Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που έχουν την καλή διάθεση να διευκολύνουν ο ένας τον άλλο με τις διάφορες αγορές από το Lidl!!!
Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι…
…δύσκολά το συναντάς αυτό σήμερα και όταν το βλέπεις να γίνεται (με χαρά και αφιλοκερδώς) δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορο.
Εύγε σε όλους σας!

Εγώ λέω να κάνουμε ένα ξεχωριστό thread ειδικά για τέτοια ψαξίματα κλπ...
Σίγουρα βοηθάει όλους αυτό το πράγμα και ειδικά αν είναι αφιλοκερδώς ακόμα καλύτερα.

Είναι πολυ καλη ιδέα , ενα ξεχωριστό-καθαρό νήμα .
Έχω αναφέρει ξανά ότι έχω το service του lidl 3 στενά πανω απο μένα και 3 υποκαταστήματα σε απόσταση 1-4 χιλιομέτρων . Σύνορα Ν. Ιωνία-Ν. Φιλαδελφεια-Περισος . Αν χρειαστει κανένας τίποτα είμαι μέσα .

Είναι πολυ καλη ιδέα , ενα ξεχωριστό-καθαρό νήμα .
Έχω αναφέρει ξανά ότι έχω το service του lidl 3 στενά πανω απο μένα και 3 υποκαταστήματα σε απόσταση 1-4 χιλιομέτρων . Σύνορα Ν. Ιωνία-Ν. Φιλαδελφεια-Περισος . Αν χρειαστει κανένας τίποτα είμαι μέσα .

Συμφωνω και εγω, κυκλοφορω πρωινα κοντα στα καταστηματα Ιωνία-Ν. Φιλαδελφεια-μεταμορφωση -κηφισια, εαν ειναι ειμαι και εγω μεσα.

Σήμερα δούλεψα λίγο τον τροχό μπαταρίας... ήθελα να τρίψω στα γρήγορα κάτι ράφια και για να μη τραβάω καλώδια και βάζω τρίβει ο έβαλα το δίσκο για στρογγυλά γυαλοχαρτα! Τη δουλειά την έκανα και με το παραπάνω, η μπαταρία κράτησε γύρω στα 10'+ συνεχούς χρήσης αλλά το πρόβλημα ήταν ότι ζέστενοταν η μπαταρία και κοβόταν η τροφοδοσία κατά διαστήματα. .. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις. . Κατά μία άποψη είναι λογικό γιατί ο τροχός ζητάει πολύ ενέργεια και ζορίζεται η μπαταρία αλλά από την άλλη αν σταματάει και την ώρα που κόβεις κανένα σίδερο αντε να βγάλεις το δίσκο από εκεί μέσα. ...

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σήμερα δούλεψα λίγο τον τροχό μπαταρίας... το πρόβλημα ήταν ότι ζέστενοταν η μπαταρία και κοβόταν η τροφοδοσία κατά διαστήματα. .. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις. . Κατά μία άποψη είναι λογικό γιατί ο τροχός ζητάει πολύ ενέργεια και ζορίζεται η μπαταρία αλλά από την άλλη αν σταματάει και την ώρα που κόβεις κανένα σίδερο αντε να βγάλεις το δίσκο από εκεί μέσα. ...

Πολυ ενδιαφερον, αξιζει μια κουβεντα με το σερβις ισως, η τουλαχιστον περισσοτερη λεπτομερια. Εισουν με το δαχτυλο στο κουμπι για 10 συνεχομενα λεπτα;

Last edited:
Οι παύσεις που έκανα ήταν 2-3 δευτερόλεπτων κατά διαστήματα όταν πάθαινε αγκύλωση το δάχτυλο πατοντας συνεχόμενα το κουμπί. ..

Εγώ λέω να κάνουμε ένα ξεχωριστό thread ειδικά για τέτοια ψαξίματα κλπ...
Σίγουρα βοηθάει όλους αυτό το πράγμα και ειδικά αν είναι αφιλοκερδώς ακόμα καλύτερα.

Kαλη ιδεα.
Ο τιτλος πρεπει να μην παραπεμπει ξανα στα Lidl (αρκετα τσαμπα διαφημιση του κανουμε:) καθως και να μην συγχεεται με το αλλo νημα για αγορες απο εξωτερικο/αμαζον.

