσο πολύ σου λείπουν τα 100Hz ? ;)

Οποτε πια ειναι η προταση του Forum,

Nα αγορασω την Χ-3500 τωρα με 2000 ευρώ ή να περιμενω για την W-4500 100 HZ και να δωσω 200 ευρω λιγοτερα.
Ποια ειναι καλυτερη τηλεοραση ?

Και τα 4 χρονακια να πανε περιπατο ?
Τοσο καλη θα ειναι η w

ναι θα ναι κορυφη,ήδη η W4000 εχει ιση αποδοση με την Χ3500 και καλυτερο μαυρο και η W4500 που εχει και τα 100Hz και το ακομη καλυτερο μαυρο δεν θα ναι?

ναι θα ναι κορυφη,ήδη η W4000 εχει ιση αποδοση με την Χ3500 και καλυτερο μαυρο

:chinscratch:παρολο που δεν εχει 100hz και το καλυτερο συστημα επεξεργασιας της Σονυ(το pro) ειναι καλυτερη?

:chinscratch:καλυτερο μαυρο?

:chinscratch:

Ε καλα ντε ακομα δεν την ειδαμε Χι πλας την βγαλαμε?
Τωρα αν θα ειναι οσο μαυρη ειναι και η Μαρια Κορινθιου δεν το ξερουμε αλλα και παλι δεν νομιζω η κατασταση της να εγκυμονει κινδυνους για την Χ που πρεπει να εχει μακραν την κορυφαια ποιοτητα κατασκευης απο τις διαφορες W ψι γουαι ζεντ της εταιρειας .

εντιτ
Γουελκαμ μπακ Μπιλ

:chinscratch:παρολο που δεν εχει 100hz και το καλυτερο συστημα επεξεργασιας της Σονυ(το pro) ειναι καλυτερη?

:chinscratch:καλυτερο μαυρο?

:chinscratch:

μα αυτο ελειπε απο τη W4000 για να ναι ισαξια της Χ τα 100Hz,τωρα η W4500 τα προσφερει

Ε καλα ντε ακομα δεν την ειδαμε Χι πλας την βγαλαμε?
Τωρα αν θα ειναι οσο μαυρη ειναι και η Μαρια Κορινθιου δεν το ξερουμε αλλα και παλι δεν νομιζω η κατασταση της να εγκυμονει κινδυνους για την Χ που πρεπει να εχει μακραν την κορυφαια ποιοτητα κατασκευης απο τις διαφορες W ψι γουαι ζεντ της εταιρειας .

εντιτ
Γουελκαμ μπακ Μπιλ

πες τα δικε μου...τηλεοραση χωρις μεταλλο στην κατασκευη μπορει να ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση αλλα δεν ειναι Χ!!-bye-

γεια σου smooth-bye-:grinning-smiley-043

δεν θα σταματησει ποτε αυτη η απεγνωσμενη προσπαθεια ολων να γινουν Χ? ειπαμε...οταν μεγαλωσουν μπορει τωρα ειναι ακομη νωρις:flipout:

ξαναματαγεια σου smooth!-bye-

Geo:πλακα κανω!! Το πιο πιθανο ειναι να εχεις δικιο!

Σιγά παιδιά, όλοι την ίδια μάρκα αγαπάτε.

Θα έχει Led backlight?
Γιατί premium τηλεόραση αυτη την εποχή και χωρίς led backlight είναι πεταμένα λεφτά.

Θα έχει Led backlight?
Γιατί premium τηλεόραση αυτη την εποχή και χωρίς led backlight είναι πεταμένα λεφτά.

υποθετω μιλας για LCD....γιατι δεν πιστευω οτι θεωρεις και την αγορα μιας kuro πεταμενα λεφτα ε?

υποθετω μιλας για LCD....γιατι δεν πιστευω οτι θεωρεις και την αγορα μιας kuro πεταμενα λεφτα ε?
άστους αυτούς..... αγαπάνε αλλού και δεν έχουν μάτια για άλλη.....

Θα έχει Led backlight?

κατσε ρε συ γιατι να χει LED backlight?αφου η Χ4500 θα χει γιατι να χει και η W4500

πες τα και συ δικε μου...-bye-:flipout:

γεια σου mezza!-bye-:grinning-smiley-043

σημερα τα led ειναι χειροτερα απο την χειροτερη πλασμα..θελει πολλα χρονια ακομη εξελιξης