αν δεν κανω λαθος παντως, το δραπανοκατσαβιδο αυτο ειναι βαρυ και τα 12βολτα τα θελουμε για να ειναι ελαφρια.
αν ζυγιζουν οσο και τα 18βολτα , δεν λεει...
Αυτό είναι βαρύ ελάττωμα. Αν προσπαθήσεις να τρυπήσεις σίδερο με λεπτό τρυπάνι (π.χ 2mm) θα σπάσει (το τρυπάνι).Αν εξαιρέσει κανείς το θέμα του τσοκ που δεν πιάνει τα τρυπάνια σωστά κεντραρισμένα και τα στραβογυρνάει
και το δικο μου 12βολτο (παλιοτερο μοντελο με αφαιρουμενο τσοκ) και αυτο εκκεντρο ειναι...καθε φορα που τα φερνει ολο και καποιος το αναφερειΤο θέμα στραβοπιασίματος δεν μου έχει τύχει ποτέ και νομίζω ότι είναι καθαρά θεωρητικό.![]()
Δεν είπε ο Λάζαρος για στραβό τσοκ..... είπε ότι ξεσφίγγει και μπορεί να πιάσει το τρυπάνι στραβά ...εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα και είπα "θεωρητικά" γιατί και εμένα ξεσφίγγει καμιά φορά αλλά το ξανασφίγγω προσέχοντας να μην πιάσει το τρυπάνι στραβά.@osatosa Τι εννοείς 'θεωρητικό';
Εγώ καταλαβαίνω ότι είναι θέμα τύχης, σε κάποιους (lazarefa) τυχαίνει στραβό τσοκ και σε κάποιους ίσιο (osatosa).
Δεν είπε ο Λάζαρος για στραβό τσοκ..... είπε ότι ξεσφίγγει και μπορεί να πιάσει το τρυπάνι στραβά
δεν πιάνει τα τρυπάνια σωστά κεντραρισμένα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.