Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Κυρίως απο την κάτω Μπάμπη,όμως μην παίρνεις και ως θέσφατο τα γραφόμενά μου,είμαι άπειρος ακόμα..Πάντως πνίγηκα στο πριονίδι,πρέπει να κάνω κάτι με σκούπα επειγόντως..
Και μάσκα έβαλα,και γυαλιά και γάντια Μπάμπη μου.Ο χώρος και τα υπόλοιπα εργαλεία που (κακώς) είχα αφήσει στον πάγκο έγιναν καλλιγραφία..Πάντως στο δια ταύτα,τίποτα δε θυμίζει στη λειτουργία του ή στην εργονομία του πως πρόκειται για εξειδικευμένο εργαλείο με τιμή...playmobile.
Όμως ο δίσκος που φοράει το ξέσκισε το osb..Για όποιον το αγόρασε για μοριοσανίδες ή για κόντρα πλακέ κυρίως (όπως εγώ) χρειάζεται επειγόντως δίσκο με περισσότερα δόντια.
Δοκίμασα λίγο το δισκοπρίονο,έκοψα osb κάθετα και φάλτσο,καθώς και καδρονάκια.Δύναμη έχει μπόλικη,ελαφρύ είναι,το laser πολύ χρήσιμο.Όμως ο δίσκος που φοράει το ξέσκισε το osb..Για όποιον το αγόρασε για μοριοσανίδες ή για κόντρα πλακέ κυρίως (όπως εγώ) χρειάζεται επειγόντως δίσκο με περισσότερα δόντια.Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι θα το εκτιμούσα.Ο δίσκος που φοράει είναι Φ150mm με φωλιά 16mm.
Νότια Κρήτη Ηλία,Τυμπάκι.Το κοντινότερο λιντλ είναι στις Μοίρες,15χλμ δρόμος!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.