Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα σταθερα μηχανήματα πάγκου Καλό θα είναι να είναι εφοδιασμένα με ποδοδιακοπτη ασφαλείας, έτσι ώστε στην στραβή (πιάνει ένα μανίκι) αφήνοντας τον, το εργαλείο να σταματάει αμέσως.

Λιγο πριν κλεισουν τα λιντλ στις 21:00 πηγα για τροφιμα με σκοπο να παρω και το νέο φυλλάδιο της αλλης βδομαδας, αλλά γιοκ, ειχαν το τρεχων ακομα. Τεσπα, αύριο μια και καλη το διαδικτυακό.

• Like
Reactions: nickolas
χαχα γιωργο μου αυτο ειναι εργατικο ατυχημα! :)

νικ δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα, ολα γινονται σε κλασματα δευτερολεπτου
το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να αγοραζουμε αν εχουμε την δυνατοτητα, καποια εργαλεια με ενσωματωμενο συστημα ασφαλειας οπως ας πουμε οι τροχοι της ντεβαλτ, της μεταμπο κλπ ή τα τρυπανια της μπος κ.ο.κ.
σταματουν ακαριαια οταν δουν το προβλημα

Λιγο πριν κλεισουν τα λιντλ στις 21:00 πηγα για τροφιμα με σκοπο να παρω και το νέο φυλλάδιο της αλλης βδομαδας, αλλά γιοκ, ειχαν το τρεχων ακομα. Τεσπα, αύριο μια και καλη το διαδικτυακό.
Καλησπερα

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    1.2 MB · Views: 126
  • image.jpg
    image.jpg
    1.2 MB · Views: 126
Εγώ το τροχηλατο το στρογγυλό συγουρα θα το πάρω....Μαζί με το ορθογωνιο θα είναι απίστευτος εργατης/συνεργάτης...!!!!
20210604_075116.jpg

• Like
Reactions: Χιωτης
Μπραβο τους, εχω χρονια να δω μακριες κατσαβιδολαμες στο λιντλ και σκοπευα να παρω τις pasco που ειχε ποσταρει ενας συνφορουμιτης. Μακαρι να εχουν και αλλεν που δουλευω συχνα, αλλα δεν φαινεται καθαρα στη φωτο του φιλου.
Διπλα τερμα αριστερα απο αυτες (οχι το μεσαιο σετ), ειναι ενα πρασινο κουτακι με λιγα μπιτς, μερικα καρυδακια και 2 ανταπτορες συνολο 28τμχ. Παιδια το δουλευω επαγγελματικα πανω απο 5ετια και ειναι πολυ καλης ποιοτητας τα ατσαλια του. Προσφατα προσπαθησα επιτηδες να κουρεψω ενα μπιτακι του σε μια κολλημενη βιδα χρησιμοποιωντας μπουλονοκλειδο 600Ν. Αντι να κουρεψει το μπιτ, φρεζαρε τη βιδα σα βουτυρο! 😄

Μια ερωτηση και για τα γερμανοπολυγωνα με καστάνια που λυγιζουν. Τα εχει δουλεψει κανεις; Βοηθαει αυτο το λυγισμα που κανουν ή τα κανει δυσχρηστα;
Πριν πολλα χρονια που δεν εβρισκες ευκολα στην ελλαδα σετ με κλειδια καστανιας, ειχε φερει το λιντλ το κλασικο σετ που δε λυγιζει και τα ειχα παρει μιας και τα εβλεπα για 1η φορα ως εργαλειο. Δυστυχως η μεγαλη εξωτ. διαμετρος που εχουν λογω της καστανιας με εμποδιζε να τα χρησιμοποιησω σε δυσκολα σημεια και ετσι τα δουλεψα ελαχιστα. Τελικα κλαπηκαν μαζι με πολλα ακομα εργαλεια σε διαρρηξη Αλβανων και εκτοτε δεν ξαναγορασα αυτο τον τυπο κλειδιου.

Τα έχω πάρει αυτά που λυγίζουν, αλλά βολεύουν μόνο σε περίπτωση που δεν κάνει το ευθειο κλειδί... Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων χρησιμοποιώ το ίσιο καστανιας, διότι την ώρα που το ανεβοκατεβάζεις δεν μπορείς να ασκήσεις καθετη πίεση με αποτέλεσμα να φεύγει μετά από λίγο από το παξιμάδι. Ε μου σπασε τα νεύρα τα άφησα στην άκρη για εφεδρικά....

Περασα σημερα κι εγω να παρω καποια ψιλα, αναλωσιμα κτλ.
Ειχε και καποια παλαιοτερα εργαλεια, αλλα λιγα και ταλαιπωρημενα.
Ειχε, ομως, μπολικες μπαταριες 12v, 2 και 4A.
Στα Μελισσια ολα αυτα.

ωραια γκατζετακια την επομενη εβδομαδα.
θελω να αγορασω αλλά δεν ξερω αν αξιζουν ολα. αν καποιος εχει τα 2 επομενα ας μας πει

-μεγγενη γενικης χρησης. βολικη και με υποδοχη λαιμου δραπανων. δεν ξερω ομως αν ειναι σταθερη και σαν κατασκευη και σαν μηχανισμος με την μπιλια. περαν των αλλων την θελω για να κανει την δουλεια της βασης δραπανου (οπως της wolfcraft) αλλα δεν ξερω αν μπορει. αναγκαια παντως αν δουλευεις με σωληνες
-γωνιακο σφιγκτηρα (οχι αυτον με τον ιμαντα, δεν ειναι καλος γιατι ξεσφιγκει ο ιμαντας)

εχω το εξαρτημα γωνιακου βιδωματος και τον σπαστο αξονα μεταδοσης κινησης. κανουν την δουλεια τους ανετα. για 4€ ειναι καλο, αν και εχω και κατι καλυτερα που ειχε φερει το λιντλ πρασινου χρωματος και με βιδωμα και με τσοκ. παντως το συγκεκριμενο φαινεται αντιγραφο της fasano (αν δεν ειναι το ιδιο) που κανει 22€
το γωνιακο σε ντεβαλτ κλπ παει απο 20+. βεβαια του λιντλ ειναι για λιγοτερες ροπες αλλά σε απλα βιδωματα με κατσαβιδια και δραπανοκατσαβιδα, κανει τη δουλεια του.

