Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Στέλνουν σε 13 χώρες μεταξύ των οποίων Τσεχία,Σλοβενία .Εμάς...πάπαλα!!
Καλά μας κάνουν αφού κάνουμε ουρές από τις 8 το πρωί

http://www.kompernass.com/index.php?route=information/information1&information_id=8

Κρίμα το καλό όμως είναι οτι έχουμε ανταλλακτικά για parkside.. αρα και ανταλλακτική μπαταρία. Ηδη αναφέρθηκε σε προηγούμενη σελίδα οτι θα φέρουν μπαταρίες για το δραπανοκατσάβιδο Ελλάδα.
Επίσης η σελίδα είναι υποκατασκευή οπότε ίσως μας συμπεριλάβουν στην τελική της έκδοση.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Έχω πάρει ένα μίξερ-μπλέντερ της τάξης των 25 ευρώ από το lidl και πραγματικά για τα λεφτά του είναι τέλειο. Καμία σχέση με ποιότητα κατασκευής πολύ ακριβότερων συσκευών, όμως με 25 ευρώ παίρνεις ένα μίξερ που φτιάχνεις άνετα χυλό για ένα νορμάλ κέικ και φτιάχνεις και ζύμη, ενώ με το προσάρτημα του μπλέντερ φτιάχνεις σούπες βελουτέ κλπ απροβλημάτιστα. Δεν θα αντέξει (νομίζω) τα 20-30 χρόνια που αντέχουν τα πολύ καλά, αλλά δεν κάνει και 300+ ευρώ που έχουν αυτά.

silvercrest-handmixer-mit-standeinheit-lidl-1383159299-1225125.jpg

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

σχετικά με τις σκούπες.
Είμαι στον μήνα περίπου της parkside με το κίτρινο κοντό βαρελάκι.
Εχω την εντύπωση - ή μάλλον δεν έχω (δεν θυμάμαι από την αρχή) βγάζει αέρα και κάτω από το κίτρινο κάλυμμα του μοτέρ εκτός από το πίσω ακροφύσιο. Νόμιζα ότι κάπου δεν εφαρμόζει καλά το καπάκι στις φλάντζες του, αλλά τελικά βγάζει από την μιά πλευρά κάτω από το κίτρινο.
Θεωρείται αυτό φυσιολογικό?
Επίσης ενώ τις πρώτες μέρες τραβούσε φοβερά με το εξάρτημα χαλιών (τα σήκωνε) τώρα τα σηκώνει μόνο με χωρίς καθόλου εξάρτημα (δηλ με το σωλήνα)

απο μπροστά βγάζουν όλες οι σκούπες . Τουλάχιστον μια Juro pro που έχω βγάζει αέρα. Επίσης αν εχει γεμίσει ο κάδος είναι φυσιολογικό να πέφτει η απόδοση λίγο.

Επειδή γλυκοκοιτάζω αυτό http://www.lidl.de/de/parkside-druc...kingPageSize=36&searchTrackingOrigPageSize=36

Το είχε φέρει πριν λίγο καιρό. τι γνώμη έχετε; Τα καρφάκια όντως φτάνουν 50 mm που λέει; Δηλαδή μπορεί να καρφώσει 2 τάβλες των 2 εκατοστών εκαστο μεταξύ τους;

Last edited:

Μιας και μιλάμε για σκούπες να πω ότι για την κόκκινη σκούπα σπιτιού που πήρα πριν από 2 εβδομάδες με τα 60 ευρώ, μόνο καλά λόγια έχω να πω όσο αφορά την αναρροφητική της ικανότητα. Τα αξεσουάρ φαίνονται λίγο φθηνιάρικα, αλλά σε κάθε περίπτωση μέσα στη συσκευασία είχε το κλασσικό για χαλί/δάπεδο, ένα αποκλειστικά για δάπεδο και ένα για χτένισμα χαλιών. Θετικό επίσης ότι δεν θέλει σακούλα και ότι τα φίλτρα είναι καθαριζόμενα (για το βασικό είχε μέσα και ένα ανταλλακτικό). Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη σκούπα αντίστοιχων δυνατοτήτων σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Μιας και μιλάμε για σκούπες να πω ότι για την κόκκινη σκούπα σπιτιού που πήρα πριν από 2 εβδομάδες με τα 60 ευρώ, μόνο καλά λόγια έχω να πω όσο αφορά την αναρροφητική της ικανότητα. Τα αξεσουάρ φαίνονται λίγο φθηνιάρικα, αλλά σε κάθε περίπτωση μέσα στη συσκευασία είχε το κλασσικό για χαλί/δάπεδο, ένα αποκλειστικά για δάπεδο και ένα για χτένισμα χαλιών. Θετικό επίσης ότι δεν θέλει σακούλα και ότι τα φίλτρα είναι καθαριζόμενα (για το βασικό είχε μέσα και ένα ανταλλακτικό). Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη σκούπα αντίστοιχων δυνατοτήτων σε αυτή την κατηγορία τιμής.

