Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όποιος ενδιαφέρεται για τροχηλατη εργαλειοθήκη την Πέμπτη φέρνει για πρώτη φορά της QBrick σε καλή τιμή που θεωρηται από της κορυφαίες μαρκες στην αποθήκευση...
Θεωρώ ότι αξίζει..

Screenshot_20250125_172913_Facebook.jpg

Παιδιά έπαθα πλάκα σήμερα με το sds PARKSIDE X 20 V PAPS στα 3j που έφερε πριν κάνα μήνα...το πήρα καθαρά για την σημερινή δουλειά και σοκαρίστηκα.. του έβαλα ένα Καλεμι με μύτη να σπάσω μπετο καθαρισμου γύρο από ένα τουμποραμα ,δλδ δουλειά 3 λεπτών και σταμάτησε.. το κούνια το χτύπησα, άλλαξα μπαταρια αλλά τπτ...το μόνο που έκανε ήταν ένα θορυβος σαν να είχε κολλήσει το μοτερ...το αφίσα κρυωσε αλλα και πάλι τπτ..τελικά πήρα ένα λεπτό κατααβιδι και γύρισα ελάχιστα την φτερωτή μέσα και ξεκίνησε...μου σταμάτησε άλλες 3 φορές αλλά δουλειά έκανα.. πήρα service στο τέλος

• Wow
  • Angry
Reactions: lazarefa and KOSSTV
Παιδιά έπαθα πλάκα σήμερα με το sds PARKSIDE X 20 V PAPS στα 3j που έφερε πριν κάνα μήνα...το πήρα καθαρά για την σημερινή δουλειά και σοκαρίστηκα.. του έβαλα ένα Καλεμι με μύτη να σπάσω μπετο καθαρισμου γύρο από ένα τουμποραμα ,δλδ δουλειά 3 λεπτών και σταμάτησε.. το κούνια το χτύπησα, άλλαξα μπαταρια αλλά τπτ...το μόνο που έκανε ήταν ένα θορυβος σαν να είχε κολλήσει το μοτερ...το αφίσα κρυωσε αλλα και πάλι τπτ..τελικά πήρα ένα λεπτό κατααβιδι και γύρισα ελάχιστα την φτερωτή μέσα και ξεκίνησε...μου σταμάτησε άλλες 3 φορές αλλά δουλειά έκανα.. πήρα service στο τέλος
Κριμα..πολυ κριμα..στα μαυρα εχουν ριξει πολυ την ποιοτητα.....!!!
To γυρνας και περνεις τα χρηματα σου πισω η περνεις το νεο που βγαινει την Πεμπτη....

Κριμα..πολυ κριμα..στα μαυρα εχουν ριξει πολυ την ποιοτητα.....!!!
To γυρνας και περνεις τα χρηματα σου πισω η περνεις το νεο που βγαινει την Πεμπτη....
Ήταν αυτό ρε φίλε που αν θυμάμαι σας είχα γράψει ότι μόλις βγήκα από το κατάστημα και το δοκίμασα δεν ξεκινούσε...και το άλλαξα σε 5 λεπτά...και δέστε τώρα...δλδ έμεινα άφωνος...με ήρθε να το πετάξω στα σκουπίδια..

Προφανως ο ποιοτικος ελεγχος (?) πασχει σοβαρα και ξεφευγουν
ολοκληρες παρτιδες. Ισως να εχει γινει πλεον μαρκα για τυχερακηδες
που πετυχαινουν και αγοραζουν λειτουργικα εργαλεια.
Δεν μπορει βρε παιδια. Πλεον απο την πιο αχρηστη κινεζομαρκα να αγορασεις
εργαλειο, ως καινουργιο θα δουλεψει κανονικα.

• Like
Reactions: dim tz
Προφανως ο ποιοτικος ελεγχος (?) πασχει σοβαρα και ξεφευγουν
ολοκληρες παρτιδες. Ισως να εχει γινει πλεον μαρκα για τυχερακηδες
που πετυχαινουν και αγοραζουν λειτουργικα εργαλεια.
Δεν μπορει βρε παιδια. Πλεον απο την πιο αχρηστη κινεζομαρκα να αγορασεις
εργαλειο, ως καινουργιο θα δουλεψει κανονικα.
Μα η εμπορική τακτικη δεν έχει αλλάξει συνεχίζει η ίδια..

