Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ένα που γνώριζα εγώ στην Λυκόβρυση είχε μια χαρά υπόγειο παρκιν....τώρα εκεί είναι τα lidl Λυκόβρυσης
Εκει που είναι τωρα ο Βασιλόπουλος...

Ειχα παρει αλλοιφαδορο και διαμαντοποτυροτρυπανα.

Έχω την υποψία ότι Aldi & Lidl μπορεί να έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους γιατί αρκετά καταστήματα αν όχι όλα του Aldi κατόπιν λειτούργησαν ως Lidl. Σημειωτέον ότι ήταν ιδιόκτητα.

Εγώ έχω το προηγούμενο μοντέλο της συγκεκριμένης σκούπας αγορασμένο πριν από περίπου 2 χρόνια και είναι σκυλί.
Της έχω πιει το αίμα (πάνω από 1 ώρα συνεχή λειτουργία και δουλειά με πριονίδι και λεπτή σκόνη ξύλου).

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχω την υποψία ότι Aldi & Lidl μπορεί να έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους γιατί αρκετά καταστήματα αν όχι όλα του Aldi κατόπιν λειτούργησαν ως Lidl. Σημειωτέον ότι ήταν ιδιόκτητα.

Δεν έχουν καμία σχέση. Απλά τα πούλησαν στα Λιντ. Όπως πούλησαν και τα κεντρικά γραφεία - αποθήκες που είχαν κάνει στη ΒΙΠΕΘ Σίνδου.

Και το καταστημα Aldi που έγινε το lidl θερμης μια χαρά πάρκινγκ εχει. Απο την άλλη το lidl Χαριλάου δεν βλεπω να εχει παρκάρισμα πανω στο κεντρικό δρόμο της παπαναστασιου . Ειναι τυχερό που απέναντι εχει λαϊκή καθε εβδομάδα .

Μάχη και σήμερα στα lidl:twoguns: , 8:10 είχαν μείνει μόνο τα καλάθια
κατάφερα και πήρα εναν τροχό μόνο αναλώσιμα ουτε ένα δεν πρόλαβα.

Τον πήρα για 2ο μιας και έχω έναν makita άλλα τον βλέπω και είναι 1200w πιο δυνατός από τον makita.

Περασα σημερα απο την νεα ιωνια, στο ανοιγμα, μια και ειχα νωριτερα δουλεια.
Το ελα να δεις 15 γυναικων :BXVZCBXZ6: για τα φλισακια τα παιδικα. Υπερβολικο, για ρουχαλακια.
Υπηρχε και ζητηση στα αναλωσιμα τροχου, αλλα ΠΟΛΥ ασχετοι επαιρναν...'Αυτοι οι δισκοι για μεταλλο κοβουν και ξυλα; θελω να κοψω και καυσοξυλα...'
Ανπιστευφταμπλ
:violent-smiley-030:
:operator:
πηρα κατι τις και για μενα, συν ενα δυο τεμαχια για το φορουμ.
20151203_092342.jpg

Re: Ανταλλαγή η πώληση Εργαλείων (links)

όποιος ενδιαφέρεται ακόμη για το δραπανοκατσάβιδο 20V , (έτσι έγραφε τουλάχιστον πάνω στο κουτί του ) 'εχει ένα κομμάτι στο lidl Σεβαστουπόλεως στους Αμπελοκήπους-Αθήνα . Είναι χωμένο κάτω από κάτι παπούτσια , και για να το βρεις πρέπει να "σκάψεις" αρκετά . Οι γωνιακοί τροχοί φεύγανε σαν φρέσκο ψωμί , δυο-δυο τους έπαιρνε ο κόσμος .

Re: Ανταλλαγή η πώληση Εργαλείων (links)

Στα Μελίσσια πάντως δεν ειδα κανένα να κρατάει γωνιακό τροχό στις 9 παρα που πήγα. Τίγκα ηταν τα ράφια..
Ακόμη και απο τα παλιότερα φυλλάδια έχει κάμποσα εργαλεία σε ποσότητα όπως αναφέρω σε προηγούμενο πόστ μου.

Αυτα που εξαφάνισαν μεσα σε 30 λεπτα απο το άνοιγμα ηταν τα αντρικά φλισάκια των 10 ευρώ.. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση!

