Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πάλι καλά που έχουν εγχειρίδια και αρκετά πλούσια. Κάτι άλλες εταιρείες δεν έχουν και καθόλου ούτε στο ιντερνέτ. Το πολύ πολύ να έχουν ένα μονόφυλλο κακογραμμένο.

• Like
Reactions: lazarefa
Κάνανε κάτι παρόμοιο με τα ΕΛΤΑ και πρόσφατα με AMAZON.
Αν δεν είσαι υποψιασμένος , εύκολα την πατάς με τα τέλεια λογότυπα που παραθέτουν.

Aξεσουαρ αυτοκινητου αυτην επόμενη εβδομάδα...και χωρίς εργαλεία..

Αυτό που έχει σε καλή τιμή είναι ο εκκινητης/φορτιστης μπαταρίας μέσο Lidl plus.

FQTBCMjM5MDU1OEIxMTJCNUFENzYwM0U1MUVEMUQwOTc5RjY3RkQ0LmpwZw.jpg

Καλησπέρα σας, έχει παραγγείλει κάποιος parkside εργαλεία από το ΘΑΝΟΣ Tools; έχει σε αγγελίες στο car.gr σχεδόν όλα τα εργαλεία της parkside, έχετε κάποια εμπειρία ή πρόκειται για μούφα;
Ψάχνω το Ασύρματο ψαλίδι κλαδέματος PARKSIDE 20V »PAAS 20-Li που δεν υπάρχει πουθενά αλλού διαθέσιμο.

Από την στιγμή που δεν έχει έρθει στην Ελλάδα ρώτησε στο service αν σε καλύπτει η 3ετης εγγύηση

Πάντως έχει ελληνικό μανουαλ. Άρα το προορίζουν και για ελλαδα. (IAN 404451)
Να δούμε πότε θα το φέρει.

επίσης το service το έχει η grizzly, άρα Γερμανία.

Last edited:
To ηλεκτρονικό κατάστημα (δεν στέλνει Ελλάδα) το έχει στα 60€ που σημαίνει ότι όταν το φέρουν εδώ θα είναι γύρω στα 50€ - μπορεί και πιο κάτω αν είναι σε προσφορά plus. Οπότε, αν δεν το βιάζεσαι πολύ, καλύτερα να περιμένεις.

To ηλεκτρονικό κατάστημα (δεν στέλνει Ελλάδα) το έχει στα 60€ που σημαίνει ότι όταν το φέρουν εδώ θα είναι γύρω στα 50€ - μπορεί και πιο κάτω αν είναι σε προσφορά plus. Οπότε, αν δεν το βιάζεσαι πολύ, καλύτερα να περιμένεις.
Αυτο με τα 50 ευρω που το βασιζεις?
Συνηθως αναποδα γινεται.
Το αλυσοπρίονο πχ το 12αρι ηρθε Ελλάδα στην ιδια τιμη που πωλείται στη Γερμανία το 18αρι.

Από την στιγμή που δεν έχει έρθει στην Ελλάδα ρώτησε στο service αν σε καλύπτει η 3ετης εγγύηση
Θα τον καλύπτει η εγγυηση.
Με ειχαν διαβεβαωσει οταν εφερα το αλυσοπρίονο απο Γερμανία.

Καλησπέρα σας, έχει παραγγείλει κάποιος parkside εργαλεία από το ΘΑΝΟΣ Tools; έχει σε αγγελίες στο car.gr σχεδόν όλα τα εργαλεία της parkside, έχετε κάποια εμπειρία ή πρόκειται για μούφα;
Ψάχνω το Ασύρματο ψαλίδι κλαδέματος PARKSIDE 20V »PAAS 20-Li που δεν υπάρχει πουθενά αλλού διαθέσιμο.
Έχω μιλήσει μαζί του για το 12ν αλυσοπριονο...
Απλώς δεν μου άρεσε ότι τα ανοίγει όλα για να τα δει και δοκιμάσει όπως λέει...
Βάζω την συνομιλία...εάν υπάρχει θέμα να κατεβει/διαγραφεί..
Screenshot_20231106_135537_Messenger.jpg

θα έχεις και θέμα με το υπόλοιπο της εγγυήσεις. Δεν νομίζω ότι το LILD θα δεχθεί την ημερομηνία αγοράς

Αυτο με τα 50 ευρω που το βασιζεις?
Συνηθως αναποδα γινεται.
Το αλυσοπρίονο πχ το 12αρι ηρθε Ελλάδα στην ιδια τιμη που πωλείται στη Γερμανία το 18αρι.
To 12βολτο μίνι αλυσοπρίονο το έφερε στα 50 και στην Γερμανία το είχε 55. Έχεις ένα δίκιο πάντως - κάποια τα φέρνει ακριβότερα και κάποια στην ίδια τιμή με έξω.

θα έχεις και θέμα με το υπόλοιπο της εγγυήσεις. Δεν νομίζω ότι το LILD θα δεχθεί την ημερομηνία αγοράς
Εξαρτάται απο που το έχει πάρει..
Εκτος αυτου κανεις δεν γνωρίζει ποτε ακριβώς το αγοράσε για να ξέρει πόση διάρκεια έχει ακόμη..
Ο συγκεκριμένος μάλλον τα περνει από εδώ και τα πουλάει παραπάνω...
Το έχει σύστημα 2 χρόνια που τον παρακολουθώ...

Τι θα πει που τα βλεπω?
Οταν παραγγειλα ηταν διαθεσιμα.
Και την επομενη ημερα που μπηκα να δω παλι διαθεσιμα ηταν με την τιμη στα συν δεκα ευρω απο οτι παραγγειλα εγω.
Μιλαμε για εξι μηνες πριν.