Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δυστυχώς δεν έχω την απόδειξη! Την έχει ο λογιστής&δεν παίζει να την βρω! Τί με συμβουλεύετε να κάνω;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δυστυχώς δεν έχω την απόδειξη! Την έχει ο λογιστής&δεν παίζει να την βρω! Τί με συμβουλεύετε να κάνω;

Να την πας στο service και να πεις οτι έχασες την απόδειξη. Επειδή αυτά τα εργαλεία τα φέρνουν μόνο αυτοί πιθανώς να το δεχτούν. Μου έχει συμβεί με το πλυστικό μηχάνημα που είχα πάρει απ´ το Lidl και μου το άλλαξαν.
Κάνε μια προσπάθεια, ποτέ δεν ξέρεις.

Αν ειναι ιδιας ποιοτητος με τη μικρη συλλογη, που μαλλον ειναι, ειναι μια χαρα!
Χτυπατα!

Εγώ πάλι για να καθαρίσω τις παλέτες που έχω μαζέψει, χρειάζομαι μάλλον ταινιολειαντήρα (το πολυεργαλείο της dremel δεν κάνει δουλειά).
Βάζει το LIDL; Κι αν ναι, έχετε γνώμη αν είναι καλός; Τον έχει κάποιος;
Από την άλλη άμα είναι να περιμένω π.χ. μέχρι την άνοιξη που θα έρθει και η πλάνη του Θοδωρή, μάλλον θα πάρω κάτι άλλο μέχρι 100 - 120 ευρώ.
Για πείτε καμιά πρόταση...

Ναι Κώστα.
Είναι ότι καλύτερο.
Ειδικά στις παλετες που έχουν υφή σαν άγριο δέρμα στην επιφάνεια της ένα πέρασμα το κάνει σούπερ!
Έπειτα ένα εκκεντρο τριβειο θα την φινιρει τέλεια!
Μακάρι να έπαιρνες του λιντλ που έχει ικανότητα τριών χιλιοστών ανά πέρασμα.
Μπορεί τα 3 να είναι υπερβολή αλά τα δύο θα τα χρησιμοποιήσεις σίγουρα σε κάποιες εφαρμογές.

Πάω συνεπώς για πλάνη. Αλλά απ'ότι λέει ο Θοδωρής μάλλον πάει προς άνοιξη η του LIDL. Καμιά άλλη πρόταση μέχρι το πολύ 100-120 ευρώ;

Πάω συνεπώς για πλάνη. Αλλά απ'ότι λέει ο Θοδωρής μάλλον πάει προς άνοιξη η του LIDL. Καμιά άλλη πρόταση μέχρι το πολύ 100-120 ευρώ;

λογικά ναι γιατι τα βάζει στανταρ ημερομηνίες και αυτα έρχονται μια φορά το χρόνο..

Εγώ θα "χτυπήσω" μια πλάνη Makita κατά πάσα πιθανότητα, κι έτσι θα δώσω αυτή που έχω του Lidl.
´Εχει χρησιμοποιηθεί μόνο για 10 λεπτά κι αν το αποφασίσω οριστικά θα ενημερώσω εδώ μέσα.

Το service,καταλαβαινει εάν υπαρχει εγγυηση και απ τον κωδικο της συσκευης.

Τα καρυδάκια,δεν εχουν μεγαλη προεκταση για τη μανελα...και πηξαμε στις μυτες...

Στα Μελίσσια εχει αεροσυμπιεστες και 20βολτα δραπανοκατσαβιδα.Επισης αεροματσακονη και αερολαμαρινοψαλιδο στα 20 ευρω,για οποιον ενδιαφερεται

Το service,καταλαβαινει εάν υπαρχει εγγυηση και απ τον κωδικο της συσκευης.

Εξαρτάται. Από τον κωδικό βρίσκουν την ημερομηνία παραγωγής της συσκευής. Εάν αυτή είναι λιγότερο από 3 (εν τω προκειμένω για τα εργαλεία) χρόνια πριν, τότε η 3ετής εγγύηση ισχύει εξ ορισμού. Εάν όμως έχει μείνει στις αποθήκες και αγοράστηκε αρκετά αργότερα, δεν είναι σίγουρο ότι θα το δεχτούν.

Υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα και μία από αυτές είναι πχ το πνευματικό δράπανο μπαταρίας Parkside το οποίο παρόλο ότι το αγόρασα πέρυσι ο κωδικός του είναι από το 12, οπότε η απόδειξη χρειάζεται για το service...

Για αυτό εγραψα ΚΑΙ απ τον κωδικο.

Το εζησα όταν ειχα παει στο service για ανταλλακτικα και αλλαξαν κουρευτικη μηχανη,χωρις να υπαρχει αποδειξη.

Ισως βοηθηθεί καποιος...:a0210: