Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και εγω δεν πιστευω τπτ!
Να φανταστειτε σημερα εξω απο τα LIDL του Πειραια ειχαν κολλησει Α4 πως δεν δεχονται πιστωτικες και ετρεχαν οι υπαλληλοι να την ξεκολλησουν.
Αυτο ειναι προσπαθεια σαμποταζ και πολυ σωστα λεει ο φιλος το lidl εχει προιοντα και απο Ελληνες παραγωγους και ελληνες εργαζονται εκει.
Μην αγοραζετε SIEMENS κλπ κλπ αν θελετε να λετε πως βοηθατε.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Φίλε μουστακαλής πως και απ το μέρος μέρος μου (νέα Αρτάκη ;)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

@ moustakas ήθελα να πω αλλά ο δαίμων του πληκτρολόγιου ...

Για δουλεία περνούσα φίλε Βασίλη, βλέποντας το Lidl είπα να σταματήσω να κάνω μια βόλτα μέσα να δω τα νέα προϊόντα και έτσι εντόπισα και τα εργαλεία.

Και εγω δεν πιστευω τπτ!
Να φανταστειτε σημερα εξω απο τα LIDL του Πειραια ειχαν κολλησει Α4 πως δεν δεχονται πιστωτικες και ετρεχαν οι υπαλληλοι να την ξεκολλησουν.
Αυτο ειναι προσπαθεια σαμποταζ και πολυ σωστα λεει ο φιλος το lidl εχει προιοντα και απο Ελληνες παραγωγους και ελληνες εργαζονται εκει.
Μην αγοραζετε SIEMENS κλπ κλπ αν θελετε να λετε πως βοηθατε.

Πια ούτε και εγώ δεν πιστεύω τίποτα , αν δεν το ελέγχω.
Έχουν όντως αυξήσει την τιμή τησ μιας απο τις δυο σαλατες του αθρου από 99 λεπτά στο 1,09. Η αλλη που λεει το αθρο δεν εχει αλλαξει, τουλαχιστων στο καταστημα των αμπελοκηπων.
Αλλα οι άλλες τρεις σαλατες έχουν παραμείνει στην ίδια τιμή με πριν. Η έτυχε ή είναι έξυπνοι και αυξήσανε μόνο επιλεγμένα προϊόντα.

Δεν εψαξα για κατι αλλο

Κοιτα,

αυξήσεις γινονται ετσι και αλλιως. Το θεμα ειναι μαρκετιγκ...
εμενα με πειραζει που μειωνονται οι τιμες στα εργαλεια (ο κραχτης) ενω αυξανονται σε ειδη φαγητου.
λ.χ. ο χυμος σαγκουινι παραγωγη ιταλιας εμφιαλωσης γαλλιας διαθεσης μεσω γερμανιας, να παει απο 1,49 στο 2,05 ΠΡΟ αυξησεως ΦΠΑ ναι μεν ακολουθει τις τιμες ντοπιων προιοντων και γινεται το λιντλ λιγοτερο ανταγωνιστικο εκει, αλλα εφοσων παραχθηκε 4 μηνες πριν, ειναι γαμ%&%&%%ικη αυξηση, ειναι ανευ λογου.
Απο την αλλη η ΕΨΑ σε μπαρ στην αθηνα με ΦΠΑ στην ταμειακη 23% και οχι 13%, ΠΡΟ αλλαγης ΦΠΑ (αρα δεν θα αποδοθει ποτε) σειχνει οτι και ο ρωμιος κακως βριζει τον γαλατη'γοτθο, ιδιο χαλι.

βερυ σορρυ για το οφ τοπικ που λεν και τα ρεμαλια της φοκιωνως νεγρη

Κάτι ακόμα που έπεσε στην αντίληψη μου.

Οι σαλάτες, που συζητάμε, είναι ακόμα στο 13%. Ατοπο το άθρο, μονο και μονο για να δημιούργησει θέμα.

Και γη νόμιζα φίλε μουστακα ότι είσουν τίποτα διακοπές να κερνουσα κάνα ουζάκι .

Μ@λακιες μωρε.. ασε να μην παιρνουν , να βρισκουμε κανενα εργαλειο..

(αυτο που κανετε τωρα ηθελαν να πετυχουν.. ;) )

Απο την αλλη η ΕΨΑ σε μπαρ στην αθηνα με ΦΠΑ στην ταμειακη 23% και οχι 13%, ΠΡΟ αλλαγης ΦΠΑ (αρα δεν θα αποδοθει ποτε) σειχνει οτι και ο ρωμιος κακως βριζει τον γαλατη'γοτθο, ιδιο χαλι.

Τα αναψυκτικά είχαν παραμείνει στο 23%, οπότε σωστά ήταν η απόδειξη. Αν τελικά αποδόθηκε ο ΦΠΑ στην εφορία είναι άλλο θέμα.

Τα αναψυκτικά είχαν παραμείνει στο 23%, οπότε σωστά ήταν η απόδειξη. Αν τελικά αποδόθηκε ο ΦΠΑ στην εφορία είναι άλλο θέμα.

