Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νεο εμπορικο τρικ.."Εκπτώσεις ανά περιοχή.. "...για να μην τρέχουμε τσαμπα από εδώ και από εκεί...!!
..Μάλιστα...θα περιμένω λοιπόν ποτέ θα βαλει στον Άλιμο..!!!:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

....κατάντια....:(
Κατά πάσα πιθανοτητα είναι εγκαίνια νεου καταστήματος...

Last edited:
Πήγα πριν μια ώρα στα 2 μεγαλύτερα καταστήματα του Ηρακλείου(Παπαναστασίου και Χανιώπορτα) για την σκούπα χαλιών, κανένα από τα δύο δεν την είχε και μου είπαν ότι δεν τους την έστειλαν καθόλου... Κοροϊδία...

αυτα τα κουτια εξαρτηματων σαν τα l-boox δεν μοιαζουν?
Ναι μοιάζουν αλλά.δεν κάνουν.στις διαστάσεις μεταξύ τους και τα κουμπώματα είναι διαφορετικά..

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τα κουτιά σε πολλές περιπτώσεις είναι πιο ακριβά από τα εργαλεία που θα μπούνε μέσα!
Έχεις απόλυτο δίκιο..
Τα 2 μικρο και μεσαίο έχουν σχεδόν ίδιες τιμές,αντε πολύ λίγο παρακάτω, με της Bosch,Stanley και Makita..γιατί να.τα πάρω εφόσον.τα βρίσκω παντού τα άλλα.. ;
Από τα πλέον άκυρα εξαρτηματα της Parkside...

• Like
Reactions: lazarefa
Κάπου νομίζω πως έχουν χάσει τη μπάλα στα Lidl με τα διάφορα εργαλεία που κυκλοφορούν τελευταία, τόσο σε ότι αφορά την ποιότητα/τιμές, όσο και στις διάφορες σειρές που βγάζουν ("πράσινα", Performance). Πιθανότατα προσπαθούν να βάλουν νέους πελάτες/αγοραστές των εργαλείων στο "κλαμπ" των Parkside, και ίσως να το έχουν (μερικώς έστω) καταφέρει, καθώς από τις καραντίνες του 2020-21 και μετά αρκετοί ερασιτέχνες μπήκαν στο χωρό του diy, και αρκετοί από αυτούς ήρθαν σε επαφή με το χώρο των μαστοερεμάτων μέσα από εργαλεία που φέρνουν τα Lidl (καθώς συν τοις άλλοις είναι διαθέσιμα και σε περιοχές που είτε δεν υπάρχουν αρκετά είτε δεν υπάρχουν καθόλου εργαλειομάγαζα).
Το θέμα είναι ότι (κατά πως φαίνεται) σε ότι αφορά πιο έμπειρους και (θα τολμήσω να πω) πιο απαιτητικούς πελάτες των εργαλείων τους, όπως θεωρώ πως είμαστε οι περισσότεροι που γράφουμε εδώ, μάλλον έχουν κάπου χάσει τη στόχευση, με συνέπεια είτε να παρουσιάζουν προιόντα με εμφανώς χειρότερη ποιότητα και απόδοση, είτε να λανσάρουν "άκυρα" προιόντα, όπως πχ οι εργαλειοθήκες τύπου L-Boxx.
Αντίστοιχα, φαίνεται πως έχουν ρίξει εμφανώς και την ποιότητα κατασκευής σε ουκ ολίγα προιόντα, τόσο της πράσινης σειράς όσο και της σειράς Performance (έχοντας ωστόσο ¨ξεχάσει" και να ρίξουν και τις τιμές τους), με συνέπεια το κουβάρι να γίνεται όλο και πιο περίπλοκο...
Θα είχε πάντως ενδιαφέρον να ξέραμε πως πηγαίνουν από τζίρους την τελευταία 2ετία τα Lidl στο κομμάτι των Parkside.

