Ερείπια, παλιά πλινθόκτιστα ....

Re: Απάντηση: Ερείπια....

Johnmlrs, με τι φακό τράβηξες την thiva_82 ?

Τωρα είδα αυτό το νήμα με θέμα "Ερείπια" και είμαι έκπληκτος καθώς είναι ...αγαπημένο μου concept, πολύ καιρό τώρα, αλλά δεν το έχω ακόμα διαμορφώσει την τελική ιδέα στο μυαλό μου για ένα μικρό βίντεο που θέλω να φτιάξω.

Re: Απάντηση: Ερείπια....

Johnmlrs, με τι φακό τράβηξες την thiva_82 ?

Τωρα είδα αυτό το νήμα με θέμα "Ερείπια" και είμαι έκπληκτος καθώς είναι ...αγαπημένο μου concept, πολύ καιρό τώρα, αλλά δεν το έχω ακόμα διαμορφώσει την τελική ιδέα στο μυαλό μου για ένα μικρό βίντεο που θέλω να φτιάξω.

με εναν nikon 35 f1.8.Αν πατησεις πανω στην φωτο θα σε βγαλει στο flickr οπου εκει εμφανιζονται λεπτομερεις και χαρακτηριστικα του φακου και της μηχανης..

αυτη η φωτο ειναι 1 χρονο πριν περιπου.πηγα προσφατα παλι λιγο πιο περα στην ασκρη θηβων για ενα ομαδικο project που ξεκινησα...τα μερη εκει εχουν τεραστιο ενδιαφερον για φωτογραφια οσο και βιντεο φανταζομαι..θα ξαναπαω σιγουρα συντομα γιατι θελω να τραβηξω αρκετα καρε που δεν προλαβα την προηγουμενη φορα...

αν εισαι παντως σχετικα κοντα,νομιζω μια βολτα θα ηταν καλη περιπτωση για να δεις καποια πραγματα ωστε να αποφασισεις τι θελεις να κανεις..

Απάντηση: Ερείπια....

Ηλία είναι αρκετά ποιο ανοιχτό από λίγο διαφορετική γωνία κ χάνω το φως που περνάει από το παράθυρο -που μου άρεσε σε αυτήν-συν ότι χρειαστηκε να σβησω κ μια τεράστεια κολώνα ακριβως από πισω
image hosting over 2mb

Re: Ερείπια....

Κάτι ανάμεσα θα ήταν ιδανικό.
Η πρώτη για την γωνία της και η δεύτερη για το κάδρο. (Αν έλειπαν τα πίσω σπίτια και η δεύτερη είναι καλή αν και της λείπει το highlight της, το φως μέσα από το παράθυρο).
Πόσες φορές κι αν έχω πει κατόπιν εορτής "πως δεν το είδα να την τραβήξω από εκείνη τη γωνία ; "
Τα χρώματα είναι πολύ όμορφα, αν είσαι κοντά ξαναδοκίμασε.

Σε ευχαριστω Ιωσηφ! Πολυ ωραια κ η δικη σου ματιά! Αλλη μια απο το εγκατελειμενο χωριο της Μεσολακκιας:

"Incarnated" by Teo Bot, on Flickr

Απάντηση: Ερείπια....

Τι έγινε την καλύτερη_κατ'εμε_της βόλτας μας την φυλαγες για το τέλος;
(η να περιμένω και τη συνέχεια)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ιωσήφ πολύ καλή

Σε ευχαριστω Δημητρη. Οντως ο κισος σε σχημα δεντρου ηταν πολυ ενδιαφερον. Γενικα εβγλα παρα πολλες. Αλλες 2. Ενα ακομη εγκατελειμενο σπιτι κ το σχολειο του χωριουView attachment 137732View attachment 137733

Ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου!
Εντυπωσιακός ο κισσός, Θοδωρή. Αρχικά μου έδωσε την αίσθηση γκράφιτι!

32347831684_d0a0231f41_b.jpg
[/url]_IMG4438 Paliouri by miltos, on Flickr[/IMG]

33072836072_ef3a9a2eee_b.jpg
[/url]_DSF4064 Paliouri by miltos, on Flickr[/IMG]

32809924680_13841f0bf3_b.jpg
[/url]_IMG4417 Paliouri by miltos, on Flickr[/IMG]