Με τετοια τιμη ουτε που το σκεφτεσαι......σε προσφορα με 19.99, δεν αντεξα, λυγισα, δακρυσα και το αγορασα![]()
Είναι σε χρήση όπως οι μεγάλοι 230αριδες τροχοί που απαιτουν δυο χέρια για την χρήση τους.οχι για ρευματος ψαχνω,το μικρο τροχακι εννοειται οτι το εχω και περιμενω να βγαλει τη πιο μεγαλη μπαταρια να τη παρω γιατι με την μικρη σε 3 λεπτα αδειαζει.
Ο ρευματος που ειναι στη φωτογραφια πιο πανω απο βαρος και ευχρηστια πως ειναι γιατι μου φαινεται καπως ογκωδης.
Ο παραπανω ρευματος ειναι σχετικα βαρυς ...αλλα μπορει να ανταπεξελθει σε ολες τις εργασιες....οχι για ρευματος ψαχνω,το μικρο τροχακι εννοειται οτι το εχω και περιμενω να βγαλει τη πιο μεγαλη μπαταρια να τη παρω γιατι με την μικρη σε 3 λεπτα αδειαζει.
Ο ρευματος που ειναι στη φωτογραφια πιο πανω απο βαρος και ευχρηστια πως ειναι γιατι μου φαινεται καπως ογκωδης.
Ναι, ακριβως τα ιδια παιρνει.Μιχάλη, θυμάσαι αν το μικρο τροχακι του lidl παίρνει τα ιδια δισκάκια με το bosh;
Το dewalt 5247 δεν το συγκρινω με κανενα αλλο και δεν κλαιω ουτε λεπτο τα 130 ευρω που εδωσα...!!!
Απο την αλλη ενας "δευτερος" τροχος για ολες τις χρησεις παλι πρεπει να υπαρχει...
Δεν ειναι υπερβολη λεμε να εχω 6 τροχους, που ειναι και το αγαπημενο μου εργαλειοΜέχρι τον 6ο είναι ΟΚ δηλαδή... Απ´τον 6ο και πάνω αρχίζει ο πλεονασμός....
Ρε, έχετε μπλέξει τους τροχούς με τα τσιγκάκια και τις καρτούλες που μαζεύαμε πιτσιρικάδες μου φαίνεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.