Το πηρα για πειραματισμο αν ταιριαζουν αλυσιδα λαμα γραναζι απο τα κινεζικα του banggood .
Οπως ειναι εχουν διαφορετικο βημα , το δε αξονακι για το γραναζι εχει διαφορετικο παχος οποτε δεν ειναι συμβατα .

Αν βρεθει γραναζι με βημα 1/4 που να ταιριαζει στο parkside τοτε θα μπορουν να χρησιμοποιηθουν οι αναλογες αλυσιδες - λαμες που υπαρχουν ενα σωρο .

Οσο για το εργαλειο ειναι αρκετα μεγαλυτερο και βαρυτερο απο τα κινεζικα , μοτερ με ψυκτρες .

Για αποδοση και καταναλωση μπαταριας θα μπορω να πω οταν τεσταριστει .

Το συστημα τεντωματος δεν με πειθει ιδιαιτερα . Θα φανει στην πραξη .

Δεν το χρειαζομουν απαραιτητα παντως μιας και με τα κινεζικα ειμαι καλυμενος .

Ειχα παρει και μια μπαταρια 4αρα με τα μεγαλα στοιχεια , σμαρτ παναθεμα την . Σημερα που πηγα να την φορτισω για πρωτη φορα εστε να την εχω με το πριονι ειδα οτι αναβοσβηνουν μετα απο λιγο τα λαμπακια στον φορτιστη και η μπαταρια ζεματαει .

Να δω με το σερβις ποια ειναι η διαδικασια τωρα ...

ΥΓ : Επειδη δεν καιγομαι να το κρατησω αν καποιος απο πατρα το εχει αναγκη και δεν βρηκε ας στειλει ενα μηνυμα να του το δωσω . Η αγορα εγινε με μετρητα οποτε η αποδειξη δεν ειναι ονομαστικη . Στην συσκευασια του οπως το πηρα .

Εχει σπανιο βημα 0.30 το οποιο δεν υπαρχει πουθενα.
Οποτε εκτος λιντλ δεν υπαρχουν αλυσιδες.
Για τον λογο αυτο δεν μπορεί να παρει λαμες και αλυσιδες απο κινεζικα.
Αν βρεις γραναζι 1/4 θα ειναι καλο οποτε να μας ενημερώσεις!

Παντως ειναι καλο εργαλειο.

Πηρα και εγω σημερα ενα δευτερο.

8 το πρωί σήμερα βρέθηκα στο Lidl Ασπροπύργου για το κλαδευτικό αλυσοπρίονο. Δεν υπήρχε τίποτα. Η υπάλληλος που ρώτησα μου απάντησε κοφτά ότι εξαντλήθηκε (μέσα σε 15 λεπτά σκάρτα;). Ένας αγανακτισμένος πελάτης που βρέθηκε 1 λεπτό μετά από μένα στους πάγκους με τα προιόντα και γκρίνιαζε στην ίδια υπάλληλο, προσπαθούσε (η υπάλληλος) με άκομψο τρόπο να τον πείσει ότι έφεραν 3 κούτες από το συγκεκριμένο προιόν και έφυγαν όλες σε 15 λεπτά.
Το μεσημέρι αργά που πήγα σε άλλο Lidl (Λ. Αθηνών, Περιστέρι) επίσης δεν υπήρχε τίποτα...
Η αλήθεια είναι ότι δεν το χρειαζόμουν επί της ουσίας, και γιαυτό δεν στήθηκα στο πρώτο κατάστημα από τις 7:45 που ανοίγουν, αλλά ανεξάρτητα από αυτό, νομίζω ότι κάπου αυτή η φαρσοκωμωδία με τις "προσφορές" φυλλαδίου σε εργαλεία Parkside, πρέπει να τελειώνει. Και αυτοί που μπορούν και πρέπει να την τελειώσουν, είμαστε εμείς οι πελάτες.
Φυσικά πρώτος κακίζω τον εαυτό μου, που για δεύτερη φορά σε λίγες εβδομάδες (η πρώτη ήταν με το κολλητήρι πλαστικών) μπήκα στο τριπάκι και "τσίμπησα"...
Ας όψονται οι πολλές 20βολτες μπαταρίες που έχω πάρει από αυτούς (με ότι αυτό συνεπάγεται αν αλλάξω σύστημα, αν και σταδιακά ξεκόβω, μια που ήδη έχω αποκτήσει 3 Makita μπαταρίας που τα δουλεύω με αντάπτορα με τις μπαταρίες Parkside).

