Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

χορταστικό φυλλάδιο όπως και το φυλλάδιο το περσινο τέτοια εποχή με πανω κάτω παρόμοια εργαλεία.

Ελπίζω μόνο να φέρει στα σκαρπέλα ! Ειναι ίδια αν δεν κάνω λαθος με τα περσινά.

και ενα blast from the past απο το περσινό φυλλάδιο με ολα τα καλούδια. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι :P

Attachments

• lidl 10:11:2014 (dragged).jpg
    lidl 10:11:2014 (dragged).jpg
    167.9 KB · Views: 348
  • lidl 10:11:2014 (dragged) 1.jpg
    lidl 10:11:2014 (dragged) 1.jpg
    162.3 KB · Views: 343
  • lidl 10:11:2014 (dragged) 2.jpg
    lidl 10:11:2014 (dragged) 2.jpg
    142.6 KB · Views: 345
  • lidl 10:11:2014 (dragged) 3.jpg
    lidl 10:11:2014 (dragged) 3.jpg
    150.9 KB · Views: 342
Δηλαδή κάθε χρόνο τα ίδια εργαλεία ανακυκλώνει; Τα ποτηροτρύπανα είναι η νέα προσθήκη, ή τα έχει ξαναφέρει και αυτά;

Παντα ετσι ηταν ανανεωνει τα γνωστα και που και που εχει και καποιες μικρες προσθηκες...

το δραπανοκατσάβιδο απ' ότι βλέπω πρέπει να είναι το 20βολτο. αν το φέρει θα το χτυπήσω...αν έχω λεφτα να βγάλω τον μήνα, γιατί το προηγούμενο μου το κλέψανε μαζί με ένα σωρό άλλα εργαλεία.

το δραπανοκατσάβιδο απ' ότι βλέπω πρέπει να είναι το 20βολτο. αν το φέρει θα το χτυπήσω...αν έχω λεφτα να βγάλω τον μήνα, γιατί το προηγούμενο μου το κλέψανε μαζί με ένα σωρό άλλα εργαλεία.
οντως ειναι το 20αρι...
κριμα για τα εργαλεια ρε φιλε...κριμα...

Δεν πειράζει παιδιά τα εργαλεία ξανααγοράζονται εστω και με ζόρι έστω και σιγά σιγά . Την υγειά μας να έχουμε.

Το 20άβολτο εαν δεν είχα το B4 θα το χτύπαγα κι εγώ..!

ενα 10 ρικο πάνω έρχονται συνήθως απο το Γερμανικό αρα 60.. αλλά όπως λέει και ο ολυμπιος σαν 69 θα μας κάτσει .. :p

Για την πλάνη θέλω και εγώ να μου πείτε τι μαχαίρια ανταλλακτικά κάνουν όσοι έχετε ασχοληθεί. Καλής ποιότητας και από εδώ αγορά.

Μακάρι να μην φέρει τίποτα γιατί με μια πρόχειρη ματιά...θέλω ένα κατοστάρικο κι οχι τπτ άλλο έχουμε και τον ενφια(λτη)

Να ψωνιζεις με συνεση φιλε Δημητρη χελονονιτζακια!
Εγω τα ποτηρια θελω και κανα αναλωσιμο, αντε και τα σκαρπελα.

ενα 10 ρικο πάνω έρχονται συνήθως απο το Γερμανικό αρα 60.. αλλά όπως λέει και ο ολυμπιος σαν 69 θα μας κάτσει .. :p

Στο 69 καλοπερναμε ακομη, δυστυχώς τα τελευταια χρόνια αντι για 69, απο γερμανια ακουμε σκυψε ευλογημενη....

Πάντως σήμερα που πέρασα μια βόλτα από το κατάστημα Ασπροπύργου, έχουν μείνει κάτι υπόλοιπα. 2 μεγ. φακοί, 3-4 σετ με τα εξαρτήματα τύπου dremel, αρκετά εργαλεία τύπου dremel, 1 μικρό δισκοπρίονο, κάτι κατσαβίδια...