Όσοι έχετε δισκοπριονο ρούτερ η και αργά και θέλετε ευθείες κοπές και χαράξεις επιβάλλεται να έχετε έναν από αυτόν.
![]()
Parkside® Οδηγός στερέωσης και κοπής PSS 1 C2 - Lidl
Parkside® Οδηγός στερέωσης και κοπής PSS 1 C2 - Για εργασίεςwww.lidl-hellas.gr
Καλησπέρα,η μέγγενη πάγκου 100μμ αξίζει στα 30€ ή κοιτάω για κάτι άλλο;
Αν είναι έτσι να μη πάω καθόλου. Έχω δει στο skroutz ένα TOTAL 200W (TG2006) με βαλιτσάκι σετ, στα 40-42 ευρώ...
Το ενημερώθηκα από όλους σας είναι σχετικό..... 2-3 σου είπαν την γνώμη τους από τους 2003 που το έχουν....Ναι, δεν είμαι για ακριβότερο. Για το Parkside θα πήγαινα, αλλά ευτυχώς που ενημερώθηκα από όλους σας ότι δεν αξίζει. Αν το TOTAL είναι αρκετά πιο αξιόπιστο, θα το πάρω. Ρεύματος θέλω αφού σχεδόν πάντα μαστορεύω στο γκαράζ.
Ευχαριστώ πολύ!
Αυτός παιδιά είναι ο μεγάλος;![]()
Parkside® Ταχυσφιγκτήρας / Σφιγκτήρας ενός χεριού /
Parkside® Ταχυσφιγκτήρας / Σφιγκτήρας ενός χεριού / Κόλλα Parkside® Διάφορα σετ σπάτουλες 10 -www.lidl-hellas.gr
Είχα γράψει στη σελίδα 1350 το παρακάτω σχόλιο για τη μέγγενη, απαντώντας σε ανάλογο ερώτημα:Καλησπέρα,η μέγγενη πάγκου 100μμ αξίζει στα 30€ ή κοιτάω για κάτι άλλο;
Σαν να θυμάμαι να είχες δηλώσει.Πήγα το μεσημέρι στο LIDL στο Μαρκόπουλο για να πάρω χυμούς και έφυγα με λογαριασμό 150 ευρώ.Μεταξύ άλλων,πήρα το τροχάκι,ένα κατσαβίδι μπαταρίας (2ΑΑΑ) ΚΑΙ 5-6 κουτιά δίσκους κοπής και λείανσης μετάλλου.Το τροχάκι το πήρα για να κόψω λίγο αυτά τα @#$@$@ σίδερα στα καθίσματα του vito για να μπαίνει από κάτω τους η μοκέτα.Φόρτισα λοιπόν την μπαταρία,πήγα στο αμάξι αλλά το προστατευτικό εμποδίζει το κόψιμο,οπότε ξαναμπήκε στο κουτί του για να το καμαρώνω και αυτό μαζί με τα άλλα σούπερ-ντούπερ εργαλεία,αλλά και αυτά που περιμένω της RYOBI από Αμερική με το καράβι.
Αυτα τα παλια ειναι σπανια συλλεκτικα.ε ρε νικολα, καλα το λες αλλά εσυ μαλλον εχεις παλιοτερο μοντελο αφου το αγορασες πριν χρονια.
τα παλια ειναι συνηθως καλυτερα κατασκευασμενα
Η αλήθεια είναι πως το ψαλίδι είναι κολλημένο. Δεν έχει πετρούλα , το έχω ψάξει. με το χέρι μπορώ να το γυρίσω έως ένα σημείο, μετά μαγκώνει.Το πατάς και δεν δουλεύει καθόλου; Τα λαμπάκια ανάβουν; Το ψαλίδι βγαίνει από το εργαλείο ή είναι πολύ σφιχτό και δεν βγαίνει;
Αν συμβαίνουν όλα τα παραπάνω... Κοίτα μήπως έχει κολλήσει το ψαλίδι. Αν έκοψες λίγο μήπως έπιασε καμιά μικρή πετρούλα ανάμεσα στις λεπίδες.
Άλλοι 2 γνωστοί (με εμένα 3) το έπαθαν και ήταν έτοιμοι να το στείλουν σέρβις μέχρι που τους είπα να ψάξουν για πετρούλα.
Έχεις στραβώσει κάποια λαμα της κεφαλης.Βαλε την δεύτερη κεφαλή κ θα δεις ότι δουλεύει κανονικά.Το κακό είναι,ότι από την στιγμή που στράβωσε κάποια λαμα,αν την ισιώσεις με πένσα θα δουλεύει μεν,αλλά θα "μασάει" το χορταρι.Ζητα να σου φέρουν νέα κεφαλή κ θα είσαι οκ.Η αλήθεια είναι πως το ψαλίδι είναι κολλημένο. Δεν έχει πετρούλα , το έχω ψάξει. με το χέρι μπορώ να το γυρίσω έως ένα σημείο, μετά μαμαγκώνει.
Πίσω και αλλαγή...Πήρα χτες το Επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας και γκαζόν PGSA 12 A1. Πάω σήμερα με χαρά να κόψω βάζω μπαταρία, κάνει μια φορά την κίνηση και μετά τέλος... Άντε αύριο για επιστροφή..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.