Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς τον προγραμματισμό του Lidl για εργαλεία?

Έτσι είναι... Σου παρέχει και μια ελευθερία κινήσεων η έλειψη καλωδίου αλλά τίποτε παραπάνω, κι αυτό το πληρώνεις σε αυτονομία και δύναμη.
Εγώ πήρα τροχό μπαταρίας για δυο λόγους...
Ο ένας είναι η τρέλα που έχουμε όλοι μας εδώ. Ο άλλος - και πιο σοβαρός - είναι το οτι έχω ένα τρακτεράκι KUBOTA για αγροτικές δουλειές και πολλές φορές παθαίνω ζημιές, κυρίως μα τις αλυσσίδες του καταστροφέα και των υδραυλικών, μακρυά απ´το σπίτι.
Αντί να γυρίσω σπίτι να το φτιάξω το κάνω επι τόπου...

Υ.Γ. Η αλήθεια τώρα...
Ποτέ δεν έχει γίνει αυτό :p, για πολύ απλούς λόγους.
1ον Αναγκαστικά θα γυρίσω σπίτι για να πάρω τον τροχό.
2ον Σπάνια θα χρειαστείς μόνο τροχό, και πχ ηλεκτροκόλληση μπαταρίας ακόμα δεν υπάρχει...
3ον Πάντα θα χρειάζονται κι άλλα εργαλεία που είναι αδύνατον να τα κουβαλάς όλα μαζί σου..

...κατά τα άλλα...
καλό είναι, όταν σκέφτομαι πόσο κόστισε, να λέω οτι τον αγόρασα επειδή μου ήταν απαραίτητος και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. :ernaehrung004:

Χαχαχα..Μπαμπη ειναι η πιο εμπεριστατωμένη άποψη-δικαιολογία που έχω διαβάσει , το τερματισες.... :)

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς τον προγραμματισμό του Lidl για εργαλεία?

Λογικα υπαρχει καποιος προγραμματισμος και περιοδικοτητα αλλα μαλλον θα πρεπει να παρεις στην εταιρια για ποιο συγκεκριμενα (αν μπορουν και εκει να σου πουν).

Καλοσωρισες στο φορουμ και στην κατηγορια. :smile:

Θα σας πω και εγώ για ποιον λόγο το πήρα.

1) Εκεί που θα τον χρησιμοποιώ πραγματικά δεν έχει ρεύμα (έχω ένα χωράφι με ένα αγροτόσπιτο και ένα τέτοιο εργαλείο έχει πολλές εφαρμογές εκεί).

2) Βολεύει όπως είπατε και εσείς να έχεις ένα εργαλείο χωρίς καλώδιο για ευέλικτη χρήση χωρίς μπαλαντέζες κλπ και κυρίως άμεση (βάζεις μπαταρία και κάνεις δουλειά).

3) Το κυριότερο όμως είναι ότι ήθελα να αγοράσω μία έξτρα μεγάλη μπαταρία 2.6 Ah η οποία μαζί με τα μεταφορικά έβγαινε κοντά στο 30άρι. Επίσης ο φορτιστής του κρουστικού θα φόρτιζε σημαντικά πιο αργά την μεγάλη μπαταρία (δείτε τι διαφορά έχουν οι 2 φορτιστές), οπότε θεωρητικά ήθελα και φορτιστή οπότε το 40άρι ήταν σίγουρο.
Αν λοιπόν από τα 70 ευρώ αφαιρέσουμε τα 40 ευρώ, έχουμε 30 ευρώ το κόστος του τροχού...
Και επειδή όπως σας είπα μου είναι απαραίτητο στο σπίτι αλλά και αλλού που δεν έχει ρεύμα αποφάσισα να τον πάρω.
Άλλωστε τα εργαλεία του Lidl δεν είναι φτιαγμένα για συνεχή ή επαγγελματική χρήση οπότε θα του κάνω ακριβώς την χρήση που πρέπει.

