Λέει "Έμπιστος κατάστημα" οπότε seems legit. Άνοιξε Μιχάλη, απ τη ΔΕΗ είναιΞέρετε κάτι γι'αυτό??
Του Λίντλ είναι ή μαϊμουδοκατασταση??
το κάνει για να μην αφήσει καμιά αμφιβολίαΑυτό μου βγάζει εμενα.
Αλλά λιτνλ και makita??
Αυτο με τα 50 ευρω που το βασιζεις?To ηλεκτρονικό κατάστημα (δεν στέλνει Ελλάδα) το έχει στα 60€ που σημαίνει ότι όταν το φέρουν εδώ θα είναι γύρω στα 50€ - μπορεί και πιο κάτω αν είναι σε προσφορά plus. Οπότε, αν δεν το βιάζεσαι πολύ, καλύτερα να περιμένεις.
Θα τον καλύπτει η εγγυηση.Από την στιγμή που δεν έχει έρθει στην Ελλάδα ρώτησε στο service αν σε καλύπτει η 3ετης εγγύηση
Έχω μιλήσει μαζί του για το 12ν αλυσοπριονο...Καλησπέρα σας, έχει παραγγείλει κάποιος parkside εργαλεία από το ΘΑΝΟΣ Tools; έχει σε αγγελίες στο car.gr σχεδόν όλα τα εργαλεία της parkside, έχετε κάποια εμπειρία ή πρόκειται για μούφα;
Ψάχνω το Ασύρματο ψαλίδι κλαδέματος PARKSIDE 20V »PAAS 20-Li που δεν υπάρχει πουθενά αλλού διαθέσιμο.
![]()
ΞΑΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!!! Ασύρματο ψαλίδι κλαδέματος PARKSIDE 20V »PAAS 20-Li A1«, χωρίς μπαταρία και φορτιστή - Car.gr
> ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ Ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ!!! ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Σ...www.car.gr
To 12βολτο μίνι αλυσοπρίονο το έφερε στα 50 και στην Γερμανία το είχε 55. Έχεις ένα δίκιο πάντως - κάποια τα φέρνει ακριβότερα και κάποια στην ίδια τιμή με έξω.Αυτο με τα 50 ευρω που το βασιζεις?
Συνηθως αναποδα γινεται.
Το αλυσοπρίονο πχ το 12αρι ηρθε Ελλάδα στην ιδια τιμη που πωλείται στη Γερμανία το 18αρι.
Εξαρτάται απο που το έχει πάρει..θα έχεις και θέμα με το υπόλοιπο της εγγυήσεις. Δεν νομίζω ότι το LILD θα δεχθεί την ημερομηνία αγοράς
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.