Ειναι εύχρηστα εάν χρησιμοποιηθούν με sds μικρης δυναμης...π.χ. με 1-1,5 joule ώστε να υπάρχει έλεγχος της δύναμης του εργαλείου.Κωστή τα οφιοειδή πόσο εύχρηστα είμαι με στέλεχος sds;
Θα περίμενα να έχουν κυλινδρικό στέλεχος για να είναι εύχρηστα με κλασικά δράπανα που είναι και πιο ελαφριά.
Νομίζω πως έχουμε πει στο παρελθόν πως αυτό το κάθετο δράπανο δεν αξίζει, γιατί, καθώς ρίχνει τις στροφές ηλεκτρονικά ρίχνει και την ροπή του.
Δηλαδή δεν είναι σαν τα άλλα που αλλάζεις τροχαλίες για να μειωθούν οι στροφές, οπότε η ροπή μένει σταθερή.
Δεν είμαι σίγουρος 100% όμως. Ίσως να κάνω λάθος. Αν ξέρει κάποιος λεπτομέρειες ας μας διαφωτίσει.
Το ότι ρίχνει τις στροφές στην αρχή είναι πολύ χρήσιμο γιατί βοηθάει να μην κλωτσήσει το τρυπάνι στην αρχή της τρύπας ...μετά αυξάνει κανονικά στις στροφές που χρειάζεται.ισχυει οτι χανει δυναμη καθως ριχνει τις στροφες, ομως το συγκεκριμενο εχει ενα συστημα οπου οταν βρισκει ζορι, αυξανει τη δυναμη του ηλεκτρονικα!
σιγουρα το εχει ο νικολας (osatosa)
Σύμφωνώ και ‘γώ, δουλεύει καλά όπως το περγράφεις.Το ότι ρίχνει τις στροφές στην αρχή είναι πολύ χρήσιμο γιατί βοηθάει να μην κλωτσήσει το τρυπάνι στην αρχή της τρύπας ...μετά αυξάνει κανονικά στις στροφές που χρειάζεται.
Όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει δεν έχω κάποιο πρόβλημα ...και είναι και όμορφο παναθεμάτο....![]()
Η Parkside υπάρχει για να μπορούμε όλοι εμείς οι ερασιτέχνες να αγοράσουμε όσο γίνεται περισσότερα εργαλεία που θα καλύψουν έστω και υποφερτά οποιαδήποτε εργασία προκύψει.
Δεν είναι όλοι σαν τον Μιχάλη και τον Άγγελο που ανεβάζουν αξιόπιστα διερευνητικά τεστ εργαλείων.![]()
![]()
![]()
Εγω σκεφτομαι να χτισω εργαστηριο για να κανω χωροΗ Parkside έλυσε το οικονομικό αλλά δημιούργησε χωροταξικό.
Τώρα, όταν είναι να πάρεις κάποιο εργαλείο, δεν ακούς «δεν έχω λεφτά» αλλά «δεν έχω χώρο».![]()
Θεωρώ ότι η υποδοχή των προσαρμογέων θα είναι κοινή σε όλα αυτά τα εργαλεία οπότε οι προσαρμογείς για Μ3 και Μ4 μπορούν να βρεθούν στην αγορά και να αγοραστούν ξεχωριστά.Ο πριτσιναδορος φαινεται καλοφτιαγμενος και φτηνος.
Πολυ κριμα και πολυ κακως που βγαζει μεγαλο (Μ5 εως Μ12) και οχι εναν μικρο (Μ3 εως Μ8), που θα βολευει ολους τους ερασιτεχνες.
Θα τον αγοραζα αλλα η ελλειψη πριτσινιων Μ3 και Μ4 ειναι απαγορευτικη για τις αναγκες των μαστορεματων μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.