Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Nα σου πω την μαυρη αληθεια Κυριακο, οτι εργαλειο χειρος εχω παρει απο το lidl (και τα εχω παρει σχεδον ολα..), δεν τα εχω ευχαριστηθει. Εξαιρεση αποτελουν τα σφιγκτηρακια και ισως κατι αλλο που δεν θυμαμαι.
Με τα ηλεκτρικα/μπαταριας που βγαζει, δεν εχω κανενα θεμα, καθως και με καποια αναλωσιμα που ειναι οντως VFM.
 
Δυστυχως θα πρεπει να διαφωνισω καθως η ποιοτητα κατασκευης και ατσαλιου των συγκεκριμενων proxxon ειναι μακραν καλυτερη των powerfix/lidl.
Παρεμπιπτοντως ειναι εργαλεια και για επαγγελματικη χρηση.

http://www.proxxon.com/en/industrial/23040.php?list


Επειδή νομίζω ότι το έχω το σετάκι, έκανε νομίζω πάνω από 100 ευρώ στο πράκτικερ, πριν κάτι χρόνια.
 
στα εργαλεια χειρος, δηλαδή καστανιες, κλειδιά, καρυδάκια, κατσαβίδια ισχύει οτι:
επαγγελματικό = εφ όρου ζωής εγγύηση
που δεν εχει η proxxon
δεν ειναι ασχημα, αλλα ΔΕΝ ειναι για επαγγελματίες με βαρια χρήση
το οτι λεει και επαγγελματική χρηση ειναι μαρκετινγκ
θα επρεπε να λεει μονο επαγγελματικη
και ειναι παραλογο με τοσο χαμηλη τιμη να εινα επαγγελματικα
βεβαια τα ηλεκτρικα μικροεργαλεια ειναι πολυ καλα, μερικοι λενε καλυτερα απο τα dremel
δεν τα εχω δοκιμάσει ομως
 
οπως εγραψα πριν ειναι ατυχες η συγκριση με τα proxxon .
ομως το σετακι με 20 ευρα ειναι μια χαρα για 3το 4το σετ που παντα χρειαζετε.(εργαστηριο-εξοχικο-εργαλειοθηκη,κτλ)
 
Δεν εχω κανενα σετ καρυδακια απο proxxon επειδη εχω πολλα παρομοια σετακια, τα εχω δει ομως και τα εχω δουλεψει.
Για εναν ερασιτεχνη ισως να ειναι ακριβη λυση καθως η διαφορα στην ποιοτητα, στην περιστασιακη χρηση δεν θα κανει τοση διαφορα.

Ομως αυτο που μπορω να συστησω ανεπιφυλακτα στον καθενα, ειναι ενα χρησιμοτατο και χρηστικοτατο σετακι proxxon με ολα τα bits/μυτες που μπορει να χρειαστει κανεις.

Απλα αψογο!
23107.jpg
 
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν εχω κανενα σετ καρυδακια απο proxxon επειδη εχω πολλα παρομοια σετακια, τα εχω δει ομως και τα εχω δουλεψει.
Για εναν ερασιτεχνη ισως να ειναι ακριβη λυση καθως η διαφορα στην ποιοτητα, στην περιστασιακη χρηση δεν θα κανει τοση διαφορα.

Ομως αυτο που μπορω να συστησω ανεπιφυλακτα στον καθενα, ειναι ενα χρησιμοτατο και χρηστικοτατο σετακι proxxon με ολα τα bits/μυτες που μπορει να χρειαστει κανεις.

Απλα αψογο!
23107.jpg



Το έχω το σετάκι, αρκετά καλό αλλά θα συμφωνήσω με τον muziko.
Σίγουρα δεν είναι κατηγοριας Lidl αλλά ούτε και επαγγελματικά. Μια δυό μύτες (ίσιες) που τις ζόρισα λίγο στράβωσαν.
 
Τα proxxon δεν είναι εργαλεία για επαγγελματίες, αλλά εξαιρετικά για έναν ερασιτέχνη. Περίπου στην ίδια κατηγορία είναι τα force, Stanley. Νομίζω ότι όλοι έχουμε δει ( και ζηλέψει) σειρές εργαλείων για επαγγελματίες ( gedore, hazet κτλ) , αλλά γιατί ένας ερασιτέχνης να δώσει 200€ για μια σειρά γερμανοπολυγωνα?
 
Ε, αμα το γραφει για πλακα η proxxon oτι ειναι για επαγγελματιες, τι να πω?

