Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ρε σεις, τοσοι που ειμαστε αν κανουμε ενα γκρουπ buy απο ενα αλλο της αγορας δεν θα πετυχουμε καλη τιμη?

Το πιο κουφό είναι να κάνουμε μια παραγγελία ομαδική για το forum στα κεντρικά του Lidl Γερμανίας. Και να προπληρώσουμε μια μεταφορική εταιρία να τα αγοράσει και να τα φέρει .... λέμε τώρα ...να λέμε και καμιά σοβαρή μ@λ@κία. Παράξενο δεν θα τους φανεί ???
Την Γερμανική συνεννόηση θα την αναλάβει ο Μιχάλης που έχει εμπειρία :flipout:

Το πιο κουφό είναι να κάνουμε μια παραγγελία ομαδική για το forum στα κεντρικά του Lidl Γερμανίας. Και να προπληρώσουμε μια μεταφορική εταιρία να τα αγοράσει και να τα φέρει .... λέμε τώρα ...να λέμε και καμιά σοβαρή μ@λ@κία. Παράξενο δεν θα τους φανεί ???
Την Γερμανική συνεννόηση θα την αναλάβει ο Μιχάλης που έχει εμπειρία :flipout:

Μπα, σιγα μην δειξουν ενδιαφερον για 5-6 τεμαχια.
Μπορουμε ομως να δουμε ομαδικη σε καποιο Ελληνικο μαγαζι οπως το κεντρο βιδας και το toolshouse που εχουν σταθερα καλυτερες τιμες και service. Kαι γνωριζω και τα παιδια εκει.

Από εμένα δες το να τελειώνουμε με αυτό το πριονοκλαπατσίμπανο.
Σίγουρα καλύτερο ψάξιμο θα κάνεις εσύ Μιχάλη

Με μια γρηγορη ματιά , τιμη δύναμη εγγύηση , όχι επιστροφή Νεκταριε .

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου (μπορεί να ήταν και σε αυτό το forum) ότι η LIDL από την Scheppach παίρνει τα εργαλεία (και τα μετονομάζει σε Parkside), αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Η parkside δεν εχει τμήμα έρευνας και εξέλιξης . Αυτο που κανει ειναι να παίρνει-αγοράζει και ελαφρά να τροποποιεί (βαση νομοθεσίας copyright) ετοιμα σχεδια απο άλλες εταιρίες σε παλιότερα εργαλεια τους . Γι αυτό και τα εργαλεια της μοιάζουν μια με bosch μια με eιnhell κλπ .
Ενας λόγος ακόμα που έχουν χαμηλές τιμές .

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Με μια γρηγορη ματιά , τιμη δύναμη εγγύηση , όχι επιστροφή Νεκταριε .
Εκει θελω να καταληξω. Απομτην αγορα μαλλον δυσκολα παιρνουμε ποιοτητα lidl σε τιμη lidl

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου (μπορεί να ήταν και σε αυτό το forum) ότι η LIDL από την Scheppach παίρνει τα εργαλεία (και τα μετονομάζει σε Parkside), αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Τα φαλτσοπρίονα που είχε (απλό και συρόμενο) ήταν όλα της Scheppach.

Τα φαλτσοπρίονα που είχε (απλό και συρόμενο) ήταν όλα της Scheppach.

Τα οποία θεωρούνται αξιόπιστα; Θυμάμαι που το χες ξαναγράψει για το συρόμενο αλλά ξέχασα να σε ρωτήσω..

Τα οποία θεωρούνται αξιόπιστα; Θυμάμαι που το χες ξαναγράψει για το συρόμενο αλλά ξέχασα να σε ρωτήσω..

Βαφτισμένα είναι και αυτά. Για τον ερασιτέχνη είναι πάντα αξιόπιστα, για τον επαγγελματία όχι! :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΒΤW, Χθες ξέσκισα τον μικρό γωνιακό τροχό του lidl.

2.5 και ώρες συνεχόμενο δούλεμα με διαλείματα του 0.5 λεπτού με την χοντρή συρματόβουρτσα (την κόκκινη) και περιστασιακά με χρήση του εξαρτήματος τριβείου.
Δεν κατάλαβε Χριστό, λίγο ζέσταμα μόνο και πολύ ήταν.

Για 25 ευρώ που τον αγόρασα πριν από 1.5 χρόνο, τα λεφτά του τα έχει βγάλει με το παραπάνω (έχει φάει άπειρα ζόρια σε τριψίματα και κοψίματα ξύλου, μετάλλου και πέτρας ).

Θα του αλλάξω και λίγο το γράσσο και θα είναι τζιτζί!

Παιδιά καλησπέρα έχω ένα ολοκαίνουργιο δράπανο μπαταρίας 14,4 volt.
Του έκανα την πρώτη φόρτιση γύρω στις έντεκα ώρες. Η μπαταρία που έχει είναι ni-cd.
Μόλις έβαλα τον φορτιστή στη μπρίζα άναψε ένα πράσινο λαμπάκι . Ύστερα έβαλα και την μπαταρία πάνω στην βάση φόρτισης και άναψε ένα κόκκινο λαμπάκι. Μέχρι που το έβγαλα ύστερα από έντεκα ώρες την μπαταρία, το λαμπάκι παρέμενε κόκκινο αναμμένο.

Αυτά τα λαμπάκια στους φορτιστές ειδικά το κόκκινο παραμένει κόκκινο, η όταν φορτιστεί η μπαταρία θα γίνει πράσινο.

Σας ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γιατί το συγκεκριμένο δράπανο παρέμενε χρόνια σε ράφι καταστήματος απούλητο και μήπως όλα αυτά τα χρόνια την έχουν ακούσει η μπαταρίες.

Eαν η μπαταρια καδμιου παρεμενε στο ραφι τοσα χρονια μαζι με το εργαλειο, χωρις καποια επαναφορτιση, τοτε ειναι πεθαμενη.

Το συνεχες αναμα στο κοκκινο δεν ειναι καλος οιωνος. Σημαινει προβλημα στην μπαταρια. Τσεκαρε το μανουαλ του φορτιστη, αν υπαρχει, να το επιβεβαιωσεις.

Στο manual του φορτιστη αναφέρει ότι η συγκεκριμένη μπαταρία φορτίζει τρείς με πέντε ώρες δεν αναφέρει κάτι επιπλέον.
Μόλις έβγαλα την μπαταρία πάνω από τον φορτιστη τα λαμπάκια που έχει πάνω της η μπαταρία δείχνουν ότι είναι φορτισμένη και όντως το τρυπάνι δουλεύει. Το ότι όμως παραμένει κόκκινο το λαμπάκι πάνω στο φορτιστη αυτο είναι που με ανησυχεί.

Έβαλα και την δεύτερη μπαταρία που έχει μέσα να δω τι πραγματικά θα συμβεί είμαι πολύ περίεργος.

Είναι της Carrefour tmc70104-a

DY09413

Τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας είναι 14.4 NI-CD 1300 MAH

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια