Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την επόμενη εβδομάδα βλέπω το Γωνιακό τροχό PWS 125 F6 μου φαίνεται decent. Αν και θα ήθελα πολύ να έχω ενα με μπαταρία ειναι πολυ πιο βολικό. Μου αρεσει που εχει ρυθμιση ταχύτητας.
Δε ξέρω αν κλειδώνει αλλά το παλαιότερο μοντέλο δεν κλειδωνε ο διακόπτης και για μένα είναι άβολος

• Like
Reactions: che21
Δε ξέρω αν κλειδώνει αλλά το παλαιότερο μοντέλο δεν κλειδωνε ο διακόπτης και για μένα είναι άβολος
Αν δεν κλειδωνει ο διακόπτης ειναι αβολο αλλα μαλλον πιο ασφαλες αν δεν κλειδωνει. Συμφωνω παντως οτι ιδανικα θα το ηθελα να κλειδωνει και μαλιστα σε συγκεκριμενες χαμηλες στροφες. Θα το παρω μολις το φερει και θα ενημερωσω

παντως το εξελικτικο βημα στο επομενο μοντελο ειναι μεγαλο
ο G7 ειναι αρκετα πιο ελαφρυς, με δυο προφυλακτηρες που ειναι το καλυτερο συστημα που εχω δει σε σχεση με τους απλους αλλά και τον κλειστο του F6.
γνωμη μου αξιζει να περιμενετε να βγαλει ξανα τον G7 με λιγα ευρω περισσοτερα. τωρα ξεσκαρταρουν το παλιο μοντελο

• Like
Reactions: lazarefa and che21
εγώ πήρα τον ταινιολειαντήρα την προηγούμενη βδομάδα και φαίνεται να είναι οκ στη συγκράτηση της ταινίας σε μερικές γρήγορες δοκιμές που έκανα. παρεπιπτόντως πέρασα από Leroy και είδα ότι είναι ολόιδιος με τον αντίστοιχο Dexter στην ίδια ακριβώς τιμή (€45) και ισχύ (900W). φαντάζομαι ο dexter δε θα έχει τα 3 χρόνια εγγύηση αλλά 2.

• Like
Reactions: lazarefa
Αν δεν κλειδωνει ο διακόπτης ειναι αβολο αλλα μαλλον πιο ασφαλες αν δεν κλειδωνει. Συμφωνω παντως οτι ιδανικα θα το ηθελα να κλειδωνει και μαλιστα σε συγκεκριμενες χαμηλες στροφες. Θα το παρω μολις το φερει και θα ενημερωσω
Νομιζω τον ειχα παρει 20 ευρω παλαια. Για τα χρηματα του εκανα πολλα και ειναι ακομα μια χαρα. Αλλα ειχε καποια προβληματα για μενα.
  1. Σε σχεση με αλλους επαγγελματικους απο μαστορες εκανε πολυ περισσότερο θορυβο(υποκειμενικο)
  2. Μικρή ακριβεια καθως πρεπει να πατας το διακόπτη που ειναι μακρια οποτε χανεις ακριβεια ειναι σα να προσπαθεις με ενα μολυβι 1m να γραψεις με λεπτομερια πχ να κοψεις αρμους απο πλακακια. Μπορει και να κουραστεις και να μη τον πατας φουλ συνεχεια
  3. Ενω ειναι για γυαλισμα ο προφυλακτηρας ειναι για κοψιμο και δε βολευει.

• Like
Reactions: che21
εγώ πήρα τον ταινιολειαντήρα την προηγούμενη βδομάδα και φαίνεται να είναι οκ στη συγκράτηση της ταινίας σε μερικές γρήγορες δοκιμές που έκανα. παρεπιπτόντως πέρασα από Leroy και είδα ότι είναι ολόιδιος με τον αντίστοιχο Dexter στην ίδια ακριβώς τιμή (€45) και ισχύ (900W). φαντάζομαι ο dexter δε θα έχει τα 3 χρόνια εγγύηση αλλά 2.

Από όσο ξέρω, τα εργαλεία της Dexter έχουν 3 χρόνια εγγύηση στο Leroy

Έχει αρχίσει και έχει ανταγωνιστικές τιμές ως προς το Lidl σε κάποια προϊόντα

Νομίζω, το ίδιο σετ απόφραξης που είχε φέρει το Lidl τις προάλλες, το είδα στα Leroy ως Dexter λίγα ευρώ φτηνότερα.

