Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν το έχω αλλά αυτά ολα τα ασυρματα κουδούνια έχουν εκπομπή-λήψη στούς 433 Mhz,καί η εκπομπή ισχύος είναι ίδια στά περισσότερα καπου στά 10 mw , στά 10 μέτρα άν έχει 1-2 τουβλότοιχους ενδιαμεσα θά έχει εμβέλεια,άν έχει περισσοτερους τοιχους πιό δύσκολα,και ακομα πιο δύσκολα άν έχει τοιχους απο σκυρόδεμα.
Αν το αγορασεις θα το βαλεις το μπουτόν οχι επανω σε μεταλικη επιφάνεια γιατί θα κοψει η εμβέλεια.

10 μέτρα στο κενό θα ειναι, φαντάσου η εξώπορτα, μετά αυλή και μετά ο 1ος τοιχος του σπιτου που ειναι πετρινο βεβαια, θα μπει απο την μέσα μερια του τοιχο, αρα στην ουσία ενας πέτρινος τοιχος παχους γυρω στα 50 cm. Αυτο με την μεταλική επιφάνεια και την εμβέλεια δεν το ηξερα να σου πω την αλήθεια, και σκοπευα εκει να το βαλω, θα το ακουμπησω απλα πανω να δω τι γινεται. Ευχαριστώ

Πηρα τον 210Χ2,6Χ30 δισκο με 48 δοντια που ειναι για ξυλο. Στην συσκευασια αναφερει οτι ειναι για circular saw (δισκοπριονο). Εαν τον τοποθετησω στο φαλτροπριονο (ιδιες διαστασεις) θα εχω προβλημα;
Εαν με αυτον τον δισκο κοψω αλουμινιο θα εχω προβλημα;

10 μέτρα στο κενό θα ειναι, φαντάσου η εξώπορτα, μετά αυλή και μετά ο 1ος τοιχος του σπιτου που ειναι πετρινο βεβαια, θα μπει απο την μέσα μερια του τοιχο, αρα στην ουσία ενας πέτρινος τοιχος παχους γυρω στα 50 cm. Αυτο με την μεταλική επιφάνεια και την εμβέλεια δεν το ηξερα να σου πω την αλήθεια, και σκοπευα εκει να το βαλω, θα το ακουμπησω απλα πανω να δω τι γινεται. Ευχαριστώ

Μιά χαρά είναι δέν θά έχεις πρόβλημα,κανε μια δοκιμη με προχειρη τοποθετηση του μπουτον στήν μεταλική επιφάνεια και άν δέν έχει πρόβλημα άστο εκεί,αν δέν έχει εμβέλεια βάλτο σέ αλλη θεση που δέν έχει μέταλο.
Yποψην οτι το μπουτον εχει προστασια απο σταγονες νερου,αν πεσει νερο υπο πιεση π.χ καταιγιδα με ραγδαιοτητα ισως βαλει νερο μεσα,αν ειναι εκτεθειμενο σε εξωτερικο χωρο καλο θα ηταν να του βαλεις απο επανω κατι για προστασια.

Πηρα τον 210Χ2,6Χ30 δισκο με 48 δοντια που ειναι για ξυλο. Στην συσκευασια αναφερει οτι ειναι για circular saw (δισκοπριονο). Εαν τον τοποθετησω στο φαλτροπριονο (ιδιες διαστασεις) θα εχω προβλημα;
Εαν με αυτον τον δισκο κοψω αλουμινιο θα εχω προβλημα;

Εγώ τον έβαλα ήδη στο φαλτσοπρίονο και τον δοκίμασα σε κάτι παλετοσανίδες που είχα πρόχειρες. Μια χαρά μου φάνηκε και σαφώς κάνει πιο καθαρές κοπές σε σχέση με τον προηγούμενο που είχε 24 δόντια. Τώρα για αλουμίνιο δε ξέρω... (υποψιν η βίδα της φλάντζας, τουλάχιστον στο δικό μου, ξεβιδώνει ανάποδα. Το λέω γιατί πήγα να την πατήσω)

Εγώ τον έβαλα ήδη στο φαλτσοπρίονο και τον δοκίμασα σε κάτι παλετοσανίδες που είχα πρόχειρες. Μια χαρά μου φάνηκε και σαφώς κάνει πιο καθαρές κοπές σε σχέση με τον προηγούμενο που είχε 24 δόντια. Τώρα για αλουμίνιο δε ξέρω... (υποψιν η βίδα της φλάντζας, τουλάχιστον στο δικό μου, ξεβιδώνει ανάποδα. Το λέω γιατί πήγα να την πατήσω)

λογικά σε όλους τους δίσκους ξεβιδώνει ανάποδα για να μην ξεσφίγγει όταν κοντράρει σε σκληρό υλικό ο δίσκος...εκτός κι αν οι φίλοι μας οι Κινέζοι μας εκπλήξουν και σε αυτό...

