Ερείπια, παλιά πλινθόκτιστα ....

Απάντηση: Ερείπια....

Δυστυχώς αυτές οι παλιές ωραίες οικίες με τους μικρούς κήπους/αυλές χάθηκαν. Τώρα ένα μπαλκονάκι και πολύ είναι, φυσικά υπάρχουν και οι βίλες :D

Re: Απάντηση: Ερείπια....

Δυστυχώς αυτές οι παλιές ωραίες οικίες με τους μικρούς κήπους/αυλές χάθηκαν. Τώρα ένα μπαλκονάκι και πολύ είναι, φυσικά υπάρχουν και οι βίλες :D

Το μείον γιά τις βίλες (μιλάω γιά τις σύγχρονες "βίλες" ) είναι ότι λείπει τελείως η "ψυχή" αυτού που τις έκτισε... Μιλάει μόνο το χρήμα και η διάθεση επίδειξης.

Όμορφα χρώματα και λεπτομέρεια... Το δέντρο πήρε αγκαλιά το κουρασμένο κτίσμα να το παρηγορήσει...

Γατοσυνέλευση με την Κα πρόεδρο , τα μέλη και κάποιες να αποχωρούν απο τα έδρανα, μάλλον πείνασαν ή πάνε για τσιγάρο στο φουαγιέ :flipout:

Re: Ερείπια....

Υπέροχη, Δημήτρη. Γατοκατάληψη ή γατοσυνέλευση, όπως είπε κι ο Κώστας.

Είναι από τα αγαπημένα μου σημεία στις βόλτες μου. Εννοείται ότι υπάρχουν και οι αναγκαίοι φιλόζωοι που τις φροντίζουν...

Υπεροχη, περιμενα μια υπογραφη πανω σε καθε γατα... :p

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Ερείπια....

Πατριώτη η πρώτη πολύ όμορφη! Που είναι;

Νικολαε καλησπερα.Πανω απο την Ψαρη φοραδα,στην Βιαννο.Ειχα παει να φωτογραφισω καταρρακτη(ηταν στεγνος) και εκανα αλλες δουλειες οπως αυτη.

Ωραίος ο δρόμος, στις άλλες εγκατάλειψη να σε πιάνει η καρδιά σου...

...Τα σπίτια είναι ζωντανοί οργανισμοί και τρέφονται όταν κατοικούνται...Δυστυχώς !

Ωραίο πλάνο, μήπως έχεις και κανένα πιο κοντινό?

Στάλθηκε από το Lenovo TB-X606X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk