Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Από μεθαύριο Πέμπτη 4/1 φέρνουν και κάποια επιπλέον εργαλειοειδή (πλυστικό ρεύματος, αλυσοπρίονο ρεύματος, πτυσσόμενο τραπέζι εργασίας):
Το συγκεκριμένο τραπέζι εργασίας νομίζω ότι δεν το έχουν ξαναφέρει κι εκ πρώτης φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον:

Από μεθαύριο Πέμπτη 4/1 φέρνουν και κάποια επιπλέον εργαλειοειδή (πλυστικό ρεύματος, αλυσοπρίονο ρεύματος, πτυσσόμενο τραπέζι εργασίας):
Το συγκεκριμένο τραπέζι εργασίας νομίζω ότι δεν το έχουν ξαναφέρει κι εκ πρώτης φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: vagos08
Χαθηκε να τον δοκιμασει σε καμια εργασια να δουμε την στιβαροτητα του..
Βασικά αυτό είναι ελαφρού τύπου τραπέζι ηλεκτροσυγκόλλησης οπότε μην περιμένεις και πολύ μεγάλη στιβαρότητα δεν την χρειάζεται άλλωστε.

Χαθηκε να τον δοκιμασει σε καμια εργασια να δουμε την στιβαροτητα του..
Βασικά αυτό είναι ελαφρού τύπου τραπέζι ηλεκτροσυγκόλλησης οπότε μην περιμένεις και πολύ μεγάλη στιβαρότητα δεν την χρειάζεται άλλωστε.
Θα συμφωνήσω Αντώνη με τον φίλο...
Έχει αρκετή πολυλειτουργικοτητα αλλά δεν είναι για πολλά πολλά...
Πιο πολύ θα το χρησιμοποιουσα για μικροκατασκευες και ως προεξοχη και βοήθημα σε σταθερό πάγκο...
Τα χρήματα δεν είναι πολλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό....

Θα συμφωνήσω Αντώνη με τον φίλο...
Έχει αρκετή πολυλειτουργικοτητα αλλά δεν είναι για πολλά πολλά...
Πιο πολύ θα το χρησιμοποιουσα για μικροκατασκευες και ως προεξοχη και βοήθημα σε σταθερό πάγκο...
Τα χρήματα δεν είναι πολλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό....
Το σκεφτομαι ..
Βεβαια εχω σκοπο να λυσω τον παγκο μου και να τον κανω μικροτερο γιατι ηταν υπερβολη τελικα τοσο μεγαλος..
Και σκεφτομαι μηπως φτιαξω εξαρχης μεταλλικο τωρα..
Αλλα δεν θελω και να στοιχισει παρα πολυ ..

Update ένα χρόνο μετά!

Είχα αγοράσει ακριβώς πριν ένα χρόνο, 2 φακουδάκια LED με μαγνητική βάση από τα Lidl
Τα είχα εκτιμήσει από τότε, αλλά σήμερα, ακόμα περισσότερο!

Με βοήθησαν πάρα πολύ στη δουλειά που έκανα στον τόρνο. (για να βλέπω το εσωτερικό). Χωρίς αυτά δεν θα τα κατάφερνα.

20240102_195723 copy.jpg

Έχω και κάποια άλλα (με καλώδιο) αλλά αυτά είναι τόσο βολικά με τον μαγνήτη και φωτίζουν τόσο αποτελεσματικά που αξίζουν πραγματικά. Και αποδείχθηκαν και σκυλιά. Τα χρησιμοποιώ συνέχεια και δεν έχουν πάθει το παραμικρό. (y)

Χμ... απο που ειχαμε παρει τα δικα μας που ειναι ταμαμ για την χρηση αυτη?

Δεν μπορω να βρω το ακριβές προιον αλλα και αυτό θα κανει την δουλεια αριστα.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €5.61 50%OFF | 10/20/30 LED Sewing Machine Lamp 360 Flexible Adjustable Gooseneck Work Lamp Industrial Lights with Magnetic Base for Workbench

Last edited:
  • Like
Reactions: nikfor
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν ξέρω αν μπορείτε να το δείτε αλλά αν κάποιος από εσάς εχει φιλί στον τομέα τιυ λιντλ που σκέφτονται τι να λανσάρουν αυτό θέλω...

Χμ... απο που ειχαμε παρει τα δικα μας που ειναι ταμαμ για την χρηση αυτη?

Δεν μπορω να βρω το ακριβές προιον αλλα και αυτό θα κανει την δουλεια αριστα.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €5.61 50%OFF | 10/20/30 LED Sewing Machine Lamp 360 Flexible Adjustable Gooseneck Work Lamp Industrial Lights with Magnetic Base for Workbench

Tα ειχαμε παρει απο το banggood αλλα σε διπλασια τιμη. Ειναι οντως οτι καλυτερο και πρακτικοτερο για να φωτιζουν μικρο χωρο εργασιας.
Εχω απο ενα στις πριονοκορδελες, στις σεγες και στον τορνο. Σε καποια μοντελα ο μαγνητης ειναι ψοφιος και χρειαζεται στηριξη, σε αλλα ειναι πολυ δυνατος.

Οπως και να'χει ειναι χρησιμοτατο βοηθημα, ιδιως σε τετοια τιμη.

• Like
Reactions: nikfor
Το ζορισες περαν των ερασιτεχνικων του οριων και καηκε το μοτερ?

Ετσι απλα σταματησε να δουλευει και το δικο μου μικρο παγκοπριονακι της Proxxon, αλλα ηταν εντελως δικο μου φταιξιμο καθως το ζοριζα συνεχομενα και στα ορια του.