αν μιλάς για την dirt devil την είχα πάρει κι εγώ, πολύ δυνατή για τα λεφτά της αλλά όταν θα σου τελειώσουν τα φίλτρα (σύντομα) και προσπαθήσεις να τα καθαρίσεις θα δεις ότι δε θα τραβάει όπως πριν.
ψάχνοντας ανταλλακτικά φίλτρα έμεινα έκπληκτος όταν είδα ότι δεν υπάρχουν στην ελλάδα και ότι κόστιζαν περίπου 60 ευρώ το σετ (!!!!).

Μετά έβαλα μυαλό και πήρα μια miele και...ησύχασα!

60 ευρώ το σετ;;;;;;;;;;;; Όσο η σκούπα;;;;;;;;
Η τιμή που πήρες ήταν από το service του lidl;
Αυτό που είχα βρει Online πριν την αγοράσω ήταν το παρακάτω:
http://dirtdevil.com/parts/category/f-type-filters/
όπου οι τιμές των φίλτρων ήταν μια χαρά λογικές ειδικά αν αναλογιστείς πως η online τιμή της σκούπας καθεαυτής ήταν 69 $ και έφτασε στο ράφι στην Ελλάδα στα 60 ευρώ...

Οι miele το ξέρω ότι είναι καλές...έχουν βγάλει στην μητέρα μου περίπου 10 χρόνια, και όταν τελικά χαλάει της κάνουν καλύτερη τιμή για να πάρει καινούργια...όμως κάνουν και 200+ ευρώ, ενώ μόνο το προσάρτημα για το χτένισμα των χαλιών είναι άλλα 50 περίπου ευρώ (βέβαια το κρατάς από σκούπα σε σκούπα) συν το κόστος των αναλωσίμων σακούλων...

Όποιος μπορεί βάζει μία τέτοια και ησυχάζει μέχρι να βγούν καλές ρομποτικές.
Ούτε θόρυβος, ούτε σκόνη, ούτε ανταλλακτικά.

Δεν μπαίνει εύκολα σε υπάρχον σπίτι όμως.....
και κοστίζει ~>800

http://www.airtechnic.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=resource&cresrc=529&cnode=745

Λοιπόν πέρασα πριν λίγο απο lidl μελίσσια να πάρω το stapler της parkside αλλά τα κομμάτια που είχε τα επέστρεψαν πίσω μου είπαν!
To PDT 40 C2 μου είπε οτι είναι καρφωτικό αέρος. Είχα φέρει και κάποιο άλλο ηλεκτρικό μήπως;

Ηταν η πρώτη φορά που πραγματικά το χρειαζόμουν για να φτιάξω 2 πράγματα.. Ενα ύφασμα δερμάτινης καρέκλας ,ενα ονυχοδρόμιο και κάτι άλλα..
Και ασς υπενθυμίζω την κουβέντα που είχαμε , αν ειναι καλό να παίρνουμε εργαλεία απλά για να υπάρχουν.. Στην περίπτωση αποδείχτηκε πως ναι.
Στην εξυπηρέτηση ρώτησα αν μπορούν να μάθουν αν υπάρχει σε 3-4 καταστήματα κοντά μου αλλά δεν την είδα πολύ πρόθυμη να ρωτήσει.Μου λέει το πιο πιθανό είναι να μην τα βρείτε.Αν το βρεί κανείς Βόρεια Προάστεια Αττικής ας μου το πεί.