Πήρα κι εγώ το τροχουδάκι. Με προβληματίσατε με αυτά που λέγατε για την ποιότητά τους και δεν πήρα δίσκους κοπής μετάλλου παρά μόνο γυαλόχαρτα, συρματοβούρτσα και λείανσης. Θα πάρω κανένα επώνυμο δίσκο μετάλλου.

Και ναι, χαμός. Στο Lidl Αγ. Σοφίας στον Πειραιά, τροχοί μηδέν. Ευτυχώς βρήκα στο πιο πάνω στη Θηβών, στο ύψος του Ρέντη, όπου είχε καμιά 10αριά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χμ... Κι εγώ μάλλον. Αλλά θα ρίξω και μια ματιά σκρουτζ πριν για να συγκρίνω τιμές.

Τους σφικτηρες τους αγόρασα προ τριετία. Ο ένας επέζησε. Ο άλλος όχι. Δεν σφίγγει πια.
Και έχω γυρίσει και το λαμακι μέσα.

Για ξυλοκολλήσεις τους θέλω Κυριάκο, τί λες; Να πάρω αυτούς ή να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω σε κάτι πιο ποιοτικό;

Με τι μοιαζουν τα αναλωσιμα...

20151203_120958.jpg

η βιδα βασης για δραπανι μπαινει και εδω

20151203_121138.jpg

Και νατο το βουρτσακι δοντιων για τον δοντα του Τζαιμς Μποντ

20151203_121102.jpg

Πήρα κι εγώ το τροχουδάκι. Με προβληματίσατε με αυτά που λέγατε για την ποιότητά τους και δεν πήρα δίσκους κοπής μετάλλου παρά μόνο γυαλόχαρτα, συρματοβούρτσα και λείανσης. Θα πάρω κανένα επώνυμο δίσκο μετάλλου.

Και ναι, χαμός. Στο Lidl Αγ. Σοφίας στον Πειραιά, τροχοί μηδέν. Ευτυχώς βρήκα στο πιο πάνω στη Θηβών, στο ύψος του Ρέντη, όπου είχε καμιά 10αριά.

Χμ... Κι εγώ μάλλον. Αλλά θα ρίξω και μια ματιά σκρουτζ πριν για να συγκρίνω τιμές.

Για ξυλοκολλήσεις τους θέλω Κυριάκο, τί λες; Να πάρω αυτούς ή να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω σε κάτι πιο ποιοτικό;

Παρε δισκους, το πολυ πολυ τους γυριζεις μετα, εγω σε αντιθεση με ο νικο, καλους τους βρηκα...
παρε ποιοτικο σφικτηρα....

Κωστα δεν ειναι ασχημοι να τους εχεις για ψιλοπραγματα αλλα αν μετα διπλα λεφτα αγοραζεις κατι πιο ποιοτικο τοτε παρε το ποιοτικο φιλε.

Χελωνακια λυπαμαι απο τωρα το υτρυπανι που θα πρεπει να δουλεψει τη καμπανα φιλε!!!!
Πες μου το ονομα σου γμτ το ξεχασα.

Δεν κάνει για το δράπανο με την καμία. Θα πέφτουν οι στροφές όταν χρησιμοποιείται για πλάκα. Άσε που θα σου χαλάσει πολύ γρήγορα το δράπανο...

Τσιμπησα και γω ένα τροχό και τα γυαλοχαρτα, τη βαση τους, τη συρματοβουρτσα και τα αλλα που ήταν για τριψιμο. Δίσκους κοπής δε πήρα μιας και τα σχόλια με έπεισαν! Ειναι και επικίνδυνο εργαλείο οπότε καλύτερα να πάρω κάποιο καλο και πιο αξιόπιστο φαντάζομαι αναλώσιμο. Τι ρύθμιση στροφων θέλει για τριψιμο με τα γυαλοχαρτα και τι για κόψιμο μετάλλου πλακιδιων κλπ;
Στις χαμηλές του στροφές μπορει να χρησιμοποιηθεί και για γυαλισμα;

Τριψιμο θα ξεκινησεις με χαμηλες στροφες και θα δεις πως σε βολευει.
Κοψιμο σε υψηλες στροφες.
Για γυαλισμα ειναι οριακο καθως οι αλοιφαδοροι εχουν πανω οριο τις 3000 στροφες εκει δκηλαδη που ξεκιναει αυτος ο τροχος.
Καλοδουλευτος φιλε μου!