ΑΠο οτι φαινεται οχι..Ρε παιδιά η σκούπα parkside
PWD 25 A2 γνωρίζει κάποιος αν έχει πρίζα για τριβειο?
ΑΠο οτι φαινεται οχι..Ρε παιδιά η σκούπα parkside
Προσωπικά καλό βλέπω το σετ βεντουζες και το σετ γερμανοπολυγωνα κατσανιας...
Από τα δεύτερα έχει κάνεις εμπειρία.. ;
Ο κοφτης αξιζει λετε;
εννοουσα των πλακιδιωνH τιμη ειναι πολυ καλη.
Δες αν σου κανουν τα νουμερα ομως (8-10-13-14-17 mm)
Αν δεν ειχα κατι τσιπικα που ειχε βγαλει προσφορα παλια το Leroy με 10 ευρω (χωρις περιστρεφομενη κεφαλη), θα τα αγοραζα.
Αν βαριομουν να πηγαινα να αγοραζα τον αντιστοιχο stanley που ειναι και πιο φτηνος, θα τον δοκιμαζα.
H τιμη ειναι πολυ καλη.
Δες αν σου κανουν τα νουμερα ομως (8-10-13-14-17 mm)
Αν δεν ειχα κατι τσιπικα που ειχε βγαλει προσφορα παλια το Leroy με 10 ευρω (χωρις περιστρεφομενη κεφαλη), θα τα αγοραζα.
μακρια! το εχω κι εγω. λογω κραδασμων σε περιστροφικη λειτουργια λιγα λεπτα το αντεχεις. πολυ δυσαρεστη λειτουργιαγια το πολυτριβείο τί άποψη έχετε;
εχοντας δυο απο τα μεγαλα (1100) στα 40 €, χωρις να το ξερω το συγκεκριμενο, θα σου ελεγα να περιμενεις να παρεις το μεγαλο οταν το ξαναβγαλει γιατι αξιζει για τα λεφτα του ως εργαλειο γενικης χρησης. και μαλιστα με αλουμινενιο κιβωτιο 2(!) ταχυτητων πραγμα απαραιτητο αν δουλευεις σιδερο. ασε που λειτουργει υπεροχα σαν τριβειο-λειανση κλπ λογω ισχυος και ρυθμιζομενων στροφων.Επιτέλους, φαίνεται ότι λανσάρουν πλέον μια βελτιωμένη (και ολίγον ακριβότερη) έκδοση του βασικού τους δραπάνου ρεύματος. Οπτικά τουλάχιστον φαίνεται καλύτερο από το μέχρι τώρα μοντέλο, ξεκινώντας από το μεταλλικό τσοκ.
Όσες φορές τύχαινε τα τελευταία 2-3 χρόνια να βλέπω σε καταστήματα ανοιγμένα κουτιά με το προϋπάρχον μοντέλο, φαινόταν εντελώς ψεύτικο και κακής ποιότητας, από όπου κι αν το έβλεπε κανείς.
Περισσότερο μου θύμιζε αντίγραφο δραπάνου σαν αυτά που παίζουν τα παιδιά, παρά ηλεκτρικό εργαλείο έστω και για ερασιτέχνες.
Ας ελπίσουμε να είναι όντως βελτιωμένο και σαν λειτουργία.
Parkside® Κρουστικό δράπανο PSBM 750 B3 - Lidl Hellas
Parkside® Κρουστικό δράπανο PSBM 750 B3 - Πολλαπλών χρήσεων χάρηwww.lidl-hellas.gr
Αυτή είναι η φτηνή έκδοση χωρίς πρίζα.Ρε παιδιά η σκούπα parkside
Κωστή νομίζω σε αυτά τα χρήματα είναι καλή περίπτωση τα γερμανοπολύγωνα με καστάνια 72 δοντιών.Η κασετίνα σε νούμερα είναι "πληρης" από την πλευρά ότι τα νούμερα αυτά εργασίακα είναι αρκετά κινησημα...
Ειδικά το 8,10 και 13..
Εάν θέλω κάποιο έξτρα θα πάω στον Γιωργο(stanleycenter) που έχει μεμονωμένα...
![]()
ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΛΥΓΩΝΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ
www.stanleycenter.gr
χτυπησα την προηγουμενη φορα το αντιστοιχο σε 20V και ειναι ωραιο εργαλειο. το χαιρομαι . η μπαταρια σε τετοιο εργαλειο ειναι μεγαλο "+" . παρα του οτι εχω άλλα 4 ρευματος !Αρκετά ενδιαφέρον φαίνεται και το επαναφορτιζόμενο πιστόλι θερμοκόλλας:
Το συγκεκριμένο δεν θυμάμαι να το έχουν λανσάρει ξανά. Μακάρι να έχει αξιοπρεπή απόδοση, καθώς η απουσία ανάγκης ύπαρξης πρίζας για τέτοιες δουλειές λύνει τα χέρια σε αρκετές περιπτώσεις.Parkside® Επαναφορτιζόμενο πιστόλι θερμοκόλλησης 4V
Parkside® Επαναφορτιζόμενο πιστόλι θερμοκόλλησης 4V PHPA 4 C4 - Γρήγορη χρήση χάρηwww.lidl-hellas.gr
Ίσως το χτυπήσω.
Ωσάν μερακλής που είσαι, μόνο σε κάτι τέτοιο θα μπορούσες να παςΣυμφωνω Γιώργο..
Συγουρα σε μια κασετίνα θα είναι πιο νοικοκυρεμένα...η πιο φτηνή και πληρες που βρίσκω όμως είναι αυτή.. άγνωστης ποιότητας..
![]()
Kraftmann Σετ Γερμανοπολύγωνα Καστάνιας ADD0AEK12 12τμχ
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Kraftmann Σετ Γερμανοπολύγωνα Καστάνιας ADD0AEK12 12τμχ. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!www.skroutz.gr
Απο την αλλη ομως εγω όλο και καπου στο εργαστήριο θα βρω κάπου με σειρά να τα βάλω ώστε να τα βλέπω μπροστά μου σε σχέση με την κασετίνα που δεν θα είναι σε εμφανή σημείο...
Στο λέω γιατί την Stanley με τα πολλά γαλλικα κλειδιά και καρυδακια τα εχω σε σετ σε τακτοποιημενη κασετινα και την εχω ξεχασει αλλα και δεν δινω παλι 100 ευρώ να μην την θυμαμαι επειδή δεν την βλέπω όταν τα πρωινά που πάω δουλειά και την χρειάζομαι...!!!
Το θεωρώ πιο βολικό να το βλέπεις μπροστά σου...αρκεί βέβαια να έχεις χώρο...
Σε κάθε περίπτωση για αρχή θα τα πάρω τα συγκεκριμένα της parkside την άλλη Πέμπτη...
Πάρα πολύ, προφανώς και αστειεύομαι Κωστή..Ρε συ Αντωνη 180ευρω με μεταφορικα για κατι μια στο τοσο...;
Πολυ δεν ειναι..;![]()
Νικόλα έχω ήδη 5 δράπανα ρεύματος (συν ένα πνευματικό ρεύματος) χώρια τα 4 μπαταρίας (σε λίγο θα με χωρίσει η σύζυγος που λέει ο λόγος), οπότε όπως καταλαβαίνεις το τελευταίο που θα σκεφτόμουν θα ήταν να αγοράσω και το μικρό 750άρι του Lidl.μακρια! το εχω κι εγω. λογω κραδασμων σε περιστροφικη λειτουργια λιγα λεπτα το αντεχεις. πολυ δυσαρεστη λειτουργια
το δικο μου το εκανα μονο παλινδρομικο (τετραγωνο πελμα), οπου εκει κατι λεει σε καποιες μικρες εξειδικευμενες δουλιες, και για περιστροφικο αγορασα ενα μπουλ και βρηκα την υγεια μου
βεβαια η τιμη του ειναι φτηνη, αλλά νομιζω οτι ειναι απο τα εργαλεια-φολες που δεν αξιζει ουτε να προσπαθησει να τα δοκιμασει κανενας.
ειλικρινα αξιζει να δωσεις άλλα 20 ευρω και να παρεις το μπουλ. και στο λεω οντας ανθρωπος με ελαχιστα εσοδα.
σε περιστροφικη λειτουργια το παρκ βασιζεται στην μεγαλη του περιστροφη οπου σε συνδιασμο με την δονηση σου προκαλει παρκινσον, σε αντιθεση με το μπουλ που βασιζεται στην δονηση του με ελαχιστες στροφες με αποτελεσμα να μπορεις να δουλευεις πολυ ωρα με πολυ καλυτερα αποτελεσματα εργασιας
εχοντας δυο απο τα μεγαλα (1100) στα 40 €, χωρις να το ξερω το συγκεκριμενο, θα σου ελεγα να περιμενεις να παρεις το μεγαλο οταν το ξαναβγαλει γιατι αξιζει για τα λεφτα του ως εργαλειο γενικης χρησης. και μαλιστα με αλουμινενιο κιβωτιο 2(!) ταχυτητων πραγμα απαραιτητο αν δουλευεις σιδερο. ασε που λειτουργει υπεροχα σαν τριβειο-λειανση κλπ λογω ισχυος και ρυθμιζομενων στροφων.
το συγκεκεριμενο μικρο, μονο για το μικρο του βαρος μπορεις να πεις οτι εχει λογο υπαρξης, σε περιπτωση που δουλευεις με το ενα χερι, σε οροφες κλπ αλλά καλυτερα θα ηταν να εριχνες καμια ματια σε καποιο τοταλ ή και φτηνοτερα στο 20αρικο. βεβαια εχει το καλο του ροοστατη στροφων ( ο οποιος παντα στα παρκσαιντ ειναι αναξιοπιστος) αλλά απο την αλλη τα τσοκ της παρκ δεν ειναι και ο,τι καλυτερο και στο λεω εκ πειρας... και για το λογο αυτο στα ακριβα μπαταριας περφορμανς χρησιμοποιει τσοκ της rohm
παντως απο τα τοσα εργαλεια που εχω , με τα περισσοτερα να ειναι παρκσαιντ, μονο για δυο το μετανιωσα μεχρι τωρα. το πολυτριβειο που αναφερα σε προηγουμενο ποστ και το κινεζικο δραπανοκατσαβιδο της drilpro που το πηρα λογω μπαταριας μακιτα και επειδη το παλμικο της κατσαβιδι-μπουλονοκλειδο ειναι αστερι. ομως το συγκεκριμενο μου βγηκε φολα ειδικα στο τσοκ του. το τσοκ ειναι το κυριο σημειο για ενα καλο δραπανο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.