Σε αντίθεση τώρα με την περίπτωση του Μπάμπη που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, η δική μου περίπτωση είναι φυσιολογική!!! :p

Με μια πρώτη χρήση σε αλουμίνιο καλα φάνηκαν . Σε βάθος χρόνου θα υπάρχει καλύτερη άποψη φίλε μου .

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Με μια πρώτη χρήση σε αλουμίνιο καλα φάνηκαν . Σε βάθος χρόνου θα υπάρχει καλύτερη άποψη φίλε μου .

Στο αλουμίνιο πρακτικά δεν θα πρέπει καν να μετράει σαν test-drive..... Είναι πολύ μαλακό μέταλλο για να μπορέσεις να βγάλεις όχι ασφαλή, αλλά ούτε απλά συμπεράσματα.

Στο αλουμίνιο πρακτικά δεν θα πρέπει καν να μετράει σαν test-drive..... Είναι πολύ μαλακό μέταλλο για να μπορέσεις να βγάλεις όχι ασφαλή, αλλά ούτε απλά συμπεράσματα.

Δεν έχεις και άδικο , απλα δεν είχα κανένα ρεταλι απο τιτανιο.. :-)

Χρησιμοποιειστε-δοκιμάστε ότι θέλετε αλλα τουλάχιστον μοιραστειτε την οποιαδήποτε εμπειρία σας ... Δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει τον φίλο να κάνουμε ανάλυση μέχρι και στο δαμασκηνο ατσάλι ...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν έχεις και άδικο , απλα δεν είχα κανένα ρεταλι απο τιτανιο.. :-)

Έχω ένα ραβδοειδές κομμάτι από καρβίδια του βολφραμίου (κοπτικό τόρνου) ότι πρέπει για να τεστάρεις (καταστρέψεις) τρυπάνια ...

Έχω ένα ραβδοειδές κομμάτι από καρβίδια του βολφραμίου (κοπτικό τόρνου) ότι πρέπει για να τεστάρεις (καταστρέψεις) τρυπάνια ...

Καθε μερα συναντω και ενα καρβιδι του βολφραμιου..χαχαχα..

Δεν έχω καμία τέτοια βλεψη Γιάννη... :-)

Τις προάλλες έπιασα να επισκευάσω λίγο το μηχανάκι, το οποίο οι διανομείς μου δεν προσέχουν καθόλου... Μεταξύ άλλων είχαν σπάσει οι πλαστικές βάσεις στο φως μπροστά, οπότε το κολλητήρι μπαταρίας της Parkside ήταν ιδανικό! Με την ευκαιρία έφτιαξα και κάτι πλαστικά που είχαν ραγίσει.

2015-06-28 15.12.48.jpg

2015-06-28 15.24.51.jpg

Και ναι, ήθελε και πλύσιμο επειγόντως (έγινε μετά). Μια χαρούλα για πλαστικά λοιπόν το κολλητηράκι. Για δυσκολότερες κολλήσεις δε νομίζω να το χρησιμοποιήσω όμως.

Το ίδιο το πλαστικό!

Το κόλπο είναι να "τρέχεις" το κολλητήρι πάνω στη σχισμή, ώστε να λιώνει το πλαστικό μέχρι κάτω, και μετά να το γυρνάς προς τα μέσα κάνοντας ένα είδος "ραφής".

Πιο καλά φαίνεται στα παρακάτω video:

http://www.youtube.com/results?search_query=weld+plastic+with+soldering+iron

ωραίο . Ενα τύπος κάνει αυτο που λές στο video αλλά μετα στη σχισμή που δημιουργεί , λιώνει ενα πλαστικό (σαν δεματικό μου κάνει)

Και το δεματικό κάνει δουλειά, αρκεί όμως να είναι ίδιος τύπος πλαστικού, γιατί αλλιώς δε "δένει". Το δοκίμασα κι εγώ τις προάλλες.