οσοι πηρατε τα κατσαβιδια performance χτυπητα, για τσεκαρετε λιγο στο ισιο, το μεγαλυτερο πως ειναι η μυτη...
Δεν ξερω αν φαινεται καλα, απο κατω εχω ενα champion. Ειναι στραβοκομμενη η μυτη του κατσαβιδιου.

Attachments

• 274717226_4225872894182113_3663819055520762494_n.jpg
    274717226_4225872894182113_3663819055520762494_n.jpg
    147.3 KB · Views: 88
Δεν ξερω αν φαινεται καλα, απο κατω εχω ενα champion. Ειναι στραβοκομμενη η μυτη του κατσαβιδιου.
Στο δικό μου set, το μεγάλο νούμερο είναι οκ . Δύο από τα μικρότερα νούμερα όμως, μου φαίνονται κι εμένα στραβοκομμένα...

οσοι πηρατε τα κατσαβιδια performance χτυπητα, για τσεκαρετε λιγο στο ισιο, το μεγαλυτερο πως ειναι η μυτη...
Στο δικό μου set, το μεγάλο νούμερο είναι οκ . Δύο από τα μικρότερα νούμερα όμως, μου φαίνονται κι εμένα στραβοκομμένα...
Μα τι θελετε τωρα και οι δυο?

Μαζι εφερνε και τον πολυ καλο λειαντηρα και μαλιστα με υγρη λειανση.

Να τον παρετε κυριοι να τα επιδιορθωσετε.

Captureεεεεεε.PNG

Ο οποιος περα απο την πλακα αν κανει οτι υπσχεται ειναι πολυ καλο εργαλειο και μαλιστα 25% οικονομικοτερος απο τον πρωτο νταγωνιστη του.

Πριν παρω τον ΤΡΙΤΟΝ τον καλοεβλεπα για υγρη λειανση σκαρπελων.

Μαλιστα κοιταγα να βρω πατεντα να προσαρμωσω ραβδο ωστε να δεχεται τα εξαρτηματα λειανσης της TORMEK.

το παλμικό το πήγα πίσω, δεν 'χτύπαγε' στο βίδωμα, δυστυχώς δεν είχε άλλο να πάρω

Αν δεν τερμάτιζε την βιδα και δεν έκανε το χαρακτηριστικο σφυροκόπημα όντως είχε θέμα.

Είδες αν είχες παρει 2 θα κρατουσες το σωστό και θα επέστρεψες το ελαττώματικο.
Για κάποιους που γελαγαν όταν το προτεινα.
Με την προυποθεση να δουλευε σωστά το δευτερο παντα....

• Like
Reactions: anastasg and che21
Το καλό τους είναι αυτό.

No questions asked.

Τα παιρνουν πισω με επιστροφή χρημάτων ακόμα και με λάσπες σοβαντισματος επάνω.
Και μετα τα πανε για καταστροφη :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Αληθεια βρε παιδια με το περιστροφικο πολυεργαλειο των 160 Watt τι εγινε?

Πριν 10 μηνες ειχα επιστρεψει τρια ελατωματικα και απο τοτε δεν ξανάφερε.
Καθε ποτε ξαναφερνουν τα εργαλεια? Οχι τιποτα αλλο, περιμενω
καινουργιο μοντελο μπας και βρουμε κανενα κοματι της προκοπης.

ΥΓ Εδω χρειαζεται διορθωση η περιγραφη. Χρησιμες μικρες
συλλογες αλλα δυστυχως δεν εχουν θηκες-κουτια.

Last edited:
Περίμενε λίγο ακόμη και θα φέρουν το Performance.
Μόνο να πας από νωρίς για να προλάβεις 🤓🤪😄

Είδες αν είχες παρει 2 θα κρατουσες το σωστό και θα επέστρεψες το ελαττώματικο.
Για κάποιους που γελαγαν όταν το προτεινα.
Με την προυποθεση να δουλευε σωστά το δευτερο παντα....
Γιατι να ειχε αγορασει 2 ... 3 δεν ειχες πει στην αρχη ... μη τα αλλαζεις τωρα και μας μπερδευεις!!