Η lidl έχει δώσει στην grizzly την διαχειρηση κατασκευής εργσλειων με μια τιμή μονάδας..το φτιάχνει με 15 ευρώ και το πουλάει 40..
Στα 1000 κομμάτια έχουν υπολογίσει και οι 2 ότι ενδεχόμενος γυρω στα 150 κομμάτια θα είναι ελαττωματικά και προχωρούν...και δεν τους πειράζει αφού το έχουν κάλυψη από την μαζική παραγωγή...
Άρα δεν τους ενδιαφέρει να αλλάξουν τίποτα...και ας γίνονται ξεφτίλα...γιατί παρόλα ταύτα συνεχίζουν και πουλούν...

Όποιος ενδιαφέρεται για τροχηλατη εργαλειοθήκη την Πέμπτη φέρνει για πρώτη φορά της QBrick σε καλή τιμή που θεωρηται από της κορυφαίες μαρκες στην αποθήκευση...
Θεωρώ ότι αξίζει..

View attachment 246211

• Wow
Reactions: lazarefa
62,72 ο Δαγιόπουλος με δωρεάν μεταφορικά (για παραλαβή από συγκεκριμένο σημείο) ή 2 ευρώ για θυρίδα Box Now (δεν ξέρω αν χωράει βέβαια σε θυρίδα αυτό το πράγμα), κι από την άλλη το Lidl με "προσφορά" στα 70 από 80 ευρώ...
Άλλη μια απόδειξη ότι πριν κάθε πιθανή αγορά θέλει όσο καλό γίνεται ψάξιμο της αγοράς.
To ίδιο στο σκρουτζ ξεκινά ακόμα πιο φτηνά, από τα 58,88 ευρώ:
Edit: Μάλλον το μπαούλο του Lidl είναι το παρακάτω:
Οπότε σε αυτή την περίπτωση, η τιμή που το φέρνουν φαίνεται να είναι ελαφρά καλύτερη από τον ανταγωνισμό.

Last edited:
Eτσι ειναι, πανε οι καιροι που το Λιντλ εφερνε εργαλεια σε αχτυπητες τιμες.

Πλεον ολα πραματα θελουν οντως ψαξιμο, οπως πχ. τα ανυψωτηρια που τα βρηκαμε σχεδον στην μιση τιμη, αν και δεν εγραφαν το μεγ. βαρος ανυψωσης.

Νομίζω συγκρίνετε ανόμοια προϊόντα

Στην προσφορά του Lidl φαίνεται πως εκτός από το Qbrick System Two Cart (που έχει 60€ στο Σκρουτζ), περιλαμβάνονται και το Qbrick Pro toolbox και το Qbrick Pro organizer 100 που έχουν άλλα 50€ στο Σκρουτζ.

Οπότε, 70 αντί 110 είναι όντως καλή τιμή.

Εχει δικιο ο Νικος...
Το μπαούλο που βάζει είναι ακριβώς αυτό...και η τιμή οχι απλως ειναι καλη ... είναι πολύ καλή..!!!!

Αποτελείται από 3 κομμάτια...

• Like
Reactions: dimirass4177
Εχει δικιο ο Νικος...
Το μπαούλο που βάζει είναι ακριβώς αυτό...και η τιμή οχι απλως ειναι καλη ... είναι πολύ καλή..!!!!

Αποτελείται από 3 κομμάτια...

Κωστή είσαι σίγουρος για αυτό; Γιατί στη φωτό από το φυλλάδιο αναφέρει "τιμή για κάθε συσκευασία 69,99 ευρώ", και αν προσέξεις στις φωτογραφίες, έχει περιγραφές για 3 τύπους προιόντων, QS Pro toolbox, QS Pro Organizer & QS Pro Cart. Οπότε εικάζω ότι η συγκεκριμένη τιμή δεν περιλαμβάνει όλα αυτά τα προιόντα μαζί.

Κωστή είσαι σίγουρος για αυτό; Γιατί στη φωτό από το φυλλάδιο αναφέρει "τιμή για κάθε συσκευασία 69,99 ευρώ", και αν προσέξεις στις φωτογραφίες, έχει περιγραφές για 3 τύπους προιόντων, QS Pro toolbox, QS Pro Organizer & QS Pro Cart. Οπότε εικάζω ότι η συγκεκριμένη τιμή δεν περιλαμβάνει όλα αυτά τα προιόντα μαζί.
Στην εφαρμογή δείχνει ότι στην τιμή είναι η εργαλειοθήκη το κουτί οργάνωσης και το καροτσι...άρα η τιμή αφορά και τα 3

• Like
Reactions: KOSSTV
Λαζαρε στα specs το γράφει..

• Σετ για την ασφαλή μεταφορά εργαλείων και μικρών εξαρτημάτων
  • Το σετ αποτελείται από:
    - QS Pro Cart καροτσάκι εργαλείων με τροχούς και τηλεσκοπική λαβή.
    - QS Pro Toolbox και
    - QS Pro Organiser 100
    με 8 θήκες σε διάφορα μεγέθη.
  • Mε αποσπώμενες μονάδες
  • Στιβαρή κατασκευή, πολυκαρβονικό κάλυμμα με υψηλή αντοχή σε φθορές.
    Διαστάσεις: 45 x 39 x 69cm
Τώρα εάν φέρουν άλλο η δεν είναι αυτό ακριβώς δεν το ξέρω...Η εικόνα και η αναγραφή είναι ξεκάθαρη πάντως..

..και επειδή τα ψάχνω καλά οριστε και στο Γερμανικό το ίδιο...

Λαζαρε στα specs το γράφει..

• Σετ για την ασφαλή μεταφορά εργαλείων και μικρών εξαρτημάτων
  • Το σετ αποτελείται από:
    - QS Pro Cart καροτσάκι εργαλείων με τροχούς και τηλεσκοπική λαβή.
    - QS Pro Toolbox και
    - QS Pro Organiser 100
    με 8 θήκες σε διάφορα μεγέθη.
  • Mε αποσπώμενες μονάδες
  • Στιβαρή κατασκευή, πολυκαρβονικό κάλυμμα με υψηλή αντοχή σε φθορές.
    Διαστάσεις: 45 x 39 x 69cm
Τώρα εάν φέρουν άλλο η δεν είναι αυτό ακριβώς δεν το ξέρω...Η εικόνα και η αναγραφή είναι ξεκάθαρη πάντως..

..και επειδή τα ψάχνω καλά οριστε και στο Γερμανικό το ίδιο...

Κωστή στο ελληνικό Lidl δίνει αρχική τιμή τα 79,99 ευρώ και 69,99 με την έκπτωση. Προφανώς δεν έχω κανένα λόγο να αντιδικήσω (το αντίθετο, κι εγώ θέλω πολύ να είναι όλα μέσα στην τιμή των 69,99 ευρώ), αλλά δεν σε προβληματίζει η αρχική τιμή των 79,99 του σετ ως προς το τι ακριβώς αφορά αυτή η τιμή;

Έχεις δίκιο σε ότι αφορά την αναλυτική περιγραφή στο ελληνικό site:
Παρά το ότι μου κάνει εντύπωση η αρχική τιμή που αναφέρει προ της έκπτωσης lidl plus (για ποιο λόγο να μην αναφέρει πχ αρχική τιμή 130 ευρώ ή κάτι ανάλογο), ίσως πρόκειται για ξεστοκάρισμα κατηργημένου σετ, τι να πω...
Εννοείται ότι σε αυτά τα χρήματα πρόκειται για εξαιρετική προσφορά και μακάρι να έχουν αξιοπρεπή αποθέματα κι όχι 1-2 σετ σε κάθε κατάστημα.

...ίσως πρόκειται για ξεστοκάρισμα κατηργημένου σετ, τι να πω...
Εννοείται ότι σε αυτά τα χρήματα πρόκειται για εξαιρετική προσφορά και μακάρι να έχουν αξιοπρεπή αποθέματα κι όχι 1-2 σετ σε κάθε κατάστημα.
Αυτό μάλλον είναι το θέμα αυζυτησης κυρίως...
Η γνωστές πρακτικές κρακτη και μετά 2-3 κομματια και όχι σε ολα τα καταστήματα είναι πολυ συνήθης πρακτική η οποία πολύ φοβάμαι ότι θα συνεχιστεί και θα είναι έκπληξη να εχουν απόθεμα..αφού τα αποθέματα.ακομη και στο εξωτερικό είναι πολύ λίγα...

Γνωστή Lidl..αλλά και εμείς οι καταναλωτές πλέον υποψιασμένοι και "διαβασμένοι"..

Αυτό μάλλον είναι το θέμα αυζυτησης κυρίως...
Η γνωστές πρακτικές κρακτη και μετά 2-3 κομματια και όχι σε ολα τα καταστήματα είναι πολυ συνήθης πρακτική η οποία πολύ φοβάμαι ότι θα συνεχιστεί και θα είναι έκπληξη να εχουν απόθεμα..αφού τα αποθέματα.ακομη και στο εξωτερικό είναι πολύ λίγα...

Γνωστή Lidl..αλλά και εμείς οι καταναλωτές πλέον υποψιασμένοι και "διαβασμένοι"..
Μετά το sds με το που αγοράζω κάτι θα κάνω τουλάχιστον εγώ ένα δυνατό crush test...

• Like
Reactions: KOSSTV