Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
36,521
Βριλήσσια
Nικολα, αν θελεις μπορω να γραψω στα κεντρικα της Λιντλ για σενα και να προτεινω να τοποθετησουν μια μικρη και σεμνη προτομη σου εξω απο καθε καταστημα. Με τα αρχικα σου N,O. και μια συντομη περιγραφη απο κατω οπως, Best customer, Model customer η κατι συναφες.

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
36,521
Βριλήσσια
Μερικοι ανετα ανοιγετε καταστημα ή παγκο στο δρομο με εργαλεια παντως , δεστο απο την θετικη πλευρα της επαγγελματικης εναλλακτικης οδου στο μελλον :sneaky:

Εγω εχω σκεφτει να νοικιαζω το εργαστηριο με την ωρα -μαζι με τη χρηση των εργαλειων- αμα ζορισουν τα πραματα στο μελλον και δεν φτανει η συνταξη για την μηνιαια δοση εργαλειων που θα χρειαζομαι.

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,150
Εκεί ψηλά.....
Εγω εχω σκεφτει να νοικιαζω το εργαστηριο με την ωρα -μαζι με τη χρηση των εργαλειων- αμα ζορισουν τα πραματα στο μελλον και δεν φτανει η συνταξη για την μηνιαια δοση εργαλειων που θα χρειαζομαι.

Εμ ειδες ?

νεοι οριζοντες ανοιγονται με το παθος σας :ROFLMAO:

υγ

μπαταριες 20αρες θα δουμε αραγε συντομα ή κατα το πασχα ? ;)

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
36,521
Βριλήσσια
Δυστυχως δεν παρακολουθω συστηματικα την 18βολτη σειρα Parkside.
Και απο την 12βολτη εχω μονο το μικρο τροχακι μαζι με εναν φορτιστη και μια μπαταρια.

Αν δω ομως 20βολτες μπαταριες απλωμενες στα ραφια θα σε ειδοποιησω παραυτα.

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,810
Αθηνα

Αααα...θαυμάσια νέα...!!!

Παρακαλώ μην σπρωχνεστε....!!!
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιοτητας με βάση τις παραδoσεις από πακοτινια όλα αυτά τα χρόνια...!!!🤣

MAN0S

Senior Member
14 August 2018
594
Θα στήσεις μπιζνα δηλαδη.Κ μετά κάποιοι ακόμα λένε ότι τα parkside δεν είναι επαγγελματικά εργαλεία.....

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
36,521
Βριλήσσια
Θα στήσεις μπιζνα δηλαδη.Κ μετά κάποιοι ακόμα λένε ότι τα parkside δεν είναι επαγγελματικά εργαλεία.....

Αλλος εχει το ονομα και αλλος τη χαρη καθως εγω εχω πλεον μολις 1-2 εργαλεια μπαταριας/ρευματος parkside :)

• Like
Reactions: MAN0S

anastasg

AVClub Addicted Member
11 January 2011
2,799
Αθήνα

Μιχάλη μπορώ να έρθω να κάτσω σε μια γωνίτσα ήσυχος;
Δεν θα πιάνω μόνο μάτι θα παίρνω 😉

• Haha
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ

n_olympios

Supreme Member
17 June 2006
3,624
Αλλος εχει το ονομα και αλλος τη χαρη καθως εγω εχω πλεον μολις 1-2 εργαλεια μπαταριας/ρευματος parkside :)

Κι εγώ τα ίδια. Εργαλεία μπαταρίας δεν έχω κανένα, ενώ ρεύματος έχω ελάχιστα: ένα μικρό δισκοπρίονο που ήταν δώρο με άλλη αγορά, τον ταινιολειαντήρα, και κάποια λίγα ακόμα που - κλασικά - τώρα δε θυμάμαι.

Αν δεν είχα 12βολτα της Bosch Pro βέβαια, είναι αρκετά πιθανό ότι θα είχα όλη τη σειρά της Parkside! :eek:

• Like
Reactions: Χιωτης

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
36,521
Βριλήσσια
Πλάκα πλάκα εχω και εγω ενα παλαιο ψηφιακο παχυμετρο απο το λιντλ το οποιο πρεπει να πατήσεις κουμπι για να δουλέψει, δεν δουλεύει με το που θα μετακινήσεις τη ράγα, ομως δουλεύει τελεια και δεν χαλασε στα πρωτα 1-4 χρόνια οπως μου χαλανε τα κινέζικα!!

• Like
Reactions: KOSSTV

ΝΤΙΝΟΣ

Senior Member
5 January 2017
516
ΒΟΛΟΣ
Το ψηφιακό παχύμετρο μετράει και σαν αναλογικό; Δηλαδή αν χαλάσει ο ηλεκτρονικός μηχανισμός ή τελειώσουν οι μπαταρίες, παίρνουμε μέτρηση;

songless_bird

AVClub Fanatic
8 May 2013
11,638
Νότια Μακεδονία
Το ψηφιακό παχύμετρο μετράει και σαν αναλογικό; Δηλαδή αν χαλάσει ο ηλεκτρονικός μηχανισμός ή τελειώσουν οι μπαταρίες, παίρνουμε μέτρηση;
Οχι ακριβως... το σημείο το ενδείξεων το κρύβει το μαύρο πλαίσιο με την οθόνη και τα κουμπιά. στην καλύτερη να μετρήσεις μέχρι χιλιοστα ο κατασκευαστής έχει βάλει το πλαίσιο να ξεκινάει στο 0. θέλω να πιστεύω ότι αν βγει το πλαίσιο θα υπάρχουν ενδείξεις από κάτω...

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ

ikomninos

AVClub Addicted Member
18 November 2011
1,365
Βόλος
Προτζεκτακι για 3d printing με διάφανο pla ή ότι άλλο...το κάλυμμα του παχυμετρου.
Αν έχει από κάτω ενδείξεις φυσικά...

Αν και φαντάζομαι θα καλύπτει η οθόνη μεγάλο μέρος.

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,146
Αθήνα
Τελευταια ανεβηκε το Lidl στην εκτιμηση μου.
Αγορασα ενα φτηνο παχυμετρο απο αλλο μαγαζι, και
το παχυμετρο του Lidl φανταζει μπροστα του οργανο της nasa.

Δεν ξέρω τώρα αλλά παλιά το Lidl έφερνε τα Powerfix που ήταν πολύ καλά.
(Έχω κι απ’αυτό Μικόλα… 😉)