επιπλεον, για 9 € το σετ με τα 3 αλφαδια ειναι πολυ καλο με εχει βολεψει παντου και ειδικα αυτο του μετρου, δεν το βρισκεις ευκολα.

συναδελφοι εδω εχουν αναφερει οτι τα μαξιλαρια αερος ειναι εξαιρετικα! σηκωνουν πορτες και βαριες ηλεκτρικες συσκευες ανετα. οπότε παω και για αυτα
διαφορα σετ γωνιτσες, καρφακια για το καρφωτικο, πενσες, γκαζοταναλιες, φρεζουλες για βιδες κλπ ειναι εκ των ουκ ανευ, οπότε παμε και για αυτα

αϊντε παλι ξεφραγκισμα την επομενη εβδομαδα λοιπον... :)
για την ωρα φευγω, παω για τα σημερινα ψωνια του περιστροφικου πολυεργαλειου, κλειδιων, αντισκωριακων κλπ

Last edited:
Έχει αγοράσει κανείς την σκούπα υγρών/στερεών;Αν ναι,πως πάει από θόρυβο;
Το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφόρησε φέτος. Το αγόρασα σήμερα το πρωί και σε μιά γρήγορη δοκιμή είναι αρκετά δυνατό αλλά κάνει και διαολεμένο θόρυβο. Με παραξένεψε το γεγονός ότι η ντάνα άδειαζε γρήγορα και μάλιστα από κυρίες.

Η μεγγενη ειναι ok και βολικη για μικρες δουλειες. Ομως, σταθερη πολυ δεν ειναι, ειδικα στην μπιλια. Με σφιξιμο οσο παει κι ακομα παραπανω, κουναει αν βαλεις δυναμη.
Τα μαξιλαρια αερος ειναι πολυ χρησιμα για πολλα πραγματα.

• Like
θελω να αγορασω αλλά δεν ξερω αν αξιζουν ολα. αν καποιος εχει τα 2 επομενα ας μας πει

-γωνιακο σφιγκτηρα (οχι αυτον με τον ιμαντα, δεν ειναι καλος γιατι ξεσφιγκει ο ιμαντας)
Έχει μέσα δύο σφιγκτηράκια με 6εκ ύψος συγκράτησης που για να τα αγοράσεις σκέτα θα δώσεις πάνω από 8€ (που στοιχίζει ο γωνιακός του λιντλ με τα σφιγκτηράκια). Κατά τα άλλα, κάνει δουλειά για μικρά κομμάτια όπως πχ κορνίζες - δεν έχει πολύ δυνατή συγκράτηση.

• Like
μερσι!
βρηκα βιντεακι για την μεγγενη. για τα λεφτα της δειχνει οκ
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

το πολυεργαλειο δειχνει βολικο και δυνατο. ειναι 160 βαττ, τα αλλα ειναι κατω απο 130. εξαιρετικο και σαν δονηση αν σκεφτεις το κοστος του. επιτελους ελπιζω να γλιτωσω τα ξεσφιξηματα του παλιου. ισως με τα χρονια ολα να θελουν αντικατασταση για αυτο το λογο. πηρα και την κασετινα με τα μπιτακια που του πανε. αν και ειχα κατα καιρους παρει πολλα απο τους κινεζους, ετουτη τα εχει ολα και τακτοποιημενα!

αναμεσα στα αλλα, (βερνικια, αντιδιαβρωτικα, κοπιδια κλπ που ελπιζω να βγουν καλα), πολυ πρακτικα τα επαναχρησιμοποιουμενα δεματικα και παμφθηνα.
αυτο που μου εκανε πολυ καλη εντυπωση ειναι η φτηνη μετροταινια των 2€ . 5μετρη, γλυκια, πλατια, λουρακι, κλιπσακι, με κουμπακι προσωρινου στοπ περαν του κλασικου. αυτο ειναι καλο για να μη φθειρεται και το κλασικο στοπ.
για 2€ μονο, απαραιτητη και ας εχω κι αλλες

ειχε βγαλει σε προσφορα και μερικα ξεμεινεμενα που τα ζαχαρωσα, αλλά επειδη περιμενω εδω κοντα καποια περφορμανς και κατι άλλα, ειπα: "υπαγε οπισω μου σατανα"
το ηλεκτρικο αλυσσοπριονο στα 42€ και το σκαπτικο κηπου στα 56€ μολις!

περαν των σημερινων αγορων, ειδα και ενα βιντεο του ιταλου, με το βυθιζομενο δισκοπριονο για το οποιο συζητουσαμε προ ημερων.
δειχνει πολυ ολοκληρωμενο συστημα κοπης και με αρκετες ρυθμισουλες.
για οποιον ασχολειται με την κοπη ξυλων, για τα λεφτα που ζητα φανταζει ευκαιρια
ελπιζω καποια στιγμη να το φερει και προς τα εδω. τουτο το καιρο επαιξε στην ιταλια

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
  • Like
Reactions: nikfor