Ναι; Παλι αναψα με λαθος πληροφορια... σ ευχαριστω

Παιδια πηρα το σκουπακι ΕΚΟ λιθιου απο το λιντλ.
Κατασκευη μετρια σε ποιοτητα πλαστικου για 20 ευρω, με πολλες γωνιες στον καδο συλλογης εσωτερικα, δυσκολο πολυ στο καθαρισμα το δοχειο του, κολλαει πραμα στις γωνιες (τεστ με ξιλη φακη - φασολια). Δεν νομιζω να βολευει για μαζεμα λ.χ. χυμενου γαλα με δημητριακα, γιατι αστα στο καθαρισμα. Εχει αρκετη δυναμη αναρροφησης με κλαπετο, αλλα το φιλτρο Θα ελεγα οτι ειναι εκτεθιμενο εαν μαζεψεις πινεζα η καρφι.
Οι οδηγιες λενε οτι θελει καθαρισμα μετα απο καθε χρηση, ειδικα το φιλτρο και πρεπει να περιμενεις να στεγνωσει....Αστα να πανε για καθημερινη χρηση σε κουζινα κλπ, για παγκο εργσιας δεν το κοβω.
δεν νομιζω οτι το λιθιο αξιζει το κοστος του πακετου. Στα 30 παιρνεις μπος η αλλο νταισονοειδες. Θα παει πισω, ειναι τα μισα λεφτα του δραπανοκατσαβιδου

τελικα...ΟΧΙ στο σκουπακι

Last edited:
Φτηνά ξεφτηνά ,lidl τέλος για μένα .
Για να μη νιώθω και γιουσουφάκι .
Θεωρώ ότι ο ωχαδερφισμός είναι λάθος αντίδραση .
Η νοοτροπία του ότι "σωπα μωρέ ,εγώ τώρα θα αλλάξω τον κόσμο,τη δουλίτσα μας να κάνουμε " "ασε να να βρίσκουμε εμείς να αγοράζουμε ,χο χο χο " είναι η κλασική μας νοοτροπία που μας έκανε σκλαβακια .
Δε κατακρίνω κανέναν ,αλλά εγώ να βοηθάω με τα ίδια μου τα χέρια ξένες αλυσίδες ,και ειδικά γερμανικές δεν το ξανακάνω ,το βρίσκω πολύ ραγιαδικη συνήθεια.

Κατασκευη μετρια σε ποιοτητα πλαστικου για 20 ευρω, με πολλες γωνιες στον καδο συλλογης εσωτερικα, δυσκολο πολυ στο καθαρισμα το δοχειο του, κολλαει πραμα στις γωνιες (τεστ με ξιλη φακη - φασολια). Δεν νομιζω να βολευει για μαζεμα λ.χ. χυμενου γαλα με δημητριακα, γιατι αστα στο καθαρισμα. Εχει αρκετη δυναμη αναρροφησης με κλαπετο, αλλα το φιλτρο Θα ελεγα οτι ειναι εκτεθιμενο εαν μαζεψεις πινεζα η καρφι.
Οι οδηγιες λενε οτι θελει καθαρισμα μετα απο καθε χρηση, ειδικα το φιλτρο και πρεπει να περιμενεις να στεγνωσει....Αστα να πανε για καθημερινη χρηση σε κουζινα κλπ, για παγκο εργσιας δεν το κοβω.
δεν νομιζω οτι το λιθιο αξιζει το κοστος του πακετου. Στα 30 παιρνεις μπος η αλλο νταισονοειδες. Θα παει πισω, ειναι τα μισα λεφτα του δραπανοκατσαβιδου

Με ενα εικοσαρικο εχεις κατι σταντ μπαι. Ενα καλυτερο ποιοτικο ξεφευγει σε τιμη και αν συγκρινω με το blackdecker που εχουν οι γονεις μου, πλεον θες χ4 τα λεφτα. Εχει καλη αναρροφηση και για σκουπιδακια, ψιχουλα κλπ ειναι καλο. Στο καθαρισμα χρησιμοποιω κοφλερ. Αλλα μερι εκει, δεν ειναι να ρουφας καθημερινα σκουπιδια, χυμενα υγρα κλπ.

Νεκταριε,
ειναι απο τις περιπτωσεις που η φτηνη λυση ΔΕΝ ειναι φτηνη. Εαν δεν υπερκαλυπτει, παλι σε βετεξ πας. Θα δωσω εκει τα 4πλα μιας και θα καλυφθω. Απλα το εκο μου θυμισε ενα σκουπακι που εχω ακομη με μπαταρια Πβ, περιμενα κατι τις καλυτερο. Καλομαθα με παρκσαιντ βλεπεις...

συμφωνώ και θα το γυρίσω άμεσα πίσω για επιστροφή χρημάτων

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δημήτρη,
Το πήρα και εγώ σαν εναλλακτική λύση για το lervia KH 280 που είχα πολλά χρόνια και πριν από 15 μέρες έκαψα την πλακέτα βάζοντας λάθος φορτιστή (2Α έξοδος αντί 0,2Α !!!).
Ζήτησα από το service να ψάξουν για ανταλλακτικό αλλά αν και πέρασαν 15 μέρες δεν έκαναν τίποτε όπως κατάλαβα από τη σημερινή επικοινωνία.
Προβληματίστηκα με όσα έγραψες παραπάνω, αν και δεν έχω ανοίξει ακόμη το κουτί (έχει ακόμη τα αυτοκόλλητα!!!).
Θα περιμένω λίγες μέρες ακόμη το service και μετά θα πάρω την απόφαση.