Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

πιστευω απ τον ηλιο θελει πιο πολυ προσοχη ,ο δικος μου εφαγε κατι καλες βροχες και δεν επαθε τιποτα .
αυτος φαινεται πιο καινουργιο μοντελο.
Έχω έναν (από πέρυσι) στόν λαχανόκηπο καί δύο ό κολλητός 4-5 χρόνια τώρα.
Μιά χαρά κατασκευή είναι καί στήν αρχή δέν σκέφτηκα να τόν προστατέψω,παρά τίς οδηγίες.Έφαγε κάποια νερά αδιαμαρτύρητα αλλά κι'εμένα δέν μού άρεσε κυρίως ο ήλιος στήν οθονη...οπότε ένα κάλυμμα τό έφτιαξα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Από χορτοκοπτικά καί τό kawasaki είναι πολύ καλό.
Αλλά από τά λίγα πού κατάλαβα είναι ότι καλύτερα νά περιμένει κάποιος νά μαζέψει όσα χρήματα τού λείπουν ώστε νά αγοράσει κάτι κοντά στά 50cc παρά κάποιο φθηνότερο αλλά πού δέν θά κάνει τήν δουλειά.

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Συμφωνω με τα κυβικα.
Κοιταξε και προς Ryobi.
Εχω ενα 53cc εδω και 5 χρονια και ειναι σκυλος μαυρος. Κιτρινομπλε δλδ....

Για ερασιτεχνική και ημιεπαγγελματική χρήση τα 50 κυβικά είναι πάρα πολλά.
Υπάρχουν χορτοκοπτικά στα 35-40 κυβικά με απόδοση άνω των 2 ίππων και με δυνατότητα εφαρμογής δίσκου με δόντια για ρίψη μικρών δέντρων.

Επίσης τα κιτρινόμαυρα Ryobi φοράνε κινέζικους κινητήρες και είναι νεροφίδες.. (έχω πάρει ένα στο ξάδερφο μου)

Αν ειναι. 12 κιλα ειναι γομαρι.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

στα μελη του η τιμή ειναι απο 149 στα 115ευρω.
Και τελικά μάλλον εκαναν λάθος στην περιγραφή αφου σε άλλα site το δείχνει οτι ειναι 7κιλά.

12 κιλα ειναι πολλα για φορητο εργαλειο
ακομα και για νεο ανθρωπο, ποσο μαλλον για 70αρη.
Τοσα ηταν η βοηθητικη εξωλεμβια που ειχα και
ειχε προβλημα στο κουβαλημα.

Εγώ έχω το περσινό μοντέλο του προγραμματιστή ποτίσματος και απο πέρσι δουλεύει ασταμάτητα στα λουλούδια της βεράντας. Πολύ καλή επιλογή και νομίζω πολύ καλύτερος απο ένα πανάκριβο παλιό που έχω. Αν ήθελα και άλλο σίγουρα θα τον αγόραζα.

Τρομοκρατια και εδω; :(

Πάντως μεγάλος τροχός των 2000 W με 40 ευρώ είναι κάπως.... δεν σας φαίνεται κι εσάς πόσο πιο χαμηλά στέκεται (μισή τιμή τουλάχιστον) κάτω από τους άλλους τροχούς της αγοράς;

Τα ανταλακτικά του τριβείου δέλτα να τα παίρνει άραγε και το πολυεργαλέιο της parkside;

Πάντως μεγάλος τροχός των 2000 W με 40 ευρώ είναι κάπως.... δεν σας φαίνεται κι εσάς πόσο πιο χαμηλά στέκεται (μισή τιμή τουλάχιστον) κάτω από τους άλλους τροχούς της αγοράς;

Εγώ τον έχω για περιστασιακή χρήση και είμαι ικανοποιημένος.

Εδώ πάντως 50άρικο είχε, δεν ξέρω αν θα τον έχουν 40 ευρώ...

Τώρα που πήγανε όλα στην Κίνα, μην σου πω ότι και 40 ευρώ πολλά είναι!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα ανταλακτικά του τριβείου δέλτα να τα παίρνει άραγε και το πολυεργαλέιο της parkside;

Λογικά θα είναι ίδιων ή λίγο μεγαλύτερων διαστάσεων...
Μπορείς να μετρήσεις πρόχειρα τα δικά σου και μετά να πας από κοντά και να δεις στην συσκευασία τις διαστάσεις για να βγάλεις άκρη...
Αν είναι πάντως πιο μεγάλα δεν παίζει πρόβλημα (το πιθανότερο), αν είναι πιο μικρά θα σου φάει την επιφάνεια αγκίστρωσης των γυαλόχαρτων.

Σημερα που πήγα, δεν είχε φυλλάδια αλλά είχε μία μεγάλη αφίσα με το γνωστό πνευματικό δράπανο στα 50 ευρώ πλέον (κάποτε είχε 60, έπεσε στα 55 και τώρα με 50 ευρώ).

Το έχω κοντά 2 χρόνια και όσο ζόρι και αν έχει φάει (τις προάλλες του δούλευα 1 ώρα+ σκάψιμο σε τσιμέντο και δεν έκανε κιχ) δουλεύει ακόμα άψογα.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Παιδιά για εργαλεία που σκοτώνουν ή τραυματίζουν άσχημα (πχ τροχοί, θαμνοκοπτικά, αλυσοπρίονα και άλλα κοπτικά) δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω λιντλ ή άλλα παρεμφερή...
Μια φορά σπάει ο διάλας το ποδάρι του...

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Παιδιά για εργαλεία που σκοτώνουν ή τραυματίζουν άσχημα (πχ τροχοί, θαμνοκοπτικά, αλυσοπρίονα και άλλα κοπτικά) δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω λιντλ ή άλλα παρεμφερή...

Κοίταξε, τα αλυσοπρίονα του lidl φοράνε λάμες και αλυσίδες oregon που φοράει το 90% των επώνυμων αλυσοπρίονων της αγοράς, επίσης σε ότι αφορά τα μεταλλικά κοπτικά εκεί καλό είναι να χρησιμοποιούμε επώνυμα για να είμαστε ήσυχοι.
Επίσης γι αυτό παίρνουμε και τα μέτρα ασφαλείας γιατί ακόμα και για το επώνυμο υπάρχει πιθανότητα αστοχίας υλικού. ;-)

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Εχεις δικιο αλλα πολλες φορες δεν φταιειντο ιδιο το εργαλειο, αλλα ο χρηστης. Ποσες φορες εχω δει σβουρακι ήτροχο να το δουλευουν χωρις προφυλακτηρα. Χορτοκοπτικα χωρις γυαλια/μασκα. Ακομη ποιο πολυ παιζει ρολο τα αναλωσιμα ακι η σωστη χρηση τους παρα το εργαλειο που τα χειριζεται. Ολα θελουν προσοχη. Και με ενα σταυροκατσαβιδο μπορει να χρειαστεις ραμματα αν δεν προσεξεις...