Ναι και στο δικο μου αναποδα ξεβιδωνει, το γραφει και στο μανιουλ αν δεν κανω λαθος.

Καλημερα,
ειχε στην μεταμορφωση μπαλαντεζες, σε καρουλι, και μπαλαντεζα με 4 μπριζες με καλυμμα εξωτερικου χωρου οχι ΙΠ 67, αλλα στα 12,5 ευρω καλα ειναι. Δεν ηταν στο φυλλαδιο.
Μια χαρα το μεγαλο σκαπτικο...
108020_04_f.jpg

Την αλλη εβδομαδα εαν δεν απατωμαι εχει το μικρο κατεδαφιστικο καλεμι-δραπανο, τι να παρει κανεις...
main.jpeg

Το σετ ξυλογλυπτικης λεει πολυ για τα χρηματα του, το εχω. Οι κολλες ξυλου στα 3,5 λενε; Σετ πολύγωνα κλειδιά;Σετ πριόνια χειρός; τι λετε;

Last edited:
Είναι διαφορετικά μηχανήματα χελωνονιντζάκι!

Το μεγάλο είναι πιο πολύ κατεδαφιστικό παρά τρυπάνι, ενώ το μικρό κάνει για όλα αλλά στο σκάψιμο δεν φτάνει το μεγάλο τόσο εύκολα.
Εγώ βέβαια που πήρα το δεύτερο πριν από 1 χρονο, το πήγα πίσω γιατί δεν βόλευε στο χέρι όσο το άλλο.

Είναι άναλογα τι κάνεις αλλά αν το θες πιο πολύ για σκάψιμο πάρε το μεγάλο, ενώ αν θες περισσότερο τρύπημα πάρε το δεύτερο.

σήμερα πήγα και πήρα και το πολύμετρο...για τις χρήσεις που το θέλω (μέτρησεις συνέχειας σε μόνωση σασί ηλ. κιθάρας και μερικές μικρομετρήσεις στους μαγνήτες) νομίζω θα με καλύψει

Καλημέρα, πήρα χτες τα γυαλάκια της 3Μ που έχει και φαινονται πολυ καλα, μεγαλο μεγεθος, σταθερα και πεντακάθαρα :) Αυτα εχουν κανα ειδικό τροπο καθαρίσματος οταν λερωθούν κλπ η με απλό νεράκι ειμαι οκ?

Νεράκι είσαι οκ και ενα μαλακό πανάκι μετά. Πάντα στα γυαλιά νερό πρώτα για να φεύγει η σκόνη και μετά με πανάκι.
Το ίδιο ισχύει για τα γυαλιά ηλίου και οράσεως .

Επίσης παρατηρώ οτι τα προιόντα της 3Μ που φέρνει ειναι ποιοτικότατα . Θα τα προτιμώ σε κάθε ευκαιρία εαν συνεχίσει να φέρνει.

Εχω 2 της 3Μ 1 DEWALT & 2 Bosch οποτε ειμαι κομπλε!
Διαπιστωση εκανα αλλα και παλι σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!

Αυτο που θα ηθελα ειναι ο ηλιακος προνβολεας που ειχε προ 2 εβδομαδες με τα 30 ευρω!
Αν τον βρει κανεις.

πήρα μόνο τα γάντια εργασίας που κάποιος εδω μέσα έγραψε θετικά σχόλια.
110512_01_f.jpg

Ανθεκτικά γάντια εργασίας για το εργαστήριο, το σπίτι και τον κήπο.
Παλάμη με επένδυση.
Μέγεθος: 7 – 11.

το καρτελάκι έχει πάντα χρήσιμες πληροφορίες