Ας ειναι κατι σαν ....'Εξυπηρετηση μελων για αγορες εργαλειων απο Ελλαδα'

Ακουω προτασεις

Kαλη ιδεα.
Ο τιτλος πρεπει να μην παραπεμπει ξανα στα Lidl (αρκετα τσαμπα διαφημιση του κανουμε:) καθως και να μην συγχεεται με το αλλo νημα για αγορες απο εξωτερικο/αμαζον.

Ακουω προτασεις

Συμφωνω , γενικά για εξυπηρέτηση απο διαφορα μαγαζια , για οποιαδήποτε προσφορά ή συμφέρουσα αγορά που θα εχει εντοπιστεί σε κάποια περιοχή και όχι μονο απο λιντλ .

Kαλη ιδεα.

Ακουω προτασεις

Σωστο κ αυτο. η και 'Αναζητηση διαθεσιμοτητας εργαλειων απο Ελλαδα" η κατι τετοιο.. ας αφησουμε το Νικολα που το σκεφτηκε πρωτος να το ανοιξει κιολας.

Σωστο κ αυτο. η και 'Αναζητηση διαθεσιμοτητας εργαλειων απο Ελλαδα" η κατι τετοιο.. ας αφησουμε το Νικολα που το σκεφτηκε πρωτος να το ανοιξει κιολας.

Το θεμα δεν ειναι η 'αναζητηση διαθεσιμοτητας'.
Το θεμα -αν καταλαβα καλα- ειναι η εξυπηρετηση καποιων μελων που δεν μπορουν ευκολα να προμηθευτουν εργαλεια προσφορας απο τους τοπους διαμονης τους..

Φυσικα και θα το ανοιξει ο Νικος. Ειχε και την ευγενη καλωσυνη να ρωτησει και την αποψη μου πριν το ανοιξει.

Σήμερα πήρα κι εγώ το πρώτο μου "εργαλείο" από τα lidl. Ένα ζευγάρι επιγονατίδες που με βόλεψαν αφάνταστα. Απλά σκέφτομαι πόσο κουτός ήμουν που δεν είχα πάρει τόσο καιρό και ρήμαξα τα γόνατά μου...
Επειδή βλέπω πως πολλοί ψάχνουν κάποια εργαλεία, στο συγκεκριμένο κατάστημα(Λ Πάρνηθος-Αχαρνές) είχε αρκετά ρούτερ, θερμοπίστολα, σπαθόσεγες και μικρά σπαστά κατσαβίδια.
Είχε και και κάποια παπούτσια που μου φάνηκε πως θα ήταν μια χαρά για τη δουλειά τώρα το καλοκαίρι, αλλά ήταν όλα(καμιά εικοσαριά ζευγάρια) no44. Mου φάνηκε πολύ αστείο και το ανέφερα στο ταμείο, για να λάβω ακόμη πιο αστείες απαντήσεις...

Το θέμα είναι υπο συζήτηση παίδες. Κάντε λίγο υπομονή και θα τα συζητήσουμε όλα εν καιρώ.
Μην χαλάμε άλλο το συγκεκριμένο topic.

Το θέμα είναι υπο συζήτηση παίδες. Κάντε λίγο υπομονή και θα τα συζητήσουμε όλα εν καιρώ.
Μην χαλάμε άλλο το συγκεκριμένο topic.

Μην ανησυχεις, θα σβηστουν τα συγκεκριμενα 'off topic' ποστς οταν ανοιξουμε το αλλο νημα.

Το θεμα δεν ειναι η 'αναζητηση διαθεσιμοτητας'.
Το θεμα -αν καταλαβα καλα- ειναι η εξυπηρετηση καποιων μελων που δεν μπορουν ευκολα να προμηθευτουν εργαλεια προσφορας απο τους τοπους διαμονης τους..

Φυσικα και θα το ανοιξει ο Νικος. Ειχε και την ευγενη καλωσυνη να ρωτησει και την αποψη μου πριν το ανοιξει.

Οκ αν ειναι ετσι ας βαλει τον τιτλο που λες.. εγω νομισα για αναζητηση σε πια μαγαζια υπαρχουν τα ταδε εργαλεια κλπ.. η μπορει να φτιαξει ενα συνδιαστικο τιτλο η οτι νομιζει .. :smile:

Στο Lidl Γαλλίας.

Πολυεργαλείο κήπου Florabest (χορτοκοπτικό, θαμνοκοπτικό, ψαλίδι μπορντούρας και κονταροπρίονο) : http://www.lidl.fr/fr/offres-513.htm?action=showDetail&id=29900

Τυπικό κινέζικο μηχάνημα σε σχετικά καλή τιμή με 3 χρόνια εγγύηση..

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν θα έρθει εδώ...