Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

χμμμμ απο που βλεπεις τι θα φερει; απο αυτα που εχει στη γερμανια http://www.lidl.de/de/echt-stark-ab-13-08/c15133 ; Γιατι με ενδιαφερουν αυτα τα δυο http://www.lidl.de/de/powerfix-feinmechanikerset-pbsp-2-a1-40-teilig/p200491 και http://www.lidl.de/de/parkside-heissluftgeblaese-phlg-2000-c2/p197920
ευχαριστω!

Πριν καμια 10 μερες ειχε ενα θερμοπιστολο στο λιντλ Π. Φαληρου.. μπορεις να τους παρεις τηλ να σου βρουνε αν υπαρχει κανενα..

Εχει τυχει να παρεις τηλεφωνο και να βγαλεις ακρη με διαθεσιμοτητες; Μπορει να ειναι καλο και βολικο για εμας τους φτωχο-μαστορες* τα εργαλεια του αλλα για να βρεις ενα εργαλειο σε ταλαιπωρουν λες και δεν θελουν να πουλησουν. Προφανος θελουν να ψαχνουμε στα καταστηματα μεχρι να βρουμε κατι. Και αυτο το σουσουρο εδω και σε αλλα φορουμ τους αρεσει.

Αυτο το αξεσουαρ πιστολιου για σπρευ ειναι βολικο; Το καλοβλεπω. Υπαρχει πουθενα αλλου στην ελληνικη αγορα;
22185_01_f.jpg

*αναφερομαι για εμενα, οποιος θελει να παρεξηγηθει ας κανει κατι πιο διασκεδαστικο :)

Καλημερα. Πανο εμενα μου στειλανε σμς προ λιγες μερες που εψαγνα δισκοπριονο χεριου. Τωρα βεβαι ειναι αστεια η πολιτικη τους σ αυτο το θεμα..αυτη την πατεντα την κοιταγα και γω.. Κοιταγα και το κατσβιδι φαινεται ματζιβελο αλλα εχω αλλα 2 χεριου..

Αυτο το αξεσουαρ πιστολιου για σπρευ ειναι βολικο; Το καλοβλεπω. Υπαρχει πουθενα αλλου στην ελληνικη αγορα;
22185_01_f.jpg

Υπάρχει ένα της Stihl στα 8,30 σε διάφορα μαγαζιά, και τις προάλλες πέτυχα ένα αντίστοιχο στο Leroy αλλά ήταν ακριβότερο (νομίζω κοντά στα 20 ).

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εχει τυχει να παρεις τηλεφωνο και να βγαλεις ακρη με διαθεσιμοτητες; Μπορει να ειναι καλο και βολικο για εμας τους φτωχο-μαστορες* τα εργαλεια του αλλα για να βρεις ενα εργαλειο σε ταλαιπωρουν λες και δεν θελουν να πουλησουν. Προφανος θελουν να ψαχνουμε στα καταστηματα μεχρι να βρουμε κατι. Και αυτο το σουσουρο εδω και σε αλλα φορουμ τους αρεσει.

*αναφερομαι για εμενα, οποιος θελει να παρεξηγηθει ας κανει κατι πιο διασκεδαστικο :)

Ο έλεγχος διαθεσιμότητας γίνεται σε 2 καταστήματα που προτείνεις εσύ, και, όπως είναι αναμενόμενο, είναι τελείως τυχερό έως απίθανο να βρεθεί αυτό που αναζητάς σ' αυτά τα δύο.

Εάν, όμως, γνωρίζεις ότι υπάρχει το αντικείμενο σε συγκεκριμένο κατάστημα, όπως ανέφερε ο Δημήτρης παραπάνω, είναι σίγουρο ότι θα κρατηθεί και θα πάρεις ενημέρωση, εφόσον εξακολουθεί και υπάρχει και σήμερα.

Έτσι αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά, η δύναμη της συνεργασίας και της αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών του forum που μας φιλοξενεί.

Τι λέτε αξίζει μεθαύριο ο Προβολέας εξωτερικού χώρου LED;
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=36947
104499_01_f.jpg

Τρελή διαφορά τιμής με πολυκαταστήματα δεν έχει(πχ leroy στα 17ευρώ). Από ποιότητα όμως;
Επίσης τα 9.3w ή τα 700lm που δίνει το φυλλάδιο με πόσα watt αλογόνου συγκρίνω την φωτεινότητα;

Επειδή δεν με καίει για άμεση αγορά, βγάζει το Lidl και προβολέα (LED ρεύματος) με αισθητήρα και πόσο;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

επίσης
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=36961
111088_01_f.jpg

το βερνίκι ξύλου κάνει για το κάτω μέρος της σκεπής;
(του χρόνου ελπίζω να καλυφθεί με γυψοσανίδα)
qFMOzss.jpg

ή εδώ
LwMq3S5.jpg

Έχω και ένα bondex που το κρατάω ομως για τα ρομποτέ μικρού σκέπαστρου.

