το γυρισμα στον κηπο εκει ειχε γινει αραγε ή αλλου σε αλλον κηπο ?
Καλημέρα Κώστα.Η συγκεκριμένη τραβήχτηκε 14.30 μ.μ ηλιόλουστης ημέρας (Σάββατο). Με ευνόησαν οι φωτιστικές συνθήκες του συγκεκριμένου χώρου και το αποτόλμησα.Το κτιριακό συγκρότημα ήταν οικία Τούρκου αγά και ανήκει πλέον στην κυριότητά του Δήμου Ρεθύμνου.Τα γατάκια στη δεύτερη φωτογραφία δεν υπάρχουν γιατί έχουν κρυφτεί, φοβισμένα από την ξένη παρουσία στο χώρο τους.Όσο για τον φακό EF 16-35mm/4 με έχει εκπλήξει ευχάριστα με την οξύτητά του.Από οξύτητα .. ξυρίζει. Φωτισμός και θέμα super. Αυτή η πολυκατοικία να έλειπε μόνο ... Τα γατιά πήραν δρόμο ε?!

Θα κοιτάξω να ξαναπάω.Ισως διαφορετικη γωνια ηθελε Γιωργο και σιγουρα αλλη ωρα για να φωτιστει διαφορετικα.
Το να βοηθάς κάποιον επισημαίνοντας τα λάθη του είναι ΒΑΣΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του εκάστοτε ομαδάρχη, διαχειριστή.Αλλοίμονο να δείχνουμε δυσφορία, νεύρα και γενικά κακό χαρακτήρα.Επομένως, είμαι πάντα ΘΕΤΙΚΟΣ στο να ακούω τις προτάσεις σας για να καλυτερεύω την τεχνική και τη ματιά μου.Γιώργο καλημερα
έχω το θάρρος να στο γράψω , όταν φωτογραφίζεισ πρέπει να εχεις προσαρμοστικότητα και ετοιμότητα, κάτι θα τραβήξει το βλέμμα αρχικά αλλά πάντα θα πρέπει να είσαι έτοιμος για τις ευκαιρίες που σου δίνονται όταν υπάρχει κάτι που κινείται (στο έγραψα και με την άλλη με το ποδήλατο)
σου είπα οτι έχω απαιτήσεις από εσένα πλέον (ποτέ θα μου τα σουρεις για τα καλά δεν ξέρω)
Θα κοιτάξω να ξαναπάω.
...Το να βοηθάς κάποιον επισημαίνοντας τα λάθη του είναι ΒΑΣΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του εκάστοτε ομαδάρχη, διαχειριστή...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.