Λοιπόν το report εχει ως εξής . Γεμάτη η ντάνα με δραπανοκατσάβιδα parkside B4.. εφεραν κι άλλα ! Υπολόγισα με το ματι καμια 10αρια σίγουρα.
Επίσης ταινιολειαντήρες είχε αρκετούς μιας και αναφέρθηκε πριν .Είναι και ολοκληρα γομάρια.
Κρουστικά κατσαβίδια και κάποια εργαλειάκια χειρός που είχαν περισσέψει. Πριτσιναδόροι και σκαρπέλα υπάρχουν δεν τα τίμησε πολύ ο κόσμος.

60 ευρώ το σετ;;;;;;;;;;;; Όσο η σκούπα;;;;;;;;
Η τιμή που πήρες ήταν από το service του lidl;
Αυτό που είχα βρει Online πριν την αγοράσω ήταν το παρακάτω:
http://dirtdevil.com/parts/category/f-type-filters/
όπου οι τιμές των φίλτρων ήταν μια χαρά λογικές ειδικά αν αναλογιστείς πως η online τιμή της σκούπας καθεαυτής ήταν 69 $ και έφτασε στο ράφι στην Ελλάδα στα 60 ευρώ...

Οι miele το ξέρω ότι είναι καλές...έχουν βγάλει στην μητέρα μου περίπου 10 χρόνια, και όταν τελικά χαλάει της κάνουν καλύτερη τιμή για να πάρει καινούργια...όμως κάνουν και 200+ ευρώ, ενώ μόνο το προσάρτημα για το χτένισμα των χαλιών είναι άλλα 50 περίπου ευρώ (βέβαια το κρατάς από σκούπα σε σκούπα) συν το κόστος των αναλωσίμων σακούλων...

το service είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά, δε μπορούσε να μου προμηθεύσει φίλτρα. Η τιμή που σου είπα είναι από κάποιο ευρωπαϊκό σάητ που έστελνε Ελλάδα μαζί με τα μεταφορικά.

ΤΑΙΝΙΟΛΕΙΑΝΤΗΡΕΣ????!!!! ΠΟΥ ΠΟΤΕ??!!

ποτε τους εβγαλαν? θελω οπωσδηποτε εναν...υπαρχουν τωρα στα καταστηματα?

ΤΑΙΝΙΟΛΕΙΑΝΤΗΡΕΣ????!!!! ΠΟΥ ΠΟΤΕ??!!

ποτε τους εβγαλαν? θελω οπωσδηποτε εναν...υπαρχουν τωρα στα καταστηματα?
Για σένα το έγραψα που το είχες αναφέρει. Μελίσσια Αττική έφερε καμια 10αριά.. Για τα άλλα δεν έχω ιδέα.

παρε τηλέφωνο στο customer care του lidl και ρωτα σε ποιο κατάστημα έχουν μεινει.
Θα σου πουν και δεν θα τρέχεις σε όλη την αθηνα.

το θεμα ειναι οτι ειμαι Αλεξ/λη. σε τι τιμη τους ειδες? γαμωτο, e-shop πρεπει να κανει το Lidl.

πηρα τηλ στην εξυπηρετηση αλλα μου ειεπε οτι μπορει να υπαρχει αθηνα και οχι Αλεξ/λη.

παρε τηλέφωνο στο customer care του lidl και ρωτα σε ποιο κατάστημα έχουν μεινει.
Θα σου πουν και δεν θα τρέχεις σε όλη την αθηνα.

εμενα δεν μου είπαν πάντως συγκεκριμένα αλλά αόριστα οτι πιθανότατα να μην το βρώ σε κάποιο κατάστημα. Σαν να βαριόντουσαν να κάνουν 2-3 τηλέφωνα να μάθουν..
Ισως λειτουργούν καλύτερα σε επικοινωνία με email παρα τηλεφωνική.

θα σου πώ τιμή την Πέμπτη που θα πάω. Αν κρίνω απο την τιμή στο Γερμανικό θα είναι περίπου στα 30 ευρώ.

Last edited:

οταν λες ταινιολειαντηρα εννοεις, με τον τροχο ακονιθσματος ή σαν τον αποκατω

main.jpeg

εγω σαν αυτον εννοω οτι θελω.

http://www.lidl-service.com/static/3019128/pic/main.jpeg

στην παραπανω διευθυνση ειναι ενας τυπος που εχει αγορασει ΠΟΛΛΑ parkside και κανει και κριτικη. αρκετα ενδιαφερουσα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ααααα!!!οχι, κατι τετοιο δεν με ενδιαφερει...ευχαριστω παντως!:2thumb22sup: