Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ερώτησης παίδες!. Βγάζει το lidl τροχό μπαταρίας?...κι αν όχι, υπάρχει περίπτωση γιά κάτι τέτοιο?

Δεν βγαζει, μακαρι να βγαλει δλδ στα προτυπα της νεας σειρας με τα 18βολτα σετακια δραπανο, σεγα, δισκοπριονο.
Γωνιακος τροχος και μια σπαθοσεγα θα ηταν εξαιρετικη προσθηκη.

Ναι αυτό είναι.
Για 13 ευρώ διαφορά αξίζει.
Δεν είναι μόνο η δύναμη αλλά και η καλύτερη μπαταρία...

αν κάποιος βρήκε Θεσσαλονίκη το παραπάνω παλιό δραπανοκατσάβιδο PABS 18 B3 ή Β4
ας ενημερώσει που.
Το πρωί πήρα αλφάδι, σφυρί μαραγκού και εργαλειοθήκη.
Με το ένα χέρι στο δραπανοκατσάβιδο αλλά το άφησα.
Έχει πάρα πάρα πολλά...

Και ελεος....... οχι αλλο Σκαρμουτσος και Λαζαρου.
Ας τους δωσουν συνταξη.

Πηρε κανεις τις γωνιές?
Τι εχετε συγκρινει με καποια πιο καλη (πχ stanley) για αποκλιση στις μοιρες ή στην αριθμηση?
Δεν τις προλαβα αλλα τις πηρε συγγενης μου, ο οποιος δεν ενθουσιαστηκε με την ποιοτητα γενικα, και μπορει να μου τις στειλει.
Αξιζει τον κοπο?

Lidl: 7.50-8.00 καμιά 20αριά ατομα απ εξω και μερικοί με καρότσια.

Εγώ χτύπησα το πνευματικό μπαταρίας, τον οδηγό σέγας, τα γερμανοπολύγωνα και το σετ με τις ράσπες.

Στο δικό μας lidl έφερε μόνο 4 πνευματικά, 3-4 οδηγούς σέγας, σίγουρα 50 γερμανοπολύγωνα και αρκετά σετ ράσπες.

Τώρα σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, πολύς κόσμος πήρε το ακονιστήρι (έφερε κάμποσα ευτυχώς) και εργαλειοθήκες.
Το θέμα είναι όμως ότι στα ρούχα εργασίας και στα σχοινιά δεν φέρανε πολλά (ειδικά σε μικρά νούμερα τα παντελόνια ήταν από 2-3 κομμάτια το κάθε νούμερο).

Θα τους έκραξαν σίγουρα για την προηγούμενη φορά που φέραν καμιά 10αρια σετ γερμανοπολύγωνα...

Τα ερμανοπολυγωνα τα ειδα και εγω μηπως να τα επαιρνα για ενα φιλο φανοποιο που ειχε δει τα σπαστα της προηγουμενης φορας αλλα δεν ειχα βρει να του παρω.
Σας αρεσαν ρε παιδια?
Εγω οπως τα πηρα τα αφησα παλι πισω...
ΠΟΛΥ χοντροκομμενα ακομη και η πλευρα με το γερμανικο.

Τα ερμανοπολυγωνα τα ειδα και εγω μηπως να τα επαιρνα για ενα φιλο φανοποιο που ειχε δει τα σπαστα της προηγουμενης φορας αλλα δεν ειχα βρει να του παρω.
Σας αρεσαν ρε παιδια?

Το πολύ πολύ να τα έπαιρνες και να τα πήγαινες πίσω... ;-)

Μα για τον λογο που περιγραφω δεν τα πηρα καν!!!
Καμια σχεση με τα σπαστα γερμανοπολυγωνα καστανιας που ειχε προ μηνος!

Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Σας αρεσαν ρε παιδια?

Πέρασα και εγω και πήρα το σετ με τις λίμες...
Είδα και ενα σετ με τα γερμανοπολυγωνα...τα επεξεργαστικα λίγο...έκανα και την δοκιμή του ενος απο το παραθυράκι try me που ειχε στην συσκευασία... Και τα άφησα εκει που τα βρήκα...
Ψεύτικα και πολυ χαλαρή καστάνια...αναμενόμενο σε αυτη την τιμη...ακομα και αυτά που βγαίνουν με τις βαλίτσες εργαλειο θήκες ειναι καλύτερης ποιότητας...

Οι λίμες καλές (πάντα χρειάζονται)
Το σετ με τις 2 γωνιές το πήρα γιατί δεν είχα τόσο μεγάλη ...αλλά από παλαντζάρισμα η λάμα άλλο τίποτα.
Μια φόρμα εργασίας χτύπησα (μετά από 3 δοκιμές για νούμερο ... για κοιλιά 113cm :grinning-smiley-043 ή άνετη 58 Νο) Καλή αλλά λίγο "δροσερή" ... ότι πεις μόλις ζεστάνει λίγο ο καιρός.

Last edited:

Πηρα το ακονιστηρι και το σφυρι με τη μεταλικη λαβη.. το ακονιστηρι μετα απο δοκιμη (στο σκαρπελακι της φωτο ) μαμαει.. !

IMG_201.jpg

Για πες για το ακόνιστηρι...γιατι το βρήκα και δεν το πήρα γιατι είχατε πει οτι ειναι μάπα το καρπούζι....αν αξίζει εχω μαχαίρια και σκαρπελα να το αξιοποιήσω...

Παιδιά μόλις τσέκαρα την γωνία-οδηγό σεγας και οι 90 μοίρες είναι όντως 90!!!
Οπότε για τα χρήματα της είναι σούπερ!

Δεν εχω φως στο δωματιο με τα εργαλεια.. παω να παρω λαμπα και επανερχομαι με ινφος.. (ρε μη χτυπησω τη γωνια και γω.. :chinscratch: )

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

καλησπερα και απο μενα στην παρεα ,περασα και γω κατα της 15 :30 μετα την δουλεια απ το λιντλ πηρα τις 3 γωνιες ,τον οδηγο για την σεγα, τις λιμες με την ρασπα ,εναν φορτιστη μπαταριων και μπαταριες ΑΑ και ΑΑΑ . το μονο που δεν ειχε ηταν τα κλειδια καστανιας και ηθελα να τα παρω ασχετου ποιοτητας.
βεβαια ακουω τωρα καλα λογια για το ακονιστηρη το ηθελα αλλα δεν το πηρα.(δημητρη αναμενουμε εντυπωσεις )
ειχε αφθονα προιοντα(πλην το γερμανικο καστανιας) αν και μεσημερη και βεβαιεα πολλα εργαλεια της προηγουμενης προσφορας .