Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα δόντια δεν είναι τα ίδια, το γράφει και από πίσω.
Η λάμα που φοράει έχει λιγότερα και μεγάλα, η δεύτερη έχει περισσότερα και πιο μικρά.

Εκ πρώτης όψεως ίδια μου φάνηκε...

Φίλε ΚΤΜ σε καταλαβαίνω οτι δεν την παλεύεις με το συλλαλητήριο εξω απο το lidl του νησιού σας...αλλα ειναι τοπικό φαινόμενο λόγω ενος καταστήματος...και φαντάζομαι οτι τα τοπικά καταστήματα έχουν τσιμπημένες τιμες δεδομένου νηςιου και κλειςτης αγοράς...
Και εγω ο λόγος που δεν πάω στα μπαζάρ του lidl ειναι ακριβώς αυτός ο λόγος...του συλλαλητήριου...

Ειναι ξεκάθαρο πάντως οτι οποίος πέρνει 3-4 συσκευασίες οτι δεν ειναι για προσωπική χρηση...

Metallika αξιζει εαν δεν εχεις καθολου τετοιο εργαλειο. Με καθε επιφυλαξη βεβαια οσων αφορα τις μπαταριες, δες το παρον νημα. Εγω εχω καλυφθει με το 10 βολτο του λιντλ, αλλοι πηραν αυτο και το παλμικο κατσαβιδι του σαν σετ. Εαν δεν εχεις ξαναχρησιμοποιησει, ειναι αναμφισβητητα μια χαρα στα λεφτα του για ερασιτεχνες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χοντρικα, η λογικη εργαλειων μπαταριας ειναι το να εχεις ενα κατσαβιδι για βιδωματα, ενα τρυπανι για τρυπες. Εαν δεν χρησιμοποιεις τετοια εργαλεια, παιρνεις φτηνο εργαλειο για να δεις ποιες ειναι οι πραγματικες σου αναγκες στην αρχη χρησης σου. Αυτο που προτεινει ειναι ταμαμ για πρωταρη, παρ¨οτι ολιγο βαρυ; Γνωμες, παρακαλω;

Μολις γυρισα και γω απ το τοπικο λιντλ αγορες:πιστολη θερμοκολλησηε και ανταλλακτικες σιλικονες,πριονι και ενα φακο ολα μια χαρα τα ειδα .

πήρα τα ποτυροτρύπανα καρβιδίου σήμερα και βλέπω το φινίρισμα των αξόνων λίγο υστερεί, σα να έχει μικρά υπολείμματα σκουριάς επάνω στα πάσα αλλά και στο σώμα του άξονα. Επίσης η μύτη δεν φαίνεται και πολύ αιχμηρή. Πώς σας φαίνονται; το ψειρίζω υπερβολικά;

Αυτά πώς χρησιμοποιούνται κανονικά; χρειάζεται κρούση ή όχι για τρύπημα σοβά και τσιμεντόλιθων; (Φαντάζομαι σε πλακάκια πως αυτό αποφεύγεται). Να κάνω μικρή τρύπα οδηγό πρώτα για να περάσει ο άξονας;

P4bWZylQeqfiqiYnKhWG8hzfpPGSLEKxKsisw-w1rGmJ=w835-h956-no

kOozfcSljXUFu8U_jgw5fC5jiD_YCh3y4IyJS5Fel2Wr=w912-h956-no

s84t9kPjm6FGrh3zuUx84yg8xAsKjHEhsQtDHwcXjG62=w1000-h761-no

Φίλε βεσπα χωρίς κρουση χρησιμοποιούνται! Δεν κάνεις τρύπα εσύ, την κάνει ο ίδιος ο άξονας!

πρέπει να είναι πιο εύκολο απ'ότι το έχω φανταστεί τότε... θα επανέλθω με εντυπώσεις!

Τα ποτηροτρύπανα ήθελα σιδήρου και μπετού.
Σιδήρου δεν έχω κανένα και μπετού 1 68mm wolfcraft μονο sds.

Τα ποτηροτρύπανα ήθελα σιδήρου και μπετού.
Σιδήρου δεν έχω κανένα και μπετού 1 68mm wolfcraft μονο sds.

Εαν θες, Θα τα ψαξω Αθηνα, και στα στελνω, οπως το εχουμε κανει στο φορουμ. Στειλε μου ενα πμ για να επικοινωνησουμε αμα σε βολευει μια τετοια λυση.

Την πάτησα σαν τον Θοδωρή... Είδα τα σκαρπέλα, με ήρεσαν (sic) αλλά δίστασα. Μετά το μετάνιωσα, ξαναπέρασα αλλά είχαν φύγει με άλλους, περισσότερο αποφασιστικούς τύπους.
Και αφου είδε το δικό μου, ζήλεψε και ο πατέρας μου και μου ζήτησε να του βρω κι εκεινού το γιαπωνέζικο το πριόνι.

Τα πήρε το μάτι σας πουθενά εντός λεκανοπεδίου;