Για χειρουργους μπαταριολογους είναι μια χαρά...!!!Εντάξει η τιμή τον 8ah είναι αρκετά καλή...θα παρω 2 για ένα ένα παιδικό αυτοκινητο του μικρου

Με 50 ευρώ δεν βρίσκεις 10 στοιχεία 21700..!!!
Για χειρουργους μπαταριολογους είναι μια χαρά...!!!Εντάξει η τιμή τον 8ah είναι αρκετά καλή...θα παρω 2 για ένα ένα παιδικό αυτοκινητο του μικρου
Έτσι ακριβωςΓια χειρουργους μπαταριολογους είναι μια χαρά...!!!
Με 50 ευρώ δεν βρίσκεις 10 στοιχεία 21700..!!!
Όταν λες όλες οι κινέζικες εννοείς αυτές από AliExpress; Και να έχουν κούμπωμα DeWalt;ολες τιiς κινεζικες μe ανοιγμα κ dewalt
ειναι φτιαγμενες για να ταιριαζουν στις περισσοτερες μαρκεςΌταν λες όλες οι κινέζικες εννοείς αυτές από AliExpress; Και να έχουν κούμπωμα DeWalt;
Θα τις κανεις 12βολτες?Εντάξει η τιμή τον 8ah είναι αρκετά καλή...θα παρω 2 για ένα ένα παιδικό αυτοκινητο του μικρου
Μικρη η διαφορά θα της αφισω έτσι για το αυτοκινητάκι φοράει 24v 12 ah...άρα θα βάλω 40v με stepdown στα 26v και επειδή θα είναι 2 θα έχει 16ah...Θα τις κανεις 12βολτες?
Έχεις δίκιο, το έχω αναφέρει και παλιότερα νομίζω εγώ. Αλλά μετά από ένα χρόνο σχεδόν έχω βαριά καλώδια κ.α. επάνω και δείχνουν εντάξει. Φυσικά τις έχω από μια βίδα στο τοίχο.Έχω καιρό να αγοράσω ραφιερες αλλά δεν περίμενα τέτοια πτώση ποιότητας.
Λεπτότερα μέταλλα, οι συνδέσεις είναι ανάποδα σε σχέση με τις παλιές ( στιβαρες χρώματος γκρι στο βαθος). Οι εγκοπές είναι στους οριζοντιους συνδέσμους και οχι στα πόδια. Τα πλαστικά πέλματα τα μισά σε μέγεθος από τα παλιά.
Και ενώ έχουν σύνδεσμο στην μέση κάθε ραφιου δεν έχουν την στιβαρότητα των παλιών. Οι παλιές δεν έχουν τίποτα στην μέση και δεν έχουν θέμα. Επίσης στις παλιές είχαν ένα νοβοπαν για τα ράφια 2.5 φορές το πάχος από το mdf που έχουν τώρα...
Και μάλιστα τότε τις είχα αγοράσει 25€ σε προσφορά. Αυτή δεν αξίζει τα 35... Έχε χάρη που ήθελα έναν έξτρα πάγκο για το cnc ...
Έχω μάλιστα και την πρώτη χρώματος ασημί που είχε φέρει και είναι καλύτερη από αυτήν και την έχω κάνει πόδια για τον πάγκο εργασίας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ερώτηση: έχει ένα βερνίκι τώρα στο lidl. Αξίζει τα λεφτά του για ξύλα προστασία σε εξωτερική χρήση?
Το βερνικι ειναι αυτο..Ερώτηση: έχει ένα βερνίκι τώρα στο lidl. Αξίζει τα λεφτά του για ξύλα προστασία σε εξωτερική χρήση?
Ο Γενικός κανόνας είναι ότι περνάς πρώτα 2 χέρια εμποτισμού και μετά 2 χέρια κρούστας.Το ότι κάνει κρούστα είναι καλό? Θεωρώ πως τα εμποτισμού είναι καλύτερα μιας και πάνε βαθειά και δεν επηρεάζονται νομίζω από ξεφλούδισματα .
Αν είναι τελείως εκτεθειμένο το ξύλο (δηλ. όχι κάτω από υπόστεγο), ότι βερνίκι και να βάλεις σε λίγα χρόνια (3-5?) θα θέλει επανάληψη.Θέλω να περάσω μια ξύλινη ελαφρώς επεξεργασμένη παλετοπορτα για ένα χωράφι. Οπότε θα είναι εκτεθειμένο σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου με τέτοιες περιπτώσεις είναι οτι...δεν έχω βρει κανένα τις προκοπής, ακόμα και επώνυμο.
Για την δουλεια που θες μονο κρουστας κανει....φυσικα εννοειται πρωτα οτι θελει συντηρητικο για να κρατησει...Το ότι κάνει κρούστα είναι καλό? Θεωρώ πως τα εμποτισμού είναι καλύτερα μιας και πάνε βαθειά και δεν επηρεάζονται νομίζω από ξεφλούδισματα .
Θέλω να περάσω μια ξύλινη ελαφρώς επεξεργασμένη παλετοπορτα για ένα χωράφι. Οπότε θα είναι εκτεθειμένο σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου με τέτοιες περιπτώσεις είναι οτι...δεν έχω βρει κανένα τις προκοπής, ακόμα και επώνυμο.
Ακριβως αυτο......Ο Γενικός κανόνας είναι ότι περνάς πρώτα 2 χέρια εμποτισμού και μετά 2 χέρια κρούστας.
Αν είναι τελείως εκτεθειμένο το ξύλο (δηλ. όχι κάτω από υπόστεγο), ότι βερνίκι και να βάλεις σε λίγα χρόνια (3-5?) θα θέλει επανάληψη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.