Μάλλον θα πρέπει να δούμε την συμπεριφορα των Lidl σαν μαγαζάκι γωνία σε μια μικρή γειτονιά με τις τοσο μικρες ποσότητες...δηλ γινανε φτωχαδακια..

....ρε έχουν να πουλήσουν η Total,Ingco,Bormann που θα πάει συννεφο..!!!

• Like
Reactions: lazarefa
To πήρα κι εγώ, αλλά θα το ανοίξω/δοκιμάσω το Σ/Κ.
Για όποιον δεν το πρόλαβε δεν τρέχει και τπτ- με τόση ζήτηση σε 3-6 μήνες θα το ξαναφέρει.

επισης αν καποις εχει να προτεινει κατι αλλο αντιστοιχο στα ιδια ή και λιγοτερα λεφτα και με μπαταριες στο σετ, ας μας πει, μας ενδιαφερει.

επισης αν καποις εχει να προτεινει κατι αλλο αντιστοιχο στα ιδια ή και λιγοτερα λεφτα και με μπαταριες στο σετ, ας μας πει, μας ενδιαφερει.
Me 40 ευρώ μιλάμε μόνο για κινέζικο...Η τιμή για σολο είναι πολύ καλή...αν βάλουμε μπαταρία 4αρα και φορτιστη πάμε στα 80..και πάλι σε αυτην τιμη δεν βρίσκεις στην ελληνική αγορά....

• Like
Reactions: euromaster
Το πηρα για πειραματισμο αν ταιριαζουν αλυσιδα λαμα γραναζι απο τα κινεζικα του banggood .
Οπως ειναι εχουν διαφορετικο βημα , το δε αξονακι για το γραναζι εχει διαφορετικο παχος οποτε δεν ειναι συμβατα .

Αν βρεθει γραναζι με βημα 1/4 που να ταιριαζει στο parkside τοτε θα μπορουν να χρησιμοποιηθουν οι αναλογες αλυσιδες - λαμες που υπαρχουν ενα σωρο .

Οσο για το εργαλειο ειναι αρκετα μεγαλυτερο και βαρυτερο απο τα κινεζικα , μοτερ με ψυκτρες .

Για αποδοση και καταναλωση μπαταριας θα μπορω να πω οταν τεσταριστει .

Το συστημα τεντωματος δεν με πειθει ιδιαιτερα . Θα φανει στην πραξη .

Δεν το χρειαζομουν απαραιτητα παντως μιας και με τα κινεζικα ειμαι καλυμενος .

Ειχα παρει και μια μπαταρια 4αρα με τα μεγαλα στοιχεια , σμαρτ παναθεμα την . Σημερα που πηγα να την φορτισω για πρωτη φορα εστε να την εχω με το πριονι ειδα οτι αναβοσβηνουν μετα απο λιγο τα λαμπακια στον φορτιστη και η μπαταρια ζεματαει .

Να δω με το σερβις ποια ειναι η διαδικασια τωρα ...

ΥΓ : Επειδη δεν καιγομαι να το κρατησω αν καποιος απο πατρα το εχει αναγκη και δεν βρηκε ας στειλει ενα μηνυμα να του το δωσω . Η αγορα εγινε με μετρητα οποτε η αποδειξη δεν ειναι ονομαστικη . Στην συσκευασια του οπως το πηρα .
Ξεφορτισε την μπαταρία τελείως και ξανά φορτιστην...θα είναι μια χαρά...το ίδιο θα σ κάνουν στο service

• Like
Reactions: SokoNik and droulis