Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γεια σας μαστορατζες μου!
Με αφορμη τις μπαταριες 20 V, 4 Ah PAP 20 B3, που εχει το lidl αυτες τις μερες και λογω της σκεψης μου να παρω το δραπανοκατσαβιδο της performance σειρα(pabsp 20-li),οταν ερθει,ηθελα να ρωτησω αν ειναι συμβατη αυτη η μπαταρια σε αυτα τα μηχανηματα ετσι ωστε να την εχω καβαντζα για το εργαλειο.
Επισης,θα πρεπει να παρω και τον φορτιστη π ερχεται πακετο με την 2 Ah μπαταρια,μιας και το εργαλειο ερχεται γυμνο.Ο φορτιστης αυτος,ειναι ικανος να φορτισει την 4 ah ?
Ευχαριστω και καλη τυχη σας ευχομαι!

Last edited:
Γειά σου και σένα σου :cool:
Ναι είναι συμβατή ...όλες οι μπαταρίες της σειράς Χ 20V ταιριάζουν σε όλα τα 20V Parkside και στα Performance.

• Like
Reactions: ikoz
Καλυτερα να περιμενεις ... οταν αγορασεις το εργαλειο, αγοραζεις και μπαταρια / φορτιστη. Μπαταριες και φορτιστες βγαζουν στα καλαθια συνεχεια

• Like
Reactions: ikoz
Καλησπέρα

Προχθές αγόρασα το δραπανοκατσαβιδο,μπαταρίες και το κρουστικο κατσαβίδι

Αξίζει λέτε να πάρω ένα τσοκ και για τρυπάνια για το κρουστικο ;

Έχετε να προτείνετε κάποιο;

Ευχαριστώ

Τελικα οι προσφορες ανεβαινουν στη σελιδα του Lidl 01:10.

ετυχε. αλλες φορες τα βαζει στις 03.00 άλλες φορες δεν τα εχει βαλει ουτε το πρωι.

Για να έχω και κρουστικο δραπανο

οταν λες οτι αγορασες το κρουστικο κατσαβιδι, εννοεις το παλμικο με την εξαγωνη υποδοχη?
αν ναι, τοτε δεν κανει για αυτο που λες γιατι η κρουση του κατσαβιδιου ειναι κατα τη περιστροφη ενω η κρουση ενος κρουστικου δραπανοκατσαβιδου ειναι κατα τον αξονα.
ενα παλμικο (κρουστικο) κατσαβιδι εχει και μια "δονηση" κατα τον αξονα που ομως προερχεται απο την επαναφορα ενος ελατηριου, δεν νομιζω να λειτουργει ως κρουση ενος τρυπανιου για να σκαψει μπετο
επιπλεον η τοποθετηση του τσοκ σε εξαγωνη υποδοχη θα εχει μποσικα, κατι που δεν θελουμε στο τρυπημα.
ισως να μην το καταλαβα καλα ομως.

Για να έχω και κρουστικο δραπανο
Μαλλον καπου εχεις μπερδευτει
Για να μην κανουμε εικασιες, βαλε σε παρακαλω τον κωδικο του εργαλειου που αγορασες, για να καταλαβουμε τι εννοεις

Όπως τα είπα είναι Γιώργο. Βέβαια μπορείς να βάλεις τσοκ αν βρεις την κατάλληλη υποδοχή, αλλά δεν θα σου προσφέρει και κάτι. Την στιγμή μάλιστα που έχεις άλλο , κανονικό δραπανοκατσαβιδο. Μπορείς να τρυπας και με αυτό, αρκεί να πάρεις τρυπάνια με εξάγωνη υποδοχη. Σε ξύλο είναι σχετικά καλά. Πιθανά και σε τούβλο. Σε σίδερο όμως συνήθως θέλεις ακρίβεια και δεν κάνει. Σε μπετό θέλεις κρουστικό δραπανοκατσαβιδο.

• Like
Reactions: Giorgios
Να είσαι καλά!
Μην το αδικήσεις όμως , σαν εργαλείο είναι εξαιρετικό! Και τσαμπα. Εχω το ίδιο.
Έχει τρομερή δύναμη, και αντίθετα με τα δραπανοκατσαβιδο δεν θα σου γυρίσει το χέρι αν μαγκωσει
Θα βιδωσει βιδες-θερια στο ξύλο.
Εκει που τα δραπανοκατσαβιδα και τα δράπανα ρεύματος σταματούν, αυτό γελάει :)
Την πρωτη φορά που το χρησιμοποίησα πήγα να λύσω μια Άλλεν που πακτωνε τον δίσκο στο φαλτσοπριονο. Ανέβηκα ολοκληρος πάνω στο κλειδί και δεν κουνιοταν η βίδα. Με το που το έβαλα το μπιτ, με το που το πάτησα αμέσως την έλυσε!

• Like
Φίλε Γιώργο με άλλα 30 ευρώ,εάν θυμάμαι καλα, σε σολο έχει κρουστικο δραπανοκατσαβιδο...οπότε δεν πειράζεις το παλμίκο...περιμένεις ποτέ θα το βγάλει..

• Like
Να είστε καλά!

Ωραία
Θα έχω το νου μου

Επίσης παρατήρησα κι εγώ ότι αυτή τη φορά 2 καταστήματα που πέρασα είχαν στοκ απ όλα τα εργαλεία και την επόμενη ημέρα..
Ενώ παλαιότερα τελείωναν πριν το μεσημέρι της ίδιας

Και αυτό ελπίζω να βάλει κάποια στιγμή Screenshot_20210708-195254_Amazon Shopping.jpg

Attachments

• Screenshot_20210708-195408_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20210708-195408_Amazon Shopping.jpg
    25.8 KB · Views: 63
Γιωργο το μπουλονοκλειδο το ειχε βαλει προ μηνος....και το φερνει μια φορα το εξαμηνο και εαν....οποτε υπομονη τωρα...
Επειδη το ειδα απο κοντα ειναι πολυ βαρυ και θα ημουν φιδωλος με τις δυνατοτητες του....

Καλησπερα σε ολους τους φιλους. Κι εγω πιστευω οτι η γκαμα των εργαλειων πλεον επαναλαμβανεται, οποτε ο κυριος λογος που παραμενουν στα ραφια ειναι οτι οι περισσοτεροι απο εμας, εχουμε ηδη προμηθευτει μεγαλο αριθμο εργαλειων που μας ενδιεφερε και πλεον στα φυλλαδια δυσκολα βλεπουμε κατι καινουριο. Σαφως και η γενικοτερη οικονομικη κατασταση παιζει το ρολο της.

Προσωπικα, το τελευταιο εργαλειο που πηρα ηταν το χλοοκοπτικο μπαταριας. Το αγορασα και με τη μπαταρια των 2 Ah (με το φορτιστη) και τη μπαταρια των 4 Ah.
Εαν το χρησιμοποιησετε με αυτη των 2 Ah ειναι ζητημα αν θα μπορεσετε να καλυψετε μια επιφανεια περιπου στα 4 m2 (και πολυ λεω). Με τη μπαταρια των 4 Ah υπαρχει διαφορα στην αποδοση του μηχανηματος κατα την κοπη. Σε οτι αφορα την επιφανεια καλυπτει ισως 2,5 με 3 φορες περισσοτερη. Για την εργασια που εγω το ηθελα με εξυπηρετει ικανοποιητικα, αλλα αν καποιος το θελει για κατι παραπανω σιγουρα θα χρειαστει να εχει ειτε περισσοτερες μπαταριες ή ακομη καλυτερα, να παει σε αλλη λυση (ρευματος ή βενζινης).