Εκει στο ταβανι εγω θα εβαζα κανενα βερνικι με συντηρητικό ξυλου..

Αυτα τα 5λιτρα παντως συμφερουν .. μπορει να παρω ενα αχρωμο και το πευκο..

Εκει στο ταβανι εγω θα εβαζα κανενα βερνικι με συντηρητικό ξυλου..

Αυτα τα 5λιτρα παντως συμφερουν .. μπορει να παρω ενα αχρωμο και το πευκο..

Τι εννοείς;
Δεν είναι συντηρητικό ξύλου το παραπάνω βερνίκι;

Τι εννοείς;
Δεν είναι συντηρητικό ξύλου το παραπάνω βερνίκι;

Όχι δεν πρόκειται για συντηρητικό ξύλου. Δεν έχει καμία σχεση για την ακρίβεια.

Πάντως προσοχή με το συγκεκριμένο γιατί παίζει να είναι πάρα πολύ αραιωμένο λόγω της μικρής καλυπτικότητας.
Και εγώ μπορεί να πάρω ένα αλλά το σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερα να πάρω κανένα λάδι bondex για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

*Στην ουσία το συντηρητικό ξύλου είναι διάφανο λάδι αλλά με κάποια ειδικά πρόσθετα. Δεν πρόκειται δηλαδή για βερνίκι και δεν σχηματίζει κρούστα.

Όχι δεν πρόκειται για συντηρητικό ξύλου. Δεν έχει καμία σχεση για την ακρίβεια.

Πάντως προσοχή με το συγκεκριμένο γιατί παίζει να είναι πάρα πολύ αραιωμένο λόγω της μικρής καλυπτικότητας.
Και εγώ μπορεί να πάρω ένα αλλά το σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερα να πάρω κανένα λάδι bondex για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

*Στην ουσία το συντηρητικό ξύλου είναι διάφανο λάδι αλλά με κάποια ειδικά πρόσθετα. Δεν πρόκειται δηλαδή για βερνίκι και δεν σχηματίζει κρούστα.

Δεν ισχυριζομαι οτι ξερω γιατι δεν ξερω. Παντως σε καταστημα μου εχουν πει οτι υπαρχουν και βερνικια που δεν κανουν κρουστα. Περισσοτερες λεπτομεριες δεν ξερω.

Για τον προβολέα καμία γνώμη?

Χρειάζομαι να βάλω στην ταράτσα του σπιτιού 6 τεμάχια.
Τα lm συνήθως και στις λάμπες του lidl είναι σωστά?

Προσοχή γιατί είναι IP65 που σημαίνει ότι χρειάζεται προστασία από το νερό, αν δεν είναι καλυμμένος από βροχή θα χαλάσει.

6 Dust tight No ingress of dust; complete protection against contact (dust tight)
5 Water jets Water projected by a nozzle (6.3 mm) against enclosure from any direction shall have no harmful effects. Test duration: at least 3 minutes. Water volume: 12.5 litres per minute Pressure: 30 kPa at distance of 3 m

Εαν ειναι κατω απο ενα μπαλκονι δεν θα εχει προβλημα και στην βροχη, εαν ειναι πανω σε ενα στυλο τοτε ναι θα εχει προβλημα σε εντονη καταιγιδα.

Ουτε σε στυλο θα εχει. Τα ποιο πολλα τετοιου ειδους ειναι. Ιπ66 σπανια θα βρεις και ειναι κυριως για βυθιση σε νερο.
Εγ θα εστιαζα στο οτι αυτοι οι led επου ειναι της μοδας δεν εχουν αποδειξει ακομη την αξια και αντοχη τους γενικοτερα, οποτε αν αρχισει και χαλαει αργα η συντομα τομθεμα δεν θα λυθει με αλλαγη λαμπας αξιας 2 .

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ουτε σε στυλο θα εχει. Τα ποιο πολλα τετοιου ειδους ειναι. Ιπ66 σπανια θα βρεις και ειναι κυριως για βυθιση σε νερο.
Εγ θα εστιαζα στο οτι αυτοι οι led επου ειναι της μοδας δεν εχουν αποδειξει ακομη την αξια και αντοχη τους γενικοτερα, οποτε αν αρχισει και χαλαει αργα η συντομα τομθεμα δεν θα λυθει με αλλαγη λαμπας αξιας 2 .

από το φυλλάδιο:
Ανθεκτικός στην κακοκαιρία, με προστασία από πιτσιλιές νερού (IP65)
όπως και
οτι δεν αντικαθίσταται η LED λυχνία
20000ώρες λειτουργίας είναι μια χαρά νομίζω.

Το μόνο που αμφιβάλω για την περίπτωση μου
είναι αν φτάνει η φωτεινότητα