Ερείπια, παλιά πλινθόκτιστα ....

Re: Ερείπια....

Πάντως δεν έχει μείνει τίποτα.
Όταν πήγα εκεί ήθελα να φωτογραφίσω και το κλασικό γλυπτό με έναν ταξιδιώτη που ανεβαίνει την σκάλα που ήταν κάποτε νομίζω στην Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Ε δεν βρήκα τον ταξιδιώτη όσο και να έψαχνα.....

P3620918b.jpg
Σύμφωνα με τα ..."στοιχειόμετρα" το Νο2 :award: στοιχειωμένο της Θεσσαλονίκης.
Για χρόνια είχε και κρεμασμένες εικόνες της Παναγίας και άλλα ξόρκια απ' έξω...

Στην Κρήνη. Σχεδόν δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν αντέχει άλλο σεισμό πάντως.
Να και με τις εικόνες. Υπήρχαν από το 2007-8 τουλάχιστον μέχρι το 2012 χονδρικά.
aretsou.jpg

Σήμερα που έψαχνα κάτι ερείπια βρήκα ένα θυμωμένο Opel... Τα ερείπια δεν με ενθουσίασαν και ας ήταν πολύ παλιά.
P3630258b.jpg

Απάντηση: Re: Ερείπια....

Τρύφωνα θα ήθελα ένα μερεμέτι με τη γεωμετρία στην τελευταία για να δείξει ακόμη πιο καλή...

Re: Απάντηση: Re: Ερείπια....

Και εμένα λίγο με ενοχλούσε σε αυτό το θέμα αλλά αποφάσισα να μην την πειράξω τελικά. Μάλλον θα έπρεπε.

Απο την εποχή του Βιλεαρδουίνου το ερείπιο, σε περιοχή κατ'εξοχήν αρχαιοελληνική. Αρχαία ΣΙκυώνα. Η στρογγυλή πέτρα δεν είναι αρχαία όπως νόμιζα, γιατί είναι από πορόλυθο.
vilear_01.jpg

Πολύ καλή, μου αρέσει το κοντράστ στο φως!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεταξουργείο "Χρυσαλλίς" Γουμένισσα Κιλκίς.
Δεν είναι κανονικά προσβάσιμο. Έχει ξεμίνει έτσι από το 85 που έκλεισε οριστικά ενώ πρωτολειτούργησε κάπου το 1930. Οι στολές του Τσεκλένη για την Ολυμπιακή χρησιμοποιούσαν νήματα από τη Χρυσαλλίδα. Ο πατήρ Χριστόδουλος έχει αναλάβει το "μάνατζμεντ" από ότι κατάλαβα που του το ανέθεσε η ιδιοκτήτρια κ. Ελένη για να μην εξαφανιστεί και αυτό μέχρι να βρεθεί μια λύση. Ένα τμήμα έχει καεί. Μέχρι να βρεθεί λύση ελπίζω να μην καεί και το υπόλοιπο.

Φωτογραφίες μόνο για προσωπική χρήση όπως μου έκανε σαφές ο πατέρας Χριστόδουλος οπότε δεν έχει παραπάνω ούτε βίντεο στο μέλλον...:)

P3630900bsmall.jpg

Μεταξουργείο "Χρυσαλλίς" Γουμένισσα Κιλκίς.
Δεν είναι κανονικά προσβάσιμο. Έχει ξεμίνει έτσι από το 85 που έκλεισε οριστικά ενώ πρωτολειτούργησε κάπου το 1930. Οι στολές του Τσεκλένη για την Ολυμπιακή χρησιμοποιούσαν νήματα από τη Χρυσαλλίδα. Ο πατήρ Χριστόδουλος έχει αναλάβει το "μάνατζμεντ" από ότι κατάλαβα που του το ανέθεσε η ιδιοκτήτρια κ. Ελένη για να μην εξαφανιστεί και αυτό μέχρι να βρεθεί μια λύση. Ένα τμήμα έχει καεί. Μέχρι να βρεθεί λύση ελπίζω να μην καεί και το υπόλοιπο.

Φωτογραφίες μόνο για προσωπική χρήση όπως μου έκανε σαφές ο πατέρας Χριστόδουλος οπότε δεν έχει παραπάνω ούτε βίντεο στο μέλλον...:)

View attachment 145308

φοβερή φώτο σου δημιουργεί περίεργα συναισθήματα