Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές
:a0210:
Makita να υποθεσω?
:a0210:
Makita να υποθεσω?
Έτσι είναι... Σου παρέχει και μια ελευθερία κινήσεων η έλειψη καλωδίου αλλά τίποτε παραπάνω, κι αυτό το πληρώνεις σε αυτονομία και δύναμη.
Εγώ πήρα τροχό μπαταρίας για δυο λόγους...
Ο ένας είναι η τρέλα που έχουμε όλοι μας εδώ. Ο άλλος - και πιο σοβαρός - είναι το οτι έχω ένα τρακτεράκι KUBOTA για αγροτικές δουλειές και πολλές φορές παθαίνω ζημιές, κυρίως μα τις αλυσσίδες του καταστροφέα και των υδραυλικών, μακρυά απ´το σπίτι.
Αντί να γυρίσω σπίτι να το φτιάξω το κάνω επι τόπου...
Υ.Γ. Η αλήθεια τώρα...
Ποτέ δεν έχει γίνει αυτό, για πολύ απλούς λόγους.
1ον Αναγκαστικά θα γυρίσω σπίτι για να πάρω τον τροχό.
2ον Σπάνια θα χρειαστείς μόνο τροχό, και πχ ηλεκτροκόλληση μπαταρίας ακόμα δεν υπάρχει...
3ον Πάντα θα χρειάζονται κι άλλα εργαλεία που είναι αδύνατον να τα κουβαλάς όλα μαζί σου..
...κατά τα άλλα...
καλό είναι, όταν σκέφτομαι πόσο κόστισε, να λέω οτι τον αγόρασα επειδή μου ήταν απαραίτητος και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. :ernaehrung004:
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς τον προγραμματισμό του Lidl για εργαλεία?
Με μια πρώτη χρήση σε αλουμίνιο καλα φάνηκαν . Σε βάθος χρόνου θα υπάρχει καλύτερη άποψη φίλε μου .
Στο αλουμίνιο πρακτικά δεν θα πρέπει καν να μετράει σαν test-drive..... Είναι πολύ μαλακό μέταλλο για να μπορέσεις να βγάλεις όχι ασφαλή, αλλά ούτε απλά συμπεράσματα.
Και το τιτανιο μαλακο ειναι. Ατσαλι χρειαζεται...
Δεν έχεις και άδικο , απλα δεν είχα κανένα ρεταλι απο τιτανιο..![]()
Έχω ένα ραβδοειδές κομμάτι από καρβίδια του βολφραμίου (κοπτικό τόρνου) ότι πρέπει για να τεστάρεις (καταστρέψεις) τρυπάνια ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.