Για πλαστικο χρώμα δύσκολα πολύ καλύτερα να σπατουλατιστει ξανά. Ένα τρίψιμο μπορείς να κάνεις αλλά δε τρίβεται με τίποτα γενικά, μπουκωνει το γυαλοχαρτο. Αν βάλεις κάτι πολύ χοντρό δε ξέρω πχ 20-40. Εξαρτάται και από το πόσο επίπεδος είναι ο τοίχος.Ο λειαντήρας τοίχων κάνει για αφαίρεση μπογιάς σε τοίχους;
Εντελώς όχι...Ότι λέει ο Πάρης..Ο λειαντήρας τοίχων κάνει για αφαίρεση μπογιάς σε τοίχους;
Toν Απρίλιο του 2020 είχα αγοράσει το ίδιο εργαλείο στην έκδοση που είχε φέρει τότε (νομίζω Β2 έλεγε). Ήταν η πρώτη έκδοση του συγκεκριμένου που κυκλοφόρησε πανευρωπαικά και η οποία είχε ένα θέμα σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος (κάτω από τους 4-5 βαθμούς ανέφεραν κάποιοι χρήστες ότι δεν εκκινούσε, ίσως λόγω κάποιας προστασίας. Εγώ δεν είχα θέμα με αυτό και το αγόρασα τότε εν γνώσει μου). Η έκδοση που φέρνει τώρα από όσο θυμάμαι από ξένο review που είχα δει στο youtube, έχει λύσει αυτό το θέμα.καλησπέρα σας, μεθάυριο θα φέρει το Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο 20 V PABSP 20-Li C2 , το εχει πάρει κανείς? Αν είχε και κρούση θα το έπαιρνα σίγουρα αλλα χωρίς το σκέφτομαι...
Ξερετε αν χωρίς κρούση θα μπορεί να τρυπήσει τοίχο (τούβλο) ?
Όχι δεν βρίσκεις εύκολα...Βρίσκεις 180αρια;
Με μια πρόχειρη ματιά, smirdex δεν βρήκα
σε αυτο το βιντεο το PABSP 20-Li C2 έχει το διακόπτη για την κρούση και αυτό που θα φέρει στην Ελλάδα δεν έχει; με τον ίδιο κωδικό πως γίνεται;το κρουστικο περφορμανς ειναι πολυ βαρυ με μια 4αρα μπαταρια. οπότε αν δεν εχεις θεμα με το ρευμα, συμφερει να τρυπας με κανονικο μικρομεσαιο κρουστικο ρευματος παρα να πληρωσεις το κρουστικο της!
τουτο εδω εχει ενα βαρος διαχειρησιμο και την μεγαλη αξια του τσοκ του (απολυτα ευθυβολο) θα στην δειξει στο μεταλλο , στο πλακακι (αλλά και στο σκληρο ξυλο). οχι ομως στο μπετο τοσο, ουτε φυσικα στο τουβλο
ο περισσοτερος κοσμος τα μπαταριας τα θελει οχι γιατι εχει θεμα με το ρευμα, αλλά για το μικρο βαρος . και το κρουστικο περφορμανς εχει πολυ.. (2335 gr με μεγαλη μπαταρια)
επιπλεον σε απλο τρυπημα-βιδωμα το απλο ειναι πιο γρηγορο λογω περισσοτερων στροφων. στα ζορια βεβαια αυτο αντιστρεφεται
εδω σε συγκριση το απλο με το κρουστικο
υγ
αν θες την αποψη μου, παρε αυτο που θα φερει και με 35 € στη πρωτη ευκαρια, παρε και το μικρο κρουστικο πιστολετο (solo) για τα μπετα. μπαταρια ειναι η ιδια
το C2 δεν βλεπω να εχει καποιον διακόπτη για κρούση. αυτό θα φέρει και στην Ελλάδα :σε αυτο το βιντεο το PABSP 20-Li C2 έχει το διακόπτη για την κρούση και αυτό που θα φέρει στην Ελλάδα δεν έχει; με τον ίδιο κωδικό πως γίνεται;
οκ λάθος μου, κοιτούσα το PSBSAP που δε θα φέρει στην Ελλάδατο C2 δεν βλεπω να εχει καποιον διακόπτη για κρούση. αυτό θα φέρει και στην Ελλάδα :
![]()
PARKSIDE PERFORMANCE 20 V Akku-Bohrschrauber »PABSP 20…
PARKSIDE PERFORMANCE 20 V Akku-Bohrschrauber »PABSP 20 Li C2«, ohne Akku und Ladegerätwww.lidl.de
Οτι γραφει στην περιγραφη ...Κύριοι τα φώτα σας:
Τι διαφορά έχουν οι παρακάτω μπαταρίες;
Parkside® Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2 Ah PAP 20 A1 και
Parkside® Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2 Ah PAP 20 A1 και φορτιστής PLG 20 A1 - Μπαταρία 2 Ah PAP 20 A1www.lidl-hellas.gr
Parkside® Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 20 V 2 Ah PAP 20 B1
Parkside® Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 20 V 2 Ah PAP 20 B1 - Με τεχνολογία cell balancingwww.lidl-hellas.gr
Κι ομως !!! νομιζειςΜα δεν νομίζω να πωλείται μπαταρία εργαλείου χωρίς cell ballancing (που είναι υπεύθυνο για την ομοιόμορφη φόρτιση των 'κυψελών' αλλά και το ομοιόμορφο άδειασμά τους (επιβάρυνση)), εδώ και αρκετά χρόνια.
Οπότε, με βάση τα αναγραφόμενα χαρακτηριστικά τους, δεν προκύπτει κάποια διαφορά...
Οκ, δεν το αποκλείω, πιθανό να υπάρχουν και σήμερα χωρίς cell ballancing, δεν καταλαβαίνω το λόγο όμως.Κι ομως !!! νομιζεις
Τρανταχτο παραδειγμα οι μπαταριες Μακιτα 20V, καθως υπαρχουν 4 διαφορετικα BMS
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.