Εργα και ημερες των παιδιων

Haagenti

AVClub Fanatic
18 November 2006
17,341
Ministry Of Silly Walks
Αυτην την περιοδο η Δ.Ε.Π.Α. Καλαματας http://www.kalamataculture.gr/ γιορτάζοντας τα 20 χρόνια ύπαρξης,διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις ...

Σε μια από αυτές βρέθηκα και εγώ πριν μερικές μέρες...

Παιδιά από τεσσάρων ετών και πάνω εκθέτουν περήφανα τις δημιουργικές τους τάσεις και απόψεις για το πως φαντάζονται την πόλη που ζουν η θα ήθελαν να ζουν...

Στην συγκεκριμένη έκθεση (η οποία είναι ελεύθερη για το κοινό) θα δείτε από πολύχρωμες απλές ζωγραφιές των μικρότερων παιδιών μέχρι γραμμικό σχέδιο,αγγειοπλαστική,αγιογραφίες και μακέτες υπό κλίμακα των μεγαλυτέρων...

Παραθέτω μια σειρά από οπτικό υλικό για να δείτε ότι πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε μια βόλτα από την έκθεση,εάν και εφόσον βρεθείτε κάποιοι από εσάς στην περιοχή...

Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου θα σας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες...

Άλλα ας μην μακρηγορώ...ας μιλήσουν τα παιδιά....

ΥΓ..Πολύ θα ήθελα να βάλω τα έργα ηλικιακά αλλά η ώρα είναι περασμένη και καταλαβαίνετε...-bye-

99.jpg

245.jpg

100.jpg

52.jpg

54.jpg

56.jpg

58.jpg

Να ευχαριστήσω με την σειρά μου όλα τα παιδιά για το μοναδικό θέαμα που μου χάρισαν και να τους ευχηθώ μια ζωή γεμάτη δημιουργίες πάσης φύσεως...

Re: Απάντηση: Εργα και ημερες των παιδιων

Που Γινεται η Εκθεση Σπύρο.??
Στο Πολιτιστικό Κέντρο κοντά στην Υπαπαντή??
Φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Στον μόλο σε ένα παλαιό κτίριο δίπλα ακριβώς στον τεράστιο παιδότοπο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργα και ημερες των παιδιων

Στον μόλο σε ένα παλαιό κτίριο δίπλα ακριβώς στον τεράστιο παιδότοπο

Εννοείς προς το παλιό Λιμάνι με το πού τελειώνει το Πάρκο??
Θα το ψάξω γιατί απο 15αυγουστο και μετά θα είμαι κάτω Οικογενειακώς.
Thanks για την Ενημέρωση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργα και ημερες των παιδιων

Εννοείς προς το παλιό Λιμάνι με το πού τελειώνει το Πάρκο??
Θα το ψάξω γιατί απο 15αυγουστο και μετά θα είμαι κάτω Οικογενειακώς.
Thanks για την Ενημέρωση.

Όχι...στον μικρο μόλο απέναντι ακριβώς από το τελείωμα της Ακρίτας...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργα και ημερες των παιδιων

Α στο παλιο ´Πανελλήνιο´βρέ.

Οκ.Ευχαριστώ :grinning-smiley-043

Ακριβώς...πάνω απ τον Ναυτικό Όμιλο

Δεν κάνει τίποτα....αξίζει να πας με την οικογένεια...θα δεις ότι το μεράκι δεν είναι προνομοιο των μεγάλων....

Last edited:
Πολυ ωραια ειναι αυτα.Μου θυμισαν ενα τριημερο εκδηλωσεων που εγινε προσφατα στο Παλατακι στο Χαιδαρι,και ειχε διαφορα,απο ζωγραφιες και χειροτεχνιες παιδιων(αλλα και πιο μεγαλων)μεχρι και εκθεση φωτογραφιας.

Και εγω σα φοιτητης πηγαινα αρκετες φορες σε παρομοιες εκδηλωσεις,σε εκθεσεις φωτογραφιας/ζωγραφικης κτλ.Ειδικα η ελευθερη εισοδος ειναι ενα ακομα+,μπορεις να περασεις ομορφα και ανεξοδα πολλες φορες:smile: