Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τραυματικη εμπειρια δεν θα το ελεγα αν και ουτε σε εμενα αρεσει να περιμενω σε ουρες.

Βεβαίως, επιλογή καθένα είναι να περιμένει σε ουρές, είτε έξω από κατάστημα, στον ήλιο ή τη βροχή και το κρύο (έχουμε δει πολλά βίντεο με ουρές για εκπτώσεις πραγματικές σε μεγάλα καταστήματα του εξωτερικού ή για εισιτήρια θεάτρου και μουσικών εκδηλώσεων), είτε μέσα σ' αυτό, αλλά για μένα, Νεκτάριε, ήταν τραυματική εμπειρία αυτή η περιπέτεια και, όπως έγραψα, δεν σκοπεύω να την ξανακάνω.

Ποιους θα πονέσει και γιατί ?

Το ειπα με την εννοια οτι αρκετοι θα "ξυλωθουν" για να παρουν αυτα τα εργαλεια.
Οπως εμενα που γλυκοκοιταζω το τροχο γιατι αν και εχω τη σειρα lxt της μακιτα, ο τροχος σολο κανει τα διπλα λεφτα. Αν βαλουμε και μια νεα μπαταρια ακομη, ξεφευγουμε. Αν και απο την αλλη η μπαταρια θα μεινει για ολα τα εργαλεια.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βεβαίως, επιλογή καθένα είναι να περιμένει σε ουρές, είτε έξω από κατάστημα, στον ήλιο ή τη βροχή και το κρύο (έχουμε δει πολλά βίντεο με ουρές για εκπτώσεις πραγματικές σε μεγάλα καταστήματα του εξωτερικού ή για εισιτήρια θεάτρου και μουσικών εκδηλώσεων), είτε μέσα σ' αυτό, αλλά για μένα, Νεκτάριε, ήταν τραυματική εμπειρία αυτή η περιπέτεια και, όπως έγραψα, δεν σκοπεύω να την ξανακάνω.

Φιλε μου οπως ειπα και εγω πιο πανω,μολις ειδα αυτο τον κοσμο εφυγα κατευθειαν.Πιστευω δεν αξιζει να περιμενεις ποση ωρα στον ηλιο για να μπεις,και αμα δεν βρεις κατι που να σου κανει μετα τι κανεις?Τουλαχιστον ας το κανανε σε ενα μεγαλυτερο χωρο.Απο οτι καταλαβα απο εργαλεια δεν ειχε πολλα πραματα.Οταν λεω εργαλεια εννοω ηλεκτρικα (τροχους,δισκοπριονα....).

Συμφωνώ μαζί σου, στο θέμα της επιλογής του καταστήματος (ακατάλληλο, κατά την άποψή μου, αλλά ίσως εξυπηρετεί άλλους στόχους και πολιτική που δεν τα γνωρίζουμε).

Πράγματι, ηλεκτρικά εργαλεία δεν υπήρχαν πολλά, αν και θυμήθηκα τώρα ότι υπήρχαν λίγα κομμάτια και του μηχανισμού απορρόφησης σκόνης, που προσαρμόζεται σε εργαλείο αν κατάλαβα καλά.

Περασα εξω απο το μπαζαρ και γινετε χαμος.Σκεφτομουνα να σταματησω να δω κανα εργαλειο αλλα μολις ειδα οτι πρεπει να περιμενω μια ωρα μονο για να μπω,λεω αντε γεια σας!

+1000
Aν καί είμαι σχετικά κοντά στό κατάστημα,μιά φορά είχα πάει είδα μιά ουρά διπλοσειρά μάλιστα 100 μέτρα,ένα αλαλούμ μέσα,καί κατευθείαν είπα γειά σας.

Εργαλεία αν θυμάμαι καλά σχεδόν ποτέ δεν έχουν πολλά. Αυτό που είχαν τα πρώτα 2 bazaar ήταν πάρα πολλά αναλώσιμα εργαλείων με τιμές χώμα (μεταλλικές βούρτσες για τροχό και δράπανο, δίσκους διαφόρων τύπων για τον τροχό, ποτηροτρύπανα κλπ). Την τρίτη φορά που πήγα είχε ελάχιστα από εργαλεία και επίσης είχαν αρχίσει οι διαφημίσεις στα ραδιόφωνα με τον κόσμο να πολλαπλασιάζεται απίστευτα. Στα τελευταία δεν έχω ξαναπάει, 2 φορές πέρασα απέξω (μικρή παράκαμψη, ήταν στο δρόμου μου) και μόνο στη θέα της εξωτερικής ουράς δεν έψαξα καν για πάρκινγκ.
Πάντως να πω την αλήθεια μετά τα αρκετά αναλώσιμα που είχα αγοράσει τις πρώτες φορές, δεν νομίζω να βρω κάτι που να αξίζει.
Ίσως αν θελήσω μόνο κάποιο μεγάλο κομμάτι με έκπτωση 20+ ευρώ να το ξαναεπιχειρήσω και αυτό με πολύ σκέψη.

Το ειπα με την εννοια οτι αρκετοι θα "ξυλωθουν" για να παρουν αυτα τα εργαλεια.
Οπως εμενα που γλυκοκοιταζω το τροχο γιατι αν και εχω τη σειρα lxt της μακιτα, ο τροχος σολο κανει τα διπλα λεφτα. Αν βαλουμε και μια νεα μπαταρια ακομη, ξεφευγουμε. Αν και απο την αλλη η μπαταρια θα μεινει για ολα τα εργαλεια.

Εκ πρώτης ματιάς το παλμικό αναφέρει ότι είναι 180Nm, παρακάτω όμως αναφέρει μέγιστη διάμετρος Μ8.

Τα επαγγελματικά π.χ. Bosch GDX 18 V-EC με 185Nm, μέγιστη διάμετρος Μ16, Bosch GDR 10,8V 105 Nm μέγιστη διάμετρος M14

Το Μ8 του Parkside δεν ανταποκρίνεται στα 180Nm.

Εχω την εντυπωση οτι το αυτο που λες ειναι το μεγεθος του τσοκ, το μεγιστο που μπορει να κουμπωσει στο καθε εργαλειο. Φυσικα μπορει να κανω λαθος.

Περνώντας μεσημεράκι απο το κατάστημα της περιοχής είδα οτι ολα μα όλα τα εργαλεία βρίσκονται εκεί σε ποσότητα.. Δεν είχε μεγάλη ζήτηση αυτο το φυλλάδιο και πως να έχει δηλαδή.

σκεπτόμουν να πάρω το κατσαβίδι μπαταρίας στα 10 για να υπάρχει στο αυτοκίνητο, αλλά μπα...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

είδε κανείς τα κατσαβίδια; εδώ, Ασπρόπυργο δεν τα είχαν φέρει.

Δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα απο κοντά το κατσαβίδι. Ενδιαφέρον έχουν τα κατσαβίδια σετ με την βάση στα 12 ευρώ. Εντάξει "σκνίπεξ" :p δεν είναι αλλά για ερασιτεχνική χρήση μια χαρά φαίνονται.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εχω την εντυπωση οτι το αυτο που λες ειναι το μεγεθος του τσοκ, το μεγιστο που μπορει να κουμπωσει στο καθε εργαλειο. Φυσικα μπορει να κανω λαθος.

Δεν έχουν τσοκ τα παλμικά, 1/4"F εξάγωνο ή 1/4"M,3/8"M, 1/2"M καρέ ή 1/4"F και 1/2"M καρέ.

Τα απλά φαλτσοπρίονα τα πουλάει για 3η φορά...

Τα βλέπω να βγαίνουν στο μπαζάρ με 30-40 ευρώ αφού λίγοι τα παίρνουν...

Τα απλά φαλτσοπρίονα τα πουλάει για 3η φορά...

Τα βλέπω να βγαίνουν στο μπαζάρ με 30-40 ευρώ αφού λίγοι τα παίρνουν...

Λογικό να τους μείνει το φαλτσοπρίονο. Αν έμπαινε εστω και ενα 10ρικο κάτω δηλαδή στα 60 ευρώ προσωπικά θα το αγόραζα. Τώρα οταν ξεκινάνε επώνυμα απο 70 ευρώ οχι δεν θα πάρω..

Αν το δεί κανείς βέβαια στο bazzar σε χαμηλή τιμή(έως και 40 ευρώ) και μπορεί να μου το αγοράσει θα του δώσω ενα 10αρικο+ για την όλη ταλαιπωρία και θα το παραλάβω απο την περιοχή του.(εντός Αττικής)

Λογικό να τους μείνει το φαλτσοπρίονο. Αν έμπαινε εστω και ενα 10ρικο κάτω δηλαδή στα 60 ευρώ προσωπικά θα το αγόραζα. Τώρα οταν ξεκινάνε επώνυμα απο 70 ευρώ οχι δεν θα πάρω..

Αν το δεί κανείς βέβαια στο bazzar σε χαμηλή τιμή(έως και 40 ευρώ) και μπορεί να μου το αγοράσει θα του δώσω ενα 10αρικο+ για την όλη ταλαιπωρία και θα το παραλάβω απο την περιοχή του.(εντός Αττικής)

Δεν νομιζω να υπαρχει στο Μπαζαρ αφου αυτην την εβδομαδα ειναι σε διαθεση απο τα καταστηματα.Παντως και εγω μαζι σου αμα το βρει κανεις μεχρι 40 ευρω του δινω και εγω +10 για την ταλαιπωρια.
Καθε ποτε γινετε Μπαζαρ?

Περασα και εγω απο ραφηνα που ειχα δουλεια και τσιμπησα το φλογιστρο ζαχαροπλαστικης που ειναι καλο και σε αλλες περιπτωσεις και μια ταινια υφασματινη διαφανη.

Μιας και σήμερα μας απασχόλησε το Bazaar και βρήκαμε στις προηγούμενες σελίδες τις τιμές του κολωνάτου δράπανου 500W (από 69 σε 40 ), θυμάται κανείς τις τιμές και την περίοδο που τα έβγαλε α) της κασετίνας με τα εξαρτήματα Dremel (σήμερα έχει 10 ) και β) της σπαθοσέγας Florabest με δαγκάνα (σήμερα 25 ), ώστε να καταλάβουμε περίπου την πολιτική του Lidl στο θέμα των εκπτώσεων, τουλάχιστον στα εργαλεία.

Στην ιστοσελίδα του, βρήκα την κασετίνα με τα εξαρτήματα Dremel με τιμή Γερμανίας 12,99 αλλά δεν γνωρίζω την ελληνική. Δεν βρήκα, όμως, τη σπαθοσέγα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν νομιζω να υπαρχει στο Μπαζαρ αφου αυτην την εβδομαδα ειναι σε διαθεση απο τα καταστηματα.Παντως και εγω μαζι σου αμα το βρει κανεις μεχρι 40 ευρω του δινω και εγω +10 για την ταλαιπωρια.
Καθε ποτε γινετε Μπαζαρ?

Στο σημερινό Bazaar δεν είδα φαλτσοπρίονο.