Κοπιαρω απο το παραπανω λινκ της προξον για το σετ με τα καρυδακια:

For full professional use!


Sockets and drive elements
carry an additional
25 year guarantee
against faulty material
and workmanship.


Quality at its best:
Highest quality, exceeds DIN/ISO requirements for hardness and maximum torque. Individual size tolerances are all well within the prescribed norms.
 
Για το δίλημμα του φίλου πάντως,δεν θα με προβλημάτιζε. Άλλο Lidl, άλλο proxxon. Είναι άδικη η σύγκριση. Εγώ έχω ένα σκορπιό σετ καστανιας κ καρυδακια (μόνο τα πιο συχνά νούμερα) σε πρώτη ζήτηση. Για ψιλοβιδωματα κ όταν δεν θέλω να πάρω τo κύριο set. Είναι υπεραρκετά! Να σημειώσω ότι τα κακομεταχειριζομαι κ παλεύω με αυτά κάθε χαλασμένη ή βρώμικη βίδα. Στα συν, ότι βρίσκεις μεμονωμένα οποιοδήποτε καρυδακι, Καστανια κλπ.
 
Αντε με το καλο να τα δεχθουμε την επομενη εβδομαδα!!!
Εφοσον εμφανισθηκαν στο Ιταλικο σαιτ!
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=614

Πολυ μου αρεσει το μαζεμενο σετ καβιλιερας! καθως και το πιο κοντο κατσαβιδακι που υπαρχει.
114379_09_f.jpg

114998_02_f.jpg
 
Last edited:
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα proxxon δεν είναι εργαλεία για επαγγελματίες, αλλά εξαιρετικά για έναν ερασιτέχνη. Περίπου στην ίδια κατηγορία είναι τα force, Stanley. Νομίζω ότι όλοι έχουμε δει ( και ζηλέψει) σειρές εργαλείων για επαγγελματίες ( gedore, hazet κτλ) , αλλά γιατί ένας ερασιτέχνης να δώσει 200 για μια σειρά γερμανοπολυγωνα?

Σίγουρα το όνομα της φίρμας και μόνο αποτελεί εγγύηση, για την αγορά ενός εργαλείου στην επιλογή ή όχι αγοράς του, όπως ... και η τιμή που το συνοδεύει, ή οποία στον αντίποδα λειτουργεί αποτρεπτικά αποτελώντας ανασταλτικό παράγοντα... Εδώ θα πρέπει όμως να σχολιάσω και να τονίσω δύο γεγονότα: 1ον ότι ή ποιότητα των εργαλείων δεν είναι όπως ήταν κάποτε, που τότε το πλήρωνες για μια ζωή, και αυτό έχε ξαναναφερθεί στο forum επανειλημένως, και 2ον πως υπάρχουν εργαλεία με τα οποία αν και είναι λιγότερη γνωστή φίρμα πιο β´ δηλαδή κάνεις μια χαρά την δουλεία σου και τα οποία χρησιμοποιούν απρόσκοπτα επαγγελματίες του εκάστοτε χώρου (συνεργεία auto-moto, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι... κτλ)
 
τούρτα το φυλλάδιο Κυριάκο !

Σίγουρα scalpelli - manico a cricco και cutter di precisione απο μένα !

Drapanokatsavisioni για όσους δεν έχουν να το τσιμπήσουν !
 
Αντε με το καλο να τα δεχθουμε την επομενη εβδομαδα!!!
Εφοσον εμφανισθηκαν στο Ιταλικο σαιτ!
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=614

Πολυ μου αρεσει το μαζεμενο σετ καβιλιερας!
114998_02_f.jpg
Κυριακο Καλημερα και καλη εβδομαδα,

Ειναι χρηστικο το παραπανω...??? Ειναι κατι σαν το σετ της Wolfcraft χωρις το jig
Αρα επιπροσθετα σε αυτο πρεπει να εχεις και το Jig της Wolfcraft

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.wolfcraft.com/en/products/p/dowel_jointers/1_dowelmaster/s/p/

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.etools.gr/index.php?option=com_mijoshop&route=product/product&product_id=1413
 
Ευγενιε καλη εβδομαδα φιλε!
Θεωρω πως ειναι τα 3 σετακια της Wolfcraft μαζεμενα σε κουτακι!
Αυτα δλδ
2916000.jpg


Βεβαια βλεπω ενα εξαρτημα στο καπακι το οποιο δεν βλεπω καλα τι μπορει να ειναι η αν εχει καν